BAŞKAN GÜDER: HİZMETLERİMİZDE ESNAFIMIZI ÖN PLANDA TUTUYORUZ
Siyaset, 22 Nisan 2021 22:32
Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz. Esnafımızın daha iyi iş yapabilmesi, ticaretini geliştirebilmesi için bize düşen vazife ne ise sizlerle her zaman paylaşmaya ve gereken çalışmayı da yapmaya hazırız” dedi.
Her daim esnafın yanında olması ile büyük takdir toplayan esnaf dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Sanayi esnaflarının sorunları, istek ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Güder, belediye olarak yapılabilecekleri tüm çalışmaları anında gerçekleştirdiklerini belirtti. ‘Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz’ diyen Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi’nin her zaman esnafın yanında olduğunu ve esnafın kalkınması amacıyla yapılabilecek her türlü çalışmayı desteklediklerini söyledi.
SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR
Ziyaretinden dolayı Başkan Güder’e teşekkürlerini ileten Esnaf Cengiz Aydoğmuş, “Başkanımız Osman Güder, her zamanki gibi yine sahada ve bizim yanımızda. Bizim halimizi hatırımızı ve varsa sıkıntımızı soruyor. Bizimle ilgileniyor. Allah bu mübarek ramazan ayında kendisinden ve ekibinden razı olsun. Yalnız bırakmıyor bizleri hiç bir zaman.
Bu güzel ziyaretlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” derken, esnaf Cafer Avcı ise, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisi her daim bizim yanımızda. Sadece seçimden seçime gördüğümüz değil, her zaman gördüğümüz bir başkan kendisi. Allah işini gücünü rast getirsin” şeklinde konuştu.
Başkan Güder’in esnafı hiçbir zaman yalnız bırakmadığının altını çizen Esnaf Oktay Tankız, “Battalgazi Belediye Başkanımız sağ olsun bizleri ziyarete geldi. Başkanımız sürekli bizim yanımızda. Ne sıkıntımız olursa olsun, rahatlıkça kendisine ifade ediyoruz.
O bizim başkanımız değil, ağabeyimiz. Allah kendisinden razı olsun. Yolu açık olsun” derken, bir başka esnaf Ali Ekber Korkmaz ise, “Başkanımızın sürekli esnafın yanında olması bizleri mutlu ediyor. Biz esnaflar olarak çok şey istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “BU TÜR ZİYARETLER BİZİM İÇİN BİR AVANTAJ”
Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin önemine vurgu yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi belediyesi olarak bir yandan sahada çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.
Onlarla sohbet ediyoruz, varsa sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bu tür ziyaretler bizim için bir avantaj. Bizlerde bu ziyarette sizden isteklerinizi ve taleplerinizi belirtebiliyoruz. Bugünde sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Malumunuz 1 yılı aşkın bir süredir pandemi süreci yaşıyoruz. Bu süreçte esnafımız başta olmak üzere herkes çok etkilendi.
Bu etkiyi en aza indirmek için hükümet ve yerel yönetimler olarak büyük gayretler ortaya koyuyoruz. Bu süreçte Battalgazi Belediyesi olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi 55 bin vatandaşlarımızın ihtiyacını giderdik. Şunu bilin ki, Battalgazi Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Her zaman onların en büyük destekçisiyiz.
Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz. Esnafımızın daha iyi iş yapabilmesi, ticaretini geliştirebilmesi anlamında bize düşen vazife ne ise sizlerle her zaman paylaşmaya ve gereken çalışmayı da yapmaya hazırız. İnşallah kısa sürede bu pandeminin hayatımızdan çıkması ve hayatımızın normale dönmesi temenni ediyoruz” Diye konuştu.
“MASKE, MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM”
Koronavirüs tedbirlerine mutlak riayet etmek gerektiğini dile getiren Başkan Güder, “Virüsün mutasyona uğraması nedeniyle ülke genelinde vakalarda çok ciddi artış oldu. Bu artışa bağlı olarak bazı kısıtlamalar getirildi. Bu noktada vatandaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Riayetlere uyalım, uymayanları uyaralım.
Özellikle temizliğin her türlüsüne dikkat etmemiz gerek. Kalabalık ortamlarda maske kullanımına özellikle çok dikkat edilmeli. Uzmanlar mutasyonlu virüse karşı bir maske değil iki maske kullanılması gerektiği ifade ediyor. Bizim hayati üç altın kuralımız; temizlik, maske ve mesafe. Bugün sanayi sitemizi ziyaret ettiğimizde mesafe için bantların çekili olduğunu ve tedbirin alındığını gördük.
Bu hassasiyet bizi memnun etti. Esnafımızın kurallara eksiksiz uyuyor. Özellikle kısıtlamaların olduğu zaman dilimlerinde mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayalım. Kurallara uyarsak eğer inşallah bu virüsün üstesinden geleceğiz” dedi.
Siyaset, 22 Nisan 2021 22:32
Yorumlar (0)
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERI CHP DE İSTIFA EDİP YENİ PARTİYE GEÇTİLER
FILAŞ FLAŞ FLAS BAKIRCILAR CARŞISINA TUVALET YAPMAYI UNUTMUŞLAR!!!
MALATYA DA AÇ KALMAMAK İÇİN 38 BİN TL YE İHTIYAÇ VAR
MALATYA CHP DE TOPLU İSTİFA VE YENİ PARTİYE KATILMA SÜRECİ BAŞLADI
Malarya 2036 vizyonu -1" MALATYANIN GELECEĞİ NEDEN SAVUNMA SANAYİSİNDA OLMASIN "
AGBABA YENİ PARTI GURUP YÖNETİMINDE " YENİ PARTİ İCIN BİR NEFER GİBİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ "
264 ESKİ MİLLETVEKİLİ CHP DE İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADILAR
MALATYALI KAYISI ÜRETİCILERİNE KRİTIK UYARI! ÜRÜNUNÜZÜ SATMAYIN
AĞBABA " 24 TEMMUZDA KUTLANACAK BİR BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL, MÜCADELE EDİLECEK BİRKARANLIK VAR "
AĞBABA " SOSYAL KONUT DEDİLER DAR GELİRLIYE 4 MİLYON BORÇ ÇIKARDILAR "
ÇGD " SANSÜRE KARŞI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEGIZ "
GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI YEŞILYURT BİLİM MERKEZİNDE YETİŞİYOR
YENİ PARTİ NİN PARTİ MECLİSİNDE MALATYALI DÖRT İSİM YER ALDI
AĞBABA " YENİ BİRUMUT AÇILIYOR "
ÖZGÜR ÖZEL " YENİ PARTİ " Yİ KURDU
ÖZGÜR ÖZEL CHP DE İSTİFA ETTİ
ÇGD " SANSURÜ REDEDİYOR, MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYORUZ "
SERDAR YILDIZ " ATATÜRKE YÖNELİK ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ "
AĞBABA " KAYISIDA FİATLAR DAHA SEZON BAŞLAMADAN ÇÖKTÜ. TMO DERHAL ALIM YAPMALI "
ALİ ASLAN " ATANMIŞLARLA DEĞİL SEÇILMİSLERLE YÜRÜYECEĞİM "
MALATYANIN ALTIN MEYVESİ DÜNYAYA AÇILIYOR
MALATYA CHP DE İSTİFALAR BAŞLADI
ARGUVAN CHP; DEMOKRASİDEN YANA TAVRINI BELIRLEDİ
BASRİ ORHAN " ESNAF AYAKTA KALIRSA MALATYA AYAKTA KALIR "
CHP'NE KONGRELERLE GELDİLER KONGRESİZ GİDİYORLAR!!!
BAKAN YUMAKLI'DAN MALATYA'YA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
BATTALGAZİ BELEDİYE SPORDA YENİ DÖNEM BAŞLADI
MALATYA ÇAMLICA KOLEJ̌İ 6 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI
YEŞİLYURT BELEDİYESINDE ULAŞIMA TARİHİ DOKUNUŞ
SADIKOĞLU " YENİ ÇARŞIDAKİ ESNAFIN RUHSAT SORUNU ÇÖZÜLMELİ "
ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜNER HAVAALANINA İNER İNMEZ GÖZ ALTINA ALINDI
KESKİNDEN BAKAN IŞIKHANA TALEP DOSYASI:
AYDIN " HALA BİR TEBLİGAT ALMADIM "
MALATYA TSO DA ABD PAZARINDA Kİ FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLDİ
CHP DE "18 MİLYON TL BORÇ " TARTISMASI
AĞBABA" 27 İL VAR MALATYA YİNE YOK
MALATYA'DA HASTANESİ OLMAYAN TEK İLÇE ARGUVAN
GÖREVDE ALINAN CHP YESİLYURT İLCE BAŞKANI HAKKI AYAZ " CEZALANDIRILAN BİZ DEĞİL ÖRGÜT İRADESİDIR "
MALATYA DA ESNAFIN DİKKATİNE.! TAHLİYE VE KİRA UYARISI
