'SÜLEYMAN SOYLU, GÜNÜMÜZÜN ZÜBÜĞÜDÜR!' '
Siyaset, 11 Aralık 2017 14:17
CHP’Li cankurtaran’dan süleyman soylu’ya sert tepki
İçişleri Bakanı Soylu’ nun CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret içeren açıklamalarına yaptığı yazılı açıklama ile sert tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “Soylu, günümüzün Zübüğüdür!
Aziz Nesin yaşasaydı Soylu’ya bakar Zübük’ü güncellerdi. Zamanında Melih Gökçek, CHP’ye Kılıçdaroğlu’na ağza alınmayacak laflar ederdi. Şimdilerde Soylu, Gökçek’in rolüne soyundu ama sonu farklı olmayacak. Zaten kulislerde Erdoğan’ın Soylu’ nun liderlik hevesinden rahatsız olduğu iddiası vardı. Sırf koltuğunu korumak adına yaptığı bu saygısız çıkışlar onun kaçınılmaz sonu olan kullanım süresi bitince bir köşeye atılmasını en fazla geciktirecek” diye konuştu.
İspat isteyen soylu’ya imam şafii’nin sözüyle cevap verdi
“YÜREKLERİ VARSA KILIÇDAROĞLU’NUN KARŞISINA ÇIKSINLAR”
"CHP, Man adası belgelerini ispatlasın" diyen Soylu' ya “Bir kamu bankası olan Halk bank dekontlarına inanmayan adamlar Kabataş’ta belden üstü çıplak 60 adamın bir kadına saldırdığını inanmamızı bekliyordu. Bütün belgeler ortada. Gerçi ünlü İslam bilgini İmam Şafii’nin tam da Soylu gibiler için söylediği güzel bir söz vardır. Der ki ‘Bir delil ile 40 alimi yendim. Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim!’ Soylu ve onun gibilerin gözünün içine 40 delil de soksan bir şey inandıramazsın" diyerek sözlerini "Süleyman Soylu’ nun fedai gibi ortaya atlamasına gerek yok. Erdoğan veya Yıldırım yürekleri varsa Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıksınlar ve vatandaş kim ak, kim kara görsün" dedi.
“ANNESİNİ YUHALATTIĞINIZ BERKİN DE 14 YAŞINDAYDI SAYIN ERDOĞAN!”
Cankurtaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Batı Şeria' nın El-Halil kentinde çekilen ve direnişin simgesi haline gelen Filistinli çocuğun fotoğrafını göstererek, "14 yaşındaki çocuğu gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüyor. Bu ne vicdansızlıktır, bu ne kahpeliktir" şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Sayın Erdoğan, tepkisinde yerden göğe kadar haklı. Başta Filistinli bu çocuk olmak üzere Filistin halkına yapılanlar tam bir vicdansızlık, zulümdür. Şiddetle kınıyoruz ve sonuna kadar Filistin halkının yanındayız. Ancak bu açıklamasının ardından yeri gelmişken Sayın Erdoğan’a hatırlatmaz isek bizim de vicdanımız sızlar. O meydanlarda annesini yuhalattığınız Berkin Elvan da vurulduğunda 14 yaşındaydı Sayın Erdoğan!. En azından siz biraz daha vicdanlı olsaydınız ve 14 yaşındaki Berkin’i ve annesini meydanlarda siyasete alet etmeseydiniz inanın ki şimdi söylediğiniz bu sözler çok daha anlamlı olurdu” diye konuştu.
Siyaset, 11 Aralık 2017 14:17
Yorumlar (0)

" ADALET " İSTİYORUZ

ÇGD DEN GAZETECILERE 1 MAYIS ÇAGRISI

BAŞKAN TAŞKIN "TALEPLERI SAHADA DİNLİYORUZ :

AGBABA " TÜRKİYEDE EMEĞİN DURUMU "

AĞBABA " ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR "

MALATYA"DA ATICILIKTA SPOR KULÜBÜNDE BÜYÜK BAŞARI

MALATYA GUNEY KUŞAK YOLU TAMAMLANMAK ÜZERE

BAŞKAN TAŞKIN " MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

MALATYA DA ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

MALATYA SARSILMAYA DEVAM EDİYOR. DEPREM DON ŞIMDİDE SULAMA SUYU YOK!!!

CHP DE 23 NİSAN YÜRÜYÜŞÜ " MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ "

BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4.5 MİLYONLUK DESTEK

TASKIN " EGEMENLİK MİLLETİMİZİN İRADESİYLE ŞEKİLLENEN EN GÜÇLÜ MİRASTIR "

BAŞKAN GEÇİT " 23 NİSAN MİLLİ İRADENİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI TARİHİ BİR GUNDÜR "

İLHAN GEÇİT " HERKESİN HAYRANLIK DUYACAĞI BİR ÇIRMIHTI İNŞA EDİYORUZ "

AGBABA"TARIM BİTERSE URETİM BİTERSE ÇIFTÇİ BİTERSE BİTER "

MALATYA YEŞİLYURT SPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

1978 MALATYA KATLİAMI

MALATYALI ÇİFTÇİLER: " VERİLEN DESTEKLE AYAĞA KALKMAK MÜMKÜN DEĞİL "

MALATYA DERHAL AFFET BÖLGESİ İLAN EDİLSİN "

MALATYA DA CUMHUR İTTİFAKI " DON " İÇİN TOPLANDI

KESKİN CUMHURBASKANINA SESLEND MALATYAYA POZİTIF AYRIMCILIK YAPILMALI "İ:

MALATYA KATLİAMI (17 - 20 NİSAN 1978 )

ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN " 1YIL DA NELER YAPTIK

BAŞKAN TAŞKINDAN 17 NİSAN MESAJI " ÖZAL VE FENDOĞLU UNUTULMADI "

YMP İL BAŞKANI AHMET YALÇIN'DAN ÖZAL VE HAMİDO'YA ANLAMLI MESAJ

İMAMOĞLU " ETKİLİ ÖNLEMLERİN ACİLEN DEVREYE SOKULMAASI GEREKİR "

AĞBABA " ÇIFTÇİYE İCRA GÖTÜRURSENİZ İKİ ELİM YAKANIZDA OLUR "

CHP LI AYAZ " CHP NIN REDDİ YEŞİLYURT BELEDİYESİNE MİLYONLUK YÜK GETİRMEYECEK "

AĞBABA" MECLİSE ARAŞTIRMA KOMİSYONU TEKLİFI GETİRECEĞİZ "

BARIŞ YILDIZ " MALATYA DERHAL AFFET BOLGESİ İLAN EDİLSİN "

VALİ YAVUZ " TARIM BAKANLIĞI VE TARSIM DEVREDE "

SERDAR YILDIZ " GÖRECEĞİZ MALATYANIN GERÇEK SAHİBİ VAR MI? "

AGBABA " DEPREMİN VURDUĞU MALATYA YI BU KEZ DON VURDU "

" BASKANLARIM YANIMDA TOPLANTILARI YERİNDE YÖNETIME ORNEKTİR "

SADIKOĞLU’NDAN ACİL DESTEK ÇAĞRISI

CGD DEN BAŞARILI GAZETECİLERE YILIN ÖDÜLÜ VERİLDİ

SURİYEDE Kİ KADIN KATLİAMLARINI KINIYORUZ

DEPREM BİLİMCİ GÖRÜRDEN YOL HARİTASI
