SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ ALAATTİN ÇAKICI, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU TEHDİT ETTİ,

Siyaset, 18 Kasım 2020 08:45

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ  ALAATTİN ÇAKICI, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU TEHDİT ETTİ,

 

 

           CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine "Ulan dürzü" diye hitap edip tehdit eden suç örgütü lideri mafya Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

               CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı hakkında "tehdit" ve "kamu görevlisine hakaret" suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medyada yayımladığı yazısında "Ulan dürzü" diye hitap ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'na tehditlerde bulunmuştu.

            Kendisine yönelik tehdit ve hakaretler üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, "Ciddiye alınacak bir olay değil. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi. Çakıcı ise Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasının ardından pervasızca bir kez daha tehditte ve hakarette bulundu.

              Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Alaattin Çakıcı hakkındaki suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdi. Dilekçede Çakıcı'nın sosyal medyadaki paylaşımı aktarılarak, "(Çakıcı) Bu yazı ile CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na hadsiz, seviyesiz sözlerle hakaret ettiği gibi genel başkanı tehdit etme cüretini ortaya koymuştur" ifadesi kullanıldı.

              Dilekçede, "Kılıçdaroğlu'nun suç örgütü liderleriyle aynı düzlemde buluşma olasılığı bulunmadığı gibi hakaret ve tehdit eylemlerinin hesabını sormama ihtimalinin de olmadığı" belirtildi.

            İzmir Milletvekili Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaretin "kamu görevlisine karşı hakaret" suçu kapsamında kaldığına, yazıdaki bazı sözlerle de Kılıçdaroğlu'nun açık şekilde tehdit edildiğine yer verilen dilekçede, şöyle denildi:

                "Kullanılan sözler ve şüphelinin suç örgütü lideri olması birlikte değerlendirildiğinde tehdit eyleminin silahla tehdit suçu kapsamında kaldığı algılanacaktır. Dolayısıyla silahla tehdit suçunun tüm yasal unsurları oluşmuştur. Değinilen gerekçelerle şüpheli hakkında kamu görevlisine hakaret ve silahla tehdit suçlarından soruşturma başlatılmasını, sonrasında kamu davası açılmasının sağlanmasını talep ediyoruz."

 

HAKARET ETTİ, TEHDİTLERDE BULUNDU

 

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, dün (17 Kasım 2020) Twitter hesabından 4 sayfalık tehdit yazısının fotoğraflarını paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmişti.

              Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na "ulan dürzü" diye hitap etti, "seni fasulye çubuğu ile, bakla kazığı ile tanıştırırım" dedi. Çakıcı, “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol diyorum" ifadelerini kullandı.

 

Alaattin Çakıcı, tehdit yazısında şu ifadeleri kullandı:

 

         "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU' nun bugünkü grup toplantısında af ile ilgili mafya liderlerinin sarayın emri ile serbest bırakıldılar ifadesini kullanan bu gafil muhbir istemeden gafını yaptı, yoksa uluslararası üst akıl ve pkk' nın tüm bölücü unsurların adi ve şerefsizce dili başka söyleyen beyni bölücülüğe endeksli bu onur yoksunu fikir özgürlüğünden bahsederken, 3,5 yıldır yatan hain Osman KAVALA'dan mı yoksa Selahattin DEMİRTAŞ'ı mı ifade etmektedir.

           Mafya diye (kapalı ifade ettiği) Alaattin ÇAKICI'yı kapalı tarif etmektedir. Şahsım olarak kendisine soruyorum; Ulan dürzü karımı sattım, devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığımı yaptım? Yoksa silah kaçakçılığımı yaptım.

                    Devletimizin tüm arşivlerini araştırabilirsin, bu saydıklarımdan bugüne kadar değil mahkemeye, polis arşivlerinden 1 gözaltına alınmayı veya 1 saat emniyette kaldığıma dair bir belge varsa Allah (cc) ın dışında kimseye boyun eğmem. Kimseden bugüne kadar özür dilemedim Sayın Değerli ağabeyim Devlet BAHÇELİ' nin dışında da dilemem.

              Yukarıda yazdığım kriterlerin yani, yasa dışı o kriterlerden 1 tane kamuoyuna deşifre et, o zaman senden 83 milyonun önünde senden özür dilerim, koyamazsan fasulye çubuğu ile seni tanıştırırım. Bana bak dürzü, Sayın BAHÇELİ için bugün sarayın bekçisi demişsin.

                   Saray diye ifade ettiğin o Külliye, devletimizin en üst makamıdır, millet adına devletin yanında olmak Sayın BAHÇELİ için bir yaşam tarzıdır, bekçi kavramını farklı anlamda kullanmışsan köpeklik yaptığın vatan hainleri ile BAHÇELİyi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın. Ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım.

