Muharrem Bayram: Arguvanda neler oluyor?
Ekonomi, 20 Ekim 2020 06:00
Muharrem Bayram, Arguvan Belediyesi'nin kira sözleşmesini feshederek tahliye ettiği Arguvan ve Köyleri Doğal Hayatı Koruma Derneği'nin yaşadıklarını Tüm Haberler okurları için yazdı.
Arguvan ve Köyleri Doğal Hayatı Koruma Derneği, Arguvan Belediyesi kiracısı olması nedeniyle kirasını ödemediği gerekçesiyle Belediye tarafından tahliye edilmiş.
Son dönemlerde Arguvan Belediyesinin kendi öz mülkiyetinde olan tüm kiracılarını tahliye etmeye devam etmesi dikkat çekiyor. Zaten devrimci geçinen ve demokrasi getireceğim diyen zihniyetlerin ortak noktaları da bu olmalı.
Arguvan ve Köyleri Doğal Hayatı Koruma Derneği Kurucu Üyesi Barış Gönül'ün açıklamasında; "Arguvan ve köyleri doğal hayatı koruma derneği 2013 yalından beri faaliyet gösteren Arguvanlılara ait bir dernektir. Bu derneğin özveri ile çalışan emekçi üyeleri vardır. Bu çalışmaların Arguvan doğasına canlılarına faydası da gözle görülür kulakla duyulur şekildedir.
Bazı konularda öz eleştiri yapması gereken konularda vardır. Doğa olaylarının bir kısmında değil hepsinde de anında harekete geçemediği müdahale edemediği zamanlar olmuştur. Bu durumun bir çok nedeni de vardır. Alın teriyle emek veren üreten insanların iş yoğunluğunda birinci etkenlerden biridir. Aşırı sosyal belediyelerden biri olan Arguvan belediyesizinde kiracısı olan derneğe kira borcundan dolayı icra gelmesi sebebiyle dernek bu gün kiracısı olduğu dükkanı borcunu ödeyerek boşaltmıştır.
Hoş 30 liralık bir ek kilit bedeli de istenmiştir onu da yaşımız genç ödeyeceğiz. Belediye o boşalan dükkanı Arguvan halkının yararına olacak bir kumarhaneye veya maden şirketlerine ofis olarak verebilir.
Birkaç yandaşına cüzii miktara kiraya verip onlarca yıllık kira sözleşmesi yapabilir. Arguvan ve köyleri doğal hayatı koruma derneğinden icra yoluyla tahsil yapmak isteyen belediye başkanı da derneğin üyesidir ve yıllardır aidatını ödememiştir. Size yakışır şekilde icra yoluyla mı isteyelim aidatını bilemiyoruz? Sen aidatını ödedin de biz mi kirayı ödemedik? Arguvan halkına yakışır sosyal belediyecilik anlayışı budur." dedi.
Ekonomi, 20 Ekim 2020 06:00
Yorumlar (0)
İŞTE CHP NİN SEÇİM SONUÇLARJ
BATTALGAZİDE BELEDİYE HİZMETLERİ PLANLI BİR ŞEKILDE DEVAM EDIYOR
YEŞİLYURT"TA SOZ VERILEN YATIRIMLAR TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
PLAN BÜTCEDE AGBABA RÜGARI: AĞBABA HEM TÜRKİYE HEM MALATYA GÜNDEMİNİ BELİRLEDİ
DENİZ ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ
ALİ KAPISI VE CEMEVİ" SULTAN ABDAL MUSA LOKMASI YAPTI :
ÇGD BURSA DAN OZAN KAPLANOGLU AÇIKLAMASI." GAZETECİLİK SUÇ DEĞILDİR "
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
ÇGD DEN FATİH ALTAYLIYA VERİLEN CEZAYA TEPKİ
AĞBABA " YONCALININ SULAMA KANALI YOK. ÇAT BARAJ̌I SU TUTMUYOR "
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
