Gürkan Dört dörtlük bir toplantı oldu
Siyaset, 27 Temmuz 2020 16:13
Başkan Gürkan, Ordu’da AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir araya geldi
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden seçilen 14 Büyükşehir Belediye Başkanından 11’i Ordu’da bir araya geldi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, bu görüşmede Malatya’da hizmetleri, Malatya Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını ve Malatya’nın değerlerini diğer Büyükşehir Belediye Başkanları ile paylaştı.
Başkan Gürkan: Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Kendilerine Malatya’mızı ve hizmetlerimizi anlattık.
Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’ın katıldığı buluşmaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, BalıkesirBüyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BursaBüyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, DenizliBüyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ErzurumBüyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KonyaBüyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, SakaryaBüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SamsunBüyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ordu Valisi Tuncay Sonelkatıldılar.
Başkan Gürkan: Tecrübelerini Ordu’nun hizmetine yansıtacaktır
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi ve hizmetlerimizi anlatma ve tanıtma noktasında önemli girişimlerde bulunuyoruz. Bunun için bugün de Ordu’dayız. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan bir toplantıda büyükşehir belediye başkanları olarak şehirlerimizde sırayla toplantı yapma kararı aldık.
Bu kararın da ilki Ordu’da gerçekleştirildi. Başkanımız burada yoğun bir çalışma içerisinde. Çalışmalarının bir kısmını da görmek nasip oldu. Çalışmalar hakikaten titizlikle yürütülen projeler. Doğanın ve yeşilin korunması noktasında güzel işler yapılmış.
Hilmi Başkanımızın geçmişte yaptığı bakanlık tecrübelerini Ordu’nun hizmetine yansıtacağına inanıyorum. Ordu gelecek günlerde çok daha iyi hizmetlerle tanışmış, güzel ve şirin bir ilimiz olmaya devam edecektir” dedi.
Dört Dörtlük Bir Toplantı Oldu
Toplantı için Ordu’ya gelen misafirlerin Ordu’ya hayran kaldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise “Belediye başkanlarımıza Ordu’muzun güzelliklerini tanıtma imkânı bulduk. Kendileri de yaptığımız çalışmaları çok beğendiler.
Aynı zamanda belediye başkanı arkadaşlarımızla deneyimlerimizi, tecrübelerimizi paylaşma ortamı doğdu. Yaptığımız çalışmaları mukayese ettik. Bu toplantıdan Ordu’nun da çok güzel kazanımları olacak.
Halkımızın sıcak ilgisi de gelen misafirlerimizin çok hoşuna gitti. Dolayısıyla halkıyla, şehriyle, doğasıyla çok güzel bir Ordu ortaya çıktı. Sonuç olarak dört dörtlük bir toplantı oldu” şeklinde konuştu.
Siyaset, 27 Temmuz 2020 16:13
Yorumlar (0)

SADIKOĞLU TOBB EKONOMİK ŞURASINA KATILDI

DÖNUSÜM SÜRESİNCE KDV MALATYA DA %20 ISTANBULDA %1

BAŞKAN ER DEN ŞOK AÇIKLAMA " BIZE 160 MILYON BORCLU "

BARIŞ YILDIZ "GİZLİ TANIĞA GEREK YOK SAMİ ER AÇIK TANIK

MEHMET FENDOGLU NUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

HIKMET ÇETİN " ECEVİT'TEN SONRA CHP NE BOYLE BİR GENEL BASKAN GELMEDİ "

Başkan Geçit " 19 Mayıs Bağımsızlık yolunda atılan itarihi adımdır "

SAMİ ER " 19 MAYIŞ ÖZGÜRLÜĞÜN ADIDIR "

Başkan Taşkın "19 Mayıs bağımsızlığımızı ilan edisimizin yıl dönümü dur "

KESKİN " GELECEĞİMİZİ GENÇLERLE İNŞA EDECEGİZ "

VELİ AĞBABA " KAMULAŞTIRMASIZ EL KOYMA MALA ÇÖKME GİBİDİR "

BASRİ İLHAN " DEPREM SONRASI "DON MALATYAYI VURDU

BATTALGAZİ BELEDIYESI ASLANTEPE HÖYÜĞÜNÜ YENİ SEZONA HAZIRLIYOR

AĞBABA GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAYA DEVAM EDİYOR

LEYLA ZANADAN YENİ ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN KRİTİK AÇIKLAMA

MALATYA " BATTALGAZI " GAZETESİ'NE ALTUN BAŞARI ÖDÜLÜ

AĞBABA " DON" UN ÜZERİNDE"BİR AY GEÇTİ BEŞ KURUŞ PARA ÖDENMEDİ

BAŞKAN TAŞKIN " ÇINARPARK REKRASYON ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU "

BOGAZİÇI ÖGRENCİLERİ " ŞERİATA,FAŞİZME ve KARANLIĞA GEÇİT YOK

SADIKOĞLU VERİLECEK DESTEKLER SADECE KAYSIYI DEĞİL, ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ İLGİLENDİRİYOR "

" ELEKTRİK FATURASIN DA MATRUSKA OYUNLARINA SON "

TECDEDE " VATANDAŞ SORUYOR BAŞKANLAR CEVAPLIYOR "

Barış Yıldız " Çat barajı alarm veriyor "

BAŞKAN YILDIRIM " YENİ BİR HEKİMHAN KURULACAK "

BAŞKAN GEÇIT " ANNELER GÜZEL GÜNLERİN VE AYDINLIK GELECEGİN MİMARIDIR "

CHP IL BASKANI YILDIZ " MALATYA DA TARIM FELÇ,ÜRETİCİ YIKILMISTIR "

BAŞKAN GEÇİTİN " TAZİYE EVİ " PROJESI HAYATA GEÇTI

ANKARA'DA KRİTİK OPERASYON FENDOĞLU ANJİYO OLDU...

" ÇARŞI " DA YAPILAN HATA İNÖNÜ CADDESİ'NDE YAPILMASIN

TÜRKİYE'Yİ SARSAN TBMM ESKI BASKANLARININ BİLDİRİSİ

Ramazan keskin " Malatya sahipsiz değildir "

Ağbaba muhtarlarla bir araya geldi."MALATYA YERİNDE DÖNÜŞÜMDE SINIFTA KALDI "

VALİ YAVUZ'DAN HIDIRELLAZ HAFTASI MESAJI

CHP MALATYA İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ " GENEL BASKANIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR CHP DİMDİK AYAKTADIR "

TGC BAŞKANI BİLGIN " ÖZGUR BASIN İCİN MÜCADELE ÖZGÜR TOPLUM İÇİNDİR

BAŞKAN GEÇİT " İLÇEMIZDE MİLLETLE BÜTUNLEŞEN BELEDİYECİLIK ANLAYIŞI HAKİM OLUYOR "

BARIŞ GÜVERCİNI SIRRI SÜRUYA ÖNDER HAYATINI KAYBETTİ

BASKAN KILIÇ " BASIN ÖZGÜR KALDIKÇA DEMOKRASİ İŞLER

"ADALET VE DEMOKRASİ "ARIYORUZ!!