              Evet, muhalefetin görevi iktidarı denetlemektir, bunu anayasa ve Türk Milleti adına yapmak onurdur. Ne yazık ki sendeki beyin hücrelerinin her bir zerresi yurtiçi ve yurtdışı Türk düşmanı hainlerden ömrünün sonuna kadar kopmayacak şekilde kenetlenmiştir.

             Nedir sendeki bu Tayyip ERDOĞAN düşmanlığı!!! Her fırsatta ekonomik koşullarda ülkemizin bekası ile ilgili yanında olman gere kirken zurnanın son deliğinde çıkan ihanet ezgisini dile getirmektesin, davul uluslararası Türk düşmanı üst akıl ve bölücülerin elinde onlar çalıyor, senide Hacivat gibi oynatıyorlar.

                  Son yerel seçimlerde bazı büyük belediye başkanlıkları kazandınız. Ak Parti hükümeti devleti soydu söylemini hep dile getiriyorsunuz, dönüp te hiç İstanbul ve İzmir belediyesine bakmıyorsunuz?

             Halkçılık dersiniz halk adına belediyelerde seçim kazandınız ne yazık ki o belediye başkanları halka hizmet etmiyor, tüyü bitmemiş yetimin hakkını Kandil'e bir şekilde aktarıyorlar.

               Evet Ak Parti FETÖ döneminde devleti soydular, FETÖCÜ işadamları ve İhanet içerisinde olan bürokratlarda buna soyguna dâhildir. Demokrasi yok diyorsunuz sen ve parti merkez kurulu üyeleri Sayın Devlet Başkanına dil uzatıyorlar.

           Demek ki ülkemizde dikta bir yönetim olmuş olsa hepsini kazığa oturturlar. Basın özgürlüğü yok diyorsunuz iktidara uzak olan batıdan emir alan gazeteciler sürekli iktidarı eleştirirken Devletimizi aşağılayarak Cumhur İttifakına ve Devletimize hakaret etmektedirler. Bu tip gazetecilerin tutuklanması, madem devlet adamısın niçin rahatsız oluyorsun.

 

Bak Kemal KILIÇDAROĞLU, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar.

 

            Onun için sana AKILLI OL!!! Diyorum. Başta Devlet Başkanımıza Dünya Türklerinin yaşayan efsane son Türkmen Bey'i değerli ağabeyim Sayın BAHÇELİ' ye aziz milletimize saygılarımla arz ederim."

 

KILIÇDAROĞLU: CİDDİYE ALINACAK BİR OLAY DEĞİL

 

Çakıcı'nın bu tehdit ve hakaretleri üzerine konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli'yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor. Ya şu Türkiye'nin geldiği hale bakın. Hukukun olmadığı, hukukun ihlal edildiği, devlette liyakatin çöktüğü, yargının olmadığı yerde bir süre sonra devlet organize suç örgütü haline dönüşebilir. Bana cevap verecek olan Sayın Bahçeli'dir veya onun arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne onu bilmiyoruz ama ciddiye alınacak bir olay değil. Hiç kimse unutmasın, bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvayı Milliye'dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse ama hiç kimse bize bir şey söyleyemez" ifadelerini kullandı.

 

 ENGİN ALTAY: CHP KABADAYILARA PABUÇ BIRAKACAK PARTİ DEĞİLDİR

 

              CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Alaattin Çakıcı'nın tehditleri ile ilgili konuştu, "CHP kabadayılara pabuç bırakmaz" dedi.

               Altay, "Yeraltı dünyası suç örgütü yönetmekle anılan bir zat, kamuoyuna açık bir adi mektupla Sayın Genel Başkanımızı ölümle tehdit etmiş ve çok ağır hakarette bulunmuştur. Aynı mektupta Sayın Erdoğan ve Bahçeli’ye de övgüler düzmüştür.

               Siyasetçiler münakaşa eder ama siyasi parti genel başkanlarının bu tartışmalarına suç örgütü liderlerinin taraf olması kamuoyuna açık bir mektupla adice ve çok ağır tehdit etmesi ve aynı mektubun içinde her iki sayın genel başkana methiyeler dizmesi, ben eminim ki Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğan’ın tasvip edeceği bir durum değildir. Herkesin bilmesini isterim ki CHP, kabadayılara pabuç bırakacak parti değildir” ifadelerini kullandı.

