Kiraz "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında duracağız”

Siyaset, 11 Temmuz 2020 20:14

Kiraz

Kurultay delegelerimizle toplantımızı gerçekleştirdik..

 

 

         Liderliğine inandığımız Genel başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’NUN ve hem ilimizde hem de Ülke genelinde önemli işlere imza atan Genel başkan yardımcımız Veli AĞBABA nın yanında olacağız...

Kiraz "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında duracağız”

          Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan Kurultayı’nın partinin iktidara yürüyeceği kurultay olacağını ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi birleşerek, bütünleşerek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğine inanarak, güvenerek, güçlenerek bu kurultaydan çıkacaktır.

         Bu anlamda Malatya’daki kurultay delegelerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde, bütün arkadaşlarımız ortak fikir olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğine inanmaktadır. O’nun liderliğine güvenmektedir.

         Partimizi önümüzdeki döneme taşıyacak en güçlü isim şuan ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bizde Malatya kurultay delegeleri olarak bir bütün halinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağız. O’nun yanında duracağız” dedi.

           Kiraz, Malatya’da ilçe ve il kongrelerini korona virüs (kovid-19) salgını öncesinde tamamladıklarını anımsatarak, tarihi daha önceden belli olan kurultayın ise pandamı nedeniyle ertelendiğini ifade etti.

          Normalleşme süreci çerçevesinde kurultay tarihinin Parti Meclisi tarafından yeniden karara bağlandığını kaydeden Kiraz, “37. Olağan Kurultay, 25-26 Temmuz'da Ankara'da yapılacak. Bizde Malatya’da milletvekilimizde doğal delege kabul ediliyor, 12 kurultay delegesi ile bir toplantı gerçekleştirdik. Kurultay süreciyle ilgili değerlendirmede bulunduk” diye konuştu.

          Kiraz, 37. Olağan Kurultayının iktidara yürüyüş kurultayı olacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Baştan beri ifade etmiştik; bu dönem yapacağımız kongreler ve kurultayların tümü Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacak olan kadroları göreve getirecek olan kongre ve kurultaylar. Bu kurultayda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde yakalamış olduğu başarıyı genele taşıyacak.

       Dolayısıyla bu kurultay, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak olan kadroların oluşacağı bir kurultay olacak.”

        37. Olağan Kurultayda hem partinin genel başkanı hem parti meclisi üyeleri hem de yüksek disiplin kurulu üyelerinin seçileceğini kaydeden Kiraz, “Parti meclisimiz elbette ki kurultaydan sonra en büyük karar organı. Bu anlamda önemli organlarımızın seçimi gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel süreç içerisinde de kurultayları her zaman büyük öneme sahip olmuştur.

        Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurultayları hep ülkedeki dönüm noktalarının altına imza atmıştır. Partimizin kurultayları bu anlamda değişimi hem kendi içerisinde hem de ülkede gerçekleştirmiştir. Gelişmeyi, çağa ayak uydurmayı, yenileşmeyi ve toplumun beklentilerine cevap verme noktasındaki kararları, Cumhuriyet Halk Partisi kurultaylarında hep sağlıklı bir şekilde almıştır.

         Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurultay delegeleri her üyesi hep sağduyuyla hareket etmektedir. Hiç kimse bireysel bir beklenti içerisinde değildir. Partimizde parti üyesinden yöneticisine, ilçe başkanından il başkanına, merkez yönetiminden genel başkanına ve milletvekillerine herkes halkın ve ülkenin sorunlarına kilitlenmiştir” ifadelerinin kullandı.

            Kiraz, ülkeyi ciddi bir ekonomik krizin teslim aldığına dikkat çekerek, şunları belirtti: “Yine dış politikada terör noktasındaki sorunlarımız her geçen gün artmıştır. Eğitim alanındaki sorunlarımız her geçen gün artıyor. Türkiye’nin temel sorunları her geçen gün derinleşmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde A’dan Z’ye herkes bu sorunların çözümünü düşünmektedir.

         O açıdan bu dönem yaptığımız bütün kongrelerde bunu ifade ettik; kurultayımız içinde aynı şeyi ifade ediyoruz. Amaç; birilerinin bir yerlerde olması değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasıdır. Bu anlamda Malatya’daki kurultay delegelerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde, bütün arkadaşlarımız ortak fikir olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğine inanmaktadır. O’nun liderliğine güvenmektedir. Partimizi önümüzdeki döneme taşıyacak en güçlü isim şuan ki Genel      Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bizde Malatya kurultay delegeleri olarak bir bütün halinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağız. O’nun yanında duracağız.”

            Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın aynı zamanda genel başkan yardımcısı olduğunu da anımsatan Kiraz, “Milletvekilimizin genel başkan yardımcılığı görevini de layıkıyla yaptığını görüyoruz. Hem Malatya’mız hem de Türkiye’de önemli işler yapıyor. Çok çalışıyor, önemli bir performans sergiliyor. Bu çalışması, performansı önümüzdeki sürece taşıması gerekiyor. Bu anlamda Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’nın da tekrardan parti meclisinde güçlü şekilde temsil edilmesi aynı zamanda yine mevcut görevlerini sürdürmesi noktasında da Cumhuriyet Hak Partisi Malatya il örgütümüz, kurultay delegelerimiz, seçilmiş bütün yapımız ve üyelerimiz Malatya Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’ya da tam destek vermektedir.

         Bu kurultayda; liderliğine inandığımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’nın yanında, onların başarısı için mücadele vereceğiz. Önümüzdeki dönemi de hep birlikte dayanışma ruhu içerisinde, hiyerarşik bir yapıda, bütün sorunların çözümü noktasında elimizi taşın altına koyarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlerde sağlamış olduğu başarıyı, partimizin genel iktidarını kurarak gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

           “Önümüzdeki dönem, Cumhuriyet Halk Partisi’nin dönemi olacaktır” diyen Kiraz, “Önümüzdeki dönem, halkın dönemi olacaktır. Bu ülkede ezilen, dışlanan, emekten yana olan, işçiden, köylüden, halktan yana bir iktidarı Cumhuriyet Halk Partisi kuracaktır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında da toplumun bütün kesimleri rahat bir nefes alacaktır.

           Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında ülkenin bütün sorunları çözülmüş olacaktır. Ülke emin adımlarla yarınlara yürüyecektir. Cumhuriyet Halk Partisi birleşerek, bütünleşerek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğine inanarak, güvenerek, güçlenerek bu kurultaydan çıkacaktır. Bundan da hiç şüphe duymuyoruz.

             Kurultay delegelerimiz ve yetkili arkadaşlarımızla bu heyecanı hem kurultay hem de ülkemize hep birlikte yansıtacağız. Bunun çabası içerisinde olacağız” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Siyaset, 11 Temmuz 2020 20:14

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR

İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR

CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI

CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI

AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ

AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ

AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "

AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "

KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "

KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "

ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ

ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ

ECE BUDAN  ANKARADA IS YERİ ACTI

ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI

BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ

BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ

BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "

BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "

BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR

BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR

MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR

MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR

29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK

29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK

CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ

ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ

KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK  BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K

KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K

MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR

MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR

AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS

AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS

HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ

HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ

TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GURESLERİ BASLIYOR

TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GURESLERİ BASLIYOR

ARGUVANLI ÖGRENCİLERE BESLENME DESTEĞİ

ARGUVANLI ÖGRENCİLERE BESLENME DESTEĞİ

Anadolu’dan Çıkan Lezzet Hikâyesi Ulusal Markaya Dönüşüyor

Anadolu’dan Çıkan Lezzet Hikâyesi Ulusal Markaya Dönüşüyor

CHP MALATYA 39. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP MALATYA 39. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AGBABA " REZERV MAĞDURİYETİ  SONLANDIRILSIN "

AGBABA " REZERV MAĞDURİYETİ SONLANDIRILSIN "

ARGUVAN BELEDIYESINDE YENI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GOREVE BASLADI

ARGUVAN BELEDIYESINDE YENI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GOREVE BASLADI

MALATYA HEKIMHAN'LILAR ANKARA'DA PILAV KAŞŞIK'LATTILAR

MALATYA HEKIMHAN'LILAR ANKARA'DA PILAV KAŞŞIK'LATTILAR

HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ

HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ

AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ  YASTIK LOBİSİ OLDU "

AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "

BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR

BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR

MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR

MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR

ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI

ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI

ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ

MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ

YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :

" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :

AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "

AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "

CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI

CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI

MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR

MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR

MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET

MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET

SOSYAL MEDYA'DAKİ KAYISI FABRİKALARINA YÖNELİK İDDİALARA RAMAZAN ÖZCAN'DAN YANIT

SOSYAL MEDYA'DAKİ KAYISI FABRİKALARINA YÖNELİK İDDİALARA RAMAZAN ÖZCAN'DAN YANIT

MALATYA KRİTERLERİ İLE DÜNYAYA AÇILAN BAŞARI KAPISJ

MALATYA KRİTERLERİ İLE DÜNYAYA AÇILAN BAŞARI KAPISJ