İki belediye Başkanından Akçadağ Derneğine Ziyaret
Gündem, 26 Temmuz 2021 13:15
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Akçadağ Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Malatya’nın bütün alanlarda kalkınması ve gelişmesi adına yapılması gerekenler üzerine fikir alış verişinde bulundular.
Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, “ Bizim ortak amacımız Akçadağ’dır. Akçadağ’ımızın sorunlarını ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için ciddi gayretler gösteriyoruz.
Mikro milliyetçilik yerine makro milliyetçilik yaparak sadece ilçemizdeki Akçadağlıları değil Malatya’nın dört bir tarafında yaşayan Akçadağlıları ve tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bir dernek olma noktasında azami gayret içerisindeyiz. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar ile Darende Belediye Başkanımız Sayın İsa Özkan ve beraberindeki heyeti derneğimizde ağırlamaktan onur duymaktayız.” diye konuştu.
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise dernek faaliyetlerinin kentlerin gelişmesinde önemli bir araç olduğunu ifade ederken şunları söyledi; “ Kentlerin toplu sorunlarının çözülmesinde dernek faaliyetlerinin büyük önemi vardır. Akçadağ Dayanışma Derneğin de bu anlamda güzel bir birliktelik oluşturulduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Dernek Başkanımızın gayretlerini yakından görüyoruz, güzel ve başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum. Belediye olarak ta üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız.” diye konuştu.
Akçadağ Dayanışma Derneğiyle verimli ve güzel bir görüşme yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “ Akçadağ’ın birlik ve beraberlik ruhuna yakışan, Akçadağ’ın menfaatini ön planda tutup, bu şirin ilçemizin gelecekte daha iyi yerlerde olması için güzel bir ekip kurulduğunu görmek hepimizi mutlu ediyor. Dernek başkanı ve yönetim kurulunun gayret ve çabalarını takdirle karşılıyoruz.
Yönetim Kurulunun aktif ve dinamik çalışmalarını yakından takip ediyoruz.Alanında deneyimli, toplumun nabzını bilen çok kıymetli insanların yer aldığı yönetim kurulunun yapacağı çalışmalar ve projeleri üzerine fikir alış verişinde bulunduk.
Dernek Başkanımızın ciddi gayretleri var, bizler onların her türlü projesine ve hizmetlerine destek olmaya hazırız. Bizi güçlü tutan; istişare kültürüdür. Katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımız gerekliliklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bizler Malatya’nın her noktasını seviyoruz, Akçadağ Dayanışma Derneğimiz ile de ortak projelerde yer almaktan büyük memnuniyet duyarız.
Birlikte hareket ederek Malatya’mızın bütün yaşam alanlarını güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Malatya hepimizin, Akçadağ’da, Yeşilyurt’ta, Battalgazi’de ve diğer tüm yerleşim alanlarımızın hepsini seviyoruz ve kucaklıyoruz. Önemli olan Malatya’nın gelişmesi ve ilerlemesidir.
Birlikte hareket edersek, birlikte projeler üretirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur. Başarının temelinde dayanışma vardır, Allah’a şükürler olsun ki o ruha ve kültüre sahibiz. İnşallah bundan sonra başarılı hizmetlerimizin sayısını hep birlikte çalışarak artıracağız. Dernek Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.
Yapacakları projeler ve hizmetlere her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazırız. Malatya’ya, Yeşilyurt’a ve Akçadağ’a fayda sağlayacak bütün faaliyetlerde birlikte çalışacağız.” dedi.
Gündem, 26 Temmuz 2021 13:15
Yorumlar (0)
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
