HDP HANIMIN ÇİFTLİĞİNDE SEÇİM BÜROSU AÇTI
Siyaset, 01 Haziran 2018 06:24
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya Milletvekili adayları ve il yönetimi tarafından, Bazı mahallelere ziyaret gerçekleştirilirken, Hanımın çiftliği mahallesinde de seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.
HDP ilk olarak HDP Malatya Milletvekili adaylarından Yusuf Bozkuş ve Jian Taş ile il ve ilçe yöneticilerinden Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik, Aksüt, Kasım uşağı Develi, Sarı hacı Çakıllı pınar Harun uşağı köylerine ziyaret gerçekleştirildi. Gittikleri her mahallede HDP’liler coşku içerisinde karşılanırken, özellikle kadınların ilgisi daha yoğundu.
Yapılan ziyaretlerin ardından HDP tarafından Battalgazi ilçesine Bağlı Hanımın çiftliği mahallesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışa HDP İl ve ilçe yönetimleri, Milletvekili adayları, jiyan taş, kemal gedik, fatma alataş,hüseyin kılınç,yusuf bozkuş ve partililer ve yurttaşlar katıldı.
Halaylarla, zılgıtlarla açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışı öncesi bir değerlendirme yapan HDP İl Eş Başkanı Perihan Yücekaya; “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Sizlerinde bildiği gibi genel eş başkanımız Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ rehin tutulmaktadırlar. Sebebi HDP’ yi baraj altında bırakmaktır. HDP Yola çıkarken, kadın partisi, gençlerin partisi olmak için yola çıktı. 7 Haziran seçimlerinde 550 milletvekili adayından 260’ı kadın adaydı. CHP’de 130, AKP’de 128 kadın milletvekili adayı gösterilirken, HDP’ de ise 230 kadın milletvekili adayı gösterildi. Yarım bırakılan işi 24 Haziran’da başarmaya hazır mısınız? Saltanatlarının yıkmaya hazır mıyız? Ayrıca Sandıklarımıza sahip çıkalım arkadaşlar”
HDP Malatya Milletvekili 1. Sıra adayı olan Mehmet Tuncel ise; “Bizlerde sizlerin içerisinden gelen birileriyiz. Her birimiz çiftçi, emekçi çocuğuyuz. Olağanüstü koşullarda, olağanüstü seçim oluşturdular. Bu seçimin ne getirip, ne götüreceği bilinmiyor. Bizler herkesin katkısı ile birlikte demokrasiyi, barışı getireceğiz. Bunu gerçekleştirecek olan yalnız bir parti var oda HDP’dir. İnsanlar baskı altında ve korku rejimi yaratılmış durumda. Biliyoruz destekleriniz bizimle. Sizin destekleriniz HDP’yi barajın üstüne, Cumhurbaşkanı adayımız Selahattin Demirtaş’ıda dışarı çıkartacak.”
Yapılan açıklamadan sonra seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Siyaset, 01 Haziran 2018 06:24
Yorumlar (0)
ÇGD 48 YAŞINDA " GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR "
KAYSERI CEM EVİ CHP GENEL MERKEZİNE YÜRÜME KARARI ALDI ..!
SEYFULLAH ÖZDEMİRI KAYBETMİŞİZ..!
GAZETECİLİĞİ YARGILAMAKTAN VAZ GEÇİN
VELİ AĞBABA İFTAR PROGRAMLARINDA MALATYALILARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
YAZIHAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH GÖÇER PARTİSİNDE İHRAÇ EDİLDİ
Ö:GÜR ÖZEL İSTANBUL FİNALİNI ATASEHİRDE YAPTI
BAŞKAN GEÇIT " RAMAZAN AININ MANEVİ HUZURUNA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Başkan Taşkından Ramazan ayi mesajı: " BİRLİK BERABERLİK SOFRALARINDA BULUŞACAĞIZ "
ATTARLAR ODASINDA NÖBET DEGİŞİMİ HASAN BASRİ ORHAN YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ
MALATYA KENT KONSEYİ AH DE VEFA ANMASI
CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATURK'ÜN MALATYA YA GELİŞİNIN YIL DÖNEMİ TÖRENLE KUTLANDI
36 BIN BINA HASARLI, MALATYA TOPARLANIYOT AMA DESTEK ŞART
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BİR PROF. DR. DAHA KAZANDI
ARGUVAN DOĞA VE KÜLTÜR PLATFORMU İSTANBULDA KI KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDİ
ÖZGÜR ÖZEL MALATYA DA KONUŞTU: " DEPREMZEDELERDEN PARA ALINMAZ "
VALİ YAVUZ " ÜZÜNTÜMUZ BÜYÜK AMA UMUDUMUZ DAHA BÜYUK "
BU YIKIM TESADÜF DEĞİL REKTÖR AKPOLAT'TAN DEPREMLE YÜZLEŞME ÇAĞRISI
BAŞKAN GEÇIT " KABETTİĞİMIZ HER BİR CAN , YÜREĞİMIZDE SİLİNMEZ BİR İZ BIRAKTI
AĞBABA DAN 6 ŞUBAT DEĞERLENDİRMESİ " ELAZIĞ DEPREMİNDE DERS ALSAYDIK BU KADAR KAYBIMIZ OLMAZDI.
BAŞKAN TAŞKIN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMLERİNIN ÜÇUNCÜ 3. YILINDA ANMA MESAJI
MGTC DE BAŞKAN AYDIN GÜVEN TAZELEDI
MALATYA DA EMEKLİLEİN İSYANI " FİTREYE MUHTAÇ HALE GELDİK "
ARKADAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ
FENDOĞLU'NDAN MALATYADA Kİ REZERV ALAN KURALARI SORULARI
ABDİ İPEKÇİYİ ANARKEN
AGBABA'DAN SANAYİ BAKANINA ÇAĞRI; MALATYA SANAYİ KORİDORUNUN DIŞINDA BIRAKILAMAZ...!
KARADEMİR " SANAYİ KORİDORU İÇİN MİLLETVEKİLLERİ FENDOGLU VE GÜRSEL EROL'LA GÖRUŞTÜK "
ARGUVAN'DA DOĞAL YAŞAMA SES OLANLAR
SADIKOĞLU " ÖRÜMCEK KAFALILAR MALATYA’YI GERİ TUTUYOR "
DOĞANŞEHİR KÖYLÜLERİ KÖYLERİNİ KORUMAK ADINA YARGIYA GİDİYOR
UĞUR MUMCU; BURSADA VE TÜRKİYENIN HER YERİNDE SEVGI SELİ İLE ANILDI
AKP DEN MALATYA ÇIKARTMASI: 10 BİN YENİ ÜYE 300 BİN TEMAS
NIHAYET DİYANET'TEN BİR SES YÜKSELDİ
UĞUR MUMCULAR ÖLMEZ
BATTALGAZİDE KAR SEFERBERLİĞİ
AKP TABUTTAN KORKTU..!!
BATTALGAZİDE MARKET DENETİMLERI HIZLA DEVAM EDİYOR
AĞBABA " EMEKLİYİ YOK SAYAN BU DÜZENIN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ "
