Malatya'dan Mustafa Sarıgül Nerede kalmıştık çağrısı
Siyaset, 15 Ekim 2020 20:19
Türkiye siyasetine 1970 li yıllarda CHP gençlik kollarından başlayan ve halen bu güne kadar da siyasi çalışmalarına devam eden uzun süre Şişli belediye başkanlığı yapan Mustafa sarıgül yeniden yeni bir parti kurmak için kollarını sıvamaya başladığı anlaşılmakta.
Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri, 10 Yıl Önce Türkiye Siyasi Tarihine İmza Atan ve Hareketin Lideri Mustafa Sarıgül'e Çağrıda Bulunarak CHP istenilen muhalefet görevini tam anlamı ile yapamamaktadır Sarıgül gibi lidere bu gün itibarı ile ihtiyaç hâsıl olmuştur.
Dolayısıyla yumruğunu masaya vuracak mevcut iktidarı sarsacak siyasi tecrübesi olan Türkiyede hiçbir ayırım yapmadan bütün insanları inançları etnisiteyi kucaklayan Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerine inanan demokratik parlamenter laik hukukun üstünlüğü nü savunan kabul eden Mustafa Sarıgül’ün Yeniden Hareketin Başına Geçmesini İstediler.
Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri, 10 Yıl Önce Türkiye Siyasi Tarihine İmza Atan ve Hareketin Lideri Mustafa Sarıgül'e Çağrıda Bulunarak Yeniden Hareketin Başına Geçmesini İstediler.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...
( TDH ) Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri 10 yıl önce Mustafa Sarıgül Liderliğinde Kurulan Türkiye Değişim Hareketi 81 İli ve 7 Bölgede çok büyük heyecan ve beklenti yaratmış ise yine aynı heyecan ile Sayın Mustafa Sarıgül’ün tekrar bu Hareketin başına geçerek Türk Siyasi Tarihine yeni bir sayfa açılması aynı heyecanla buluşması çağrısında bulundu.
İşte Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri çağrısı;
Türkiye Değişim Hareketi; Lideri Sayın Mustafa Sarıgül’le 10 yıl önce değişim için yola çıkmış, Türkiye’nin her yerinde yapılanmış ülke genelindeki mitingleriyle büyük heyecan yaratmış bir siyasi harekettir.
İktidar iddiasıyla partileşme sürecine girdiğimiz dönemde ana muhalefet partisinde ilginç bir şekilde genel başkan değişikliğinin gerçekleşmesi ve gündem olmasından dolayı TDH lideri Sayın Mustafa Sarıgül büyük bir fedakârlık göstererek parti kurmayı ertelemiştir. Ancak beklentiler karşılık bulmamış geçen bu süreçte değişim ihtiyacı daha da artmıştır.
Sayın Mustafa Sarıgül Belediye başkanlığı döneminde; marka projeler üretip, sorunlara hızlı çözüm bulması yanı sıra Ötekisi olmayan anlayışıyla ülkenin bütününde herkese ve her kesime yaptığı hizmetlerle bilinmektedir.
Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Sayın Mustafa Sarıgül’e ve yönetim anlayışına büyük bir teveccüh vardır. TDH kadroları olarak kamuoyundaki beklentilerin karşılık bulması için Sayın Mustafa Sarıgül’ü TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNİ partileştirip” Nerede kalmıştık” diyerekertelenen değişim hareketini gerçekleştirmek üzere göreve çağırıyoruz.
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ MALATYA GÖNÜLLÜLERİ
Siyaset, 15 Ekim 2020 20:19
Yorumlar (0)
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GURESLERİ BASLIYOR
ARGUVANLI ÖGRENCİLERE BESLENME DESTEĞİ
Anadolu’dan Çıkan Lezzet Hikâyesi Ulusal Markaya Dönüşüyor
CHP MALATYA 39. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AGBABA " REZERV MAĞDURİYETİ SONLANDIRILSIN "
ARGUVAN BELEDIYESINDE YENI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GOREVE BASLADI
MALATYA HEKIMHAN'LILAR ANKARA'DA PILAV KAŞŞIK'LATTILAR
HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ
AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "
BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR
MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR
ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI
ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ
YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :
AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "
CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI
MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR
MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET
SOSYAL MEDYA'DAKİ KAYISI FABRİKALARINA YÖNELİK İDDİALARA RAMAZAN ÖZCAN'DAN YANIT