 

MEYDANI BOŞ BULAN ÇAKICI TEHDİTLERİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Ana muhalefet partisinin genel başkanına yönelik açık tehditler ve hakaretler savuran ancak hakkında hiçbir işlem başlatılmayan Alaattin Çakıcı, meydanı boş bularak Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha tehdit etti. Twitter üzerinden bir yazı daha paylaşan Çakıcı, tehditlerini ve hakaretlerini sürdürdü.

Siyaset, 18 Kasım 2020 08:45

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ülkemizde her 5 kişiden 1’inde görülüyor!

Ülkemizde her 5 kişiden 1’inde görülüyor!

Ünlü Moda Tasarımcısı Sabiha Alakuşu’dan Görkemli Defile!..

Ünlü Moda Tasarımcısı Sabiha Alakuşu’dan Görkemli Defile!..

40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Yeşil Malatya’ya Yeşil Belediyecilik

Yeşil Malatya’ya Yeşil Belediyecilik

Başkan Sadıkoğlu. Rezerv Alan Uygulaması Belirsizliği Artırıyor

Başkan Sadıkoğlu. Rezerv Alan Uygulaması Belirsizliği Artırıyor

Fırat EDAŞ Projelendirme Süreçlerinde Standardı Göklere Taşıdı

Fırat EDAŞ Projelendirme Süreçlerinde Standardı Göklere Taşıdı

Başkan Taşkın: “Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız”

Başkan Taşkın: “Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız”

15 Kursumuzda 250’e Yakın Vatandaşımıza Eğitim Veriyoruz

15 Kursumuzda 250’e Yakın Vatandaşımıza Eğitim Veriyoruz

Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel Rantları Uğruna Malatya’yı Borç Batağına Sürüklediler”

Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel Rantları Uğruna Malatya’yı Borç Batağına Sürüklediler”

Spora Başlamadan Önce 3 Önemli Öneri!

Spora Başlamadan Önce 3 Önemli Öneri!

Yalçın Çoban'dan Büyük Anlaşma

Yalçın Çoban'dan Büyük Anlaşma

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Başkan Taşkın: “Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Başkan Taşkın: “Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Vali Yazıcı, Malatya İl Müftüsü Yıldırım İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Vali Yazıcı, Malatya İl Müftüsü Yıldırım İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Pütürge’de ilk meclis toplantısı yapıldı... Görev dağılımı tamam!

Pütürge’de ilk meclis toplantısı yapıldı... Görev dağılımı tamam!

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’tan İlimizdeki Uygulama Noktalarına Ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’tan İlimizdeki Uygulama Noktalarına Ziyaret

Başkan Er,“Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Başkan Er,“Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Vali Ersin Yazıcı Çocuklarla Bayram Kahvaltısında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı Çocuklarla Bayram Kahvaltısında Buluştu

“Bayramda da tatlı yemeyecek miyim!” demeyin!

“Bayramda da tatlı yemeyecek miyim!” demeyin!

Başkan Er,İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Er,İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bayramı Sağlıklı Geçirmek İçin 5 Önemli Kural!

Bayramı Sağlıklı Geçirmek İçin 5 Önemli Kural!

Ahmet Kerim Matur Ticari Kaygıyla Müzik Olmaz

Ahmet Kerim Matur Ticari Kaygıyla Müzik Olmaz

Fırat Edaş’tan Meslek Liselilere İstihdam Desteği

Fırat Edaş’tan Meslek Liselilere İstihdam Desteği

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit Mazbatasını Aldı

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit Mazbatasını Aldı

Battalgazi Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Battalgazi Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Sami Er, görevi devraldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Sami Er, görevi devraldı

Pütürge’de Mikail Sülük İle Yola Devam

Pütürge’de Mikail Sülük İle Yola Devam

Gürsoy, “Bunlar Şeytana Pabucunu Ters Giydirir”

Gürsoy, “Bunlar Şeytana Pabucunu Ters Giydirir”

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Vali Ersin Yazıcı’dan Kütüphane Haftası Mesajı

Vali Ersin Yazıcı’dan Kütüphane Haftası Mesajı

Canan Çal'dan 2024 Model Ayağında Kundura

Canan Çal'dan 2024 Model Ayağında Kundura

Karakuş Battalgazi’de Çalişmalarina Devam Etti

Karakuş Battalgazi’de Çalişmalarina Devam Etti

Pütürge Merkezi'in Sınırları Büyüyor

Pütürge Merkezi'in Sınırları Büyüyor

Prof. Dr: Gezer: Sözümüz Söz! Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

Prof. Dr: Gezer: Sözümüz Söz! Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

“Çektikleri Kuralar Soru İşaretleriyle Dolu”

“Çektikleri Kuralar Soru İşaretleriyle Dolu”

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener’den Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener’den Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret