CHP İL başkanı Enver kiraz sonbaharın tadını çıkarıyor
Siyaset, 13 Kasım 2021 19:02
Siyasette artan zamanını ( tabi artarsa) kendi köyünde bölgesinde ailesi ile birlikte değerlendiren Kiraz Cumartesi günü yine böyle bir günü yaşarken yaptığı açıklama da “ Hepinize merhaba, kara kışa girmeden önce halen Güneş'in sıcaklığını hissedebildiğimiz son birkaç hafta sonundan birini yaşıyoruz. Bu güzel cumartesi sabahından hepinize selamlar. Son günlerde Malatya'da dikkatimi çeken bazı gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
Seçimlerdeki başarının son üç ayda yapılan çalışmaya değil, iki seçim arasında geçen süre boyunca yapılan çalışmaya bağlı olduğuna inananlardanım. Halkın kapısını sadece seçim vakti çalan siyasetçiler samimi bulunmadığı gibi, halkı anlamaktan, dertlerine deva olabilmekten de uzak oluyorlar.
Bu kapsamda hemen hemen her gün aralıksız yaptığımız çalışmaların bir neticesidir ki, yapılan anketlerde Malatya, partimizin oyunu en çok arttırdığı il olarak görülüyor. Aslına bakarsanız bu durum bizim için bir sürpriz değil. Sahada da bize bu mesajı veren örneklerle sıkça karşılaşıyoruz.
Son zamanlarda yaptığım esnaf ziyaretlerinde ve katıldığım açılışlarda yanıma yanaşıp, çocuğunun adını 'Recep Tayyip' ya da 'Tayyip' koyduğunu, lakin değiştirmek istediğini söyleyen, bunu nasıl yapacağını soran anneler, babalar görüyorum.
Hemen hemen her hafta, daha önce partimize mesafeli olduklarını bildiğim toplumsal kesimlerden insanlar, il başkanlığımızı ziyaret edip, partiye üye oluyorlar. Özellikle Sayın Genel Başkanımız @kilicdaroglu 'nun #Helalleşelim çıkışlarıyla birlikte bu tablonun daha da hızlanacağı kanısındayım.
İktidar partisinin üyeleri bile kendi il başkanlarına ulaşıp da söyleyemedikleri bazı konuları, bizi arayarak çözmeye çalışıyorlar. Onlar kendilerini Kaf Dağı'nın zirvesinde görmeye devam ededursunlar, biz halkımızla iç içe bir siyaseti ilmek ilmek örmeye devam ediyoruz.
Tüm bu örneklerin ışığında söyleyebilirim ki, #Geliyor Gelmekte Olan İlk seçimde tarihin tozlu sayfalarına karışacakları artık aşikârdır. İnançla ve kararlılıkla mücadeleye devam edip, o büyük günün şafağına dostlarımızla birlikte ulaşmalıyız.”
Siyaset, 13 Kasım 2021 19:02
Yorumlar (0)

AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "

BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR

MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR

ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI

ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ

YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :

AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "

CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI

MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR

MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET

SOSYAL MEDYA'DAKİ KAYISI FABRİKALARINA YÖNELİK İDDİALARA RAMAZAN ÖZCAN'DAN YANIT

MALATYA KRİTERLERİ İLE DÜNYAYA AÇILAN BAŞARI KAPISJ

CHP MALATYA MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA " YAPILACAK İLK SEÇİMLERDE CHP TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YONETECEK "

ÇGD " TELE 1 E YONELIK BU UYGULAMA KABUL EDILEMEZ "

BATTALGAZI BELEDIYE SPORCU ZAGREPTE MADALYA KAZANDI

AGBABA " DEPREMZEDENİN KİRA YARDIMINI KESMEK VIJDANSIZLIKTIR"

YESILYURT BELEDİYE'SİNİN MİLLİ SPORCUSU AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

MESOB BASKANI KESKIN DEN AHİLİK HAFTASI " BİRLİK DAYANIŞMA VE ADALET "

BAŞKAN GEÇİT " İKİNCİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİMİZİ İLÇEMİZE KAZANDIRACAGIZ

MEYDANLARA, CADDELERE SIĞMAYAN MİTİNG

ALEVİ ÖRGÜTLERİNDEN MERDAN YANARDAĞ'A TEPKİ: " ALEVİ TOPLUMUNDAN ÖZÜR DILEMEYE DAVET EDIYORUZ "

FIRAT EDAS'DAN 15 - 16 EYLÜL İÇİN ÖNEMLİ UYARI

MALATYA İL EMNIYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

CHP MALATYA İLÇE KONGRELERI DEVAM EDIYOR

BASKAN GEÇIT " EGITIME DESTEK " PROJESİNDE N YARARLANAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

CHP DOĞANŞEHİR KONGRESİ YAPILDI

CHP: KALE ,KULUNCAK VE HEKİMHAN İLÇE KONGRELERI TAMAMLANDI.

12 EYLUL 1980 DARBESİ DEMOKRASİ TARİHİMIZE KARA BİR LEKEDİR

SDD 12 EYLÜL FAŞİZMİNİ KINADI

İNSANLIĞIN KARA EYLÜL’Ü



YEŞİLYURT BELEDİYESINDEN AVRUPA ARENASINA!

AGBABA ÜRETİCİ BORÇLARININ EETELENM3SİNİ İSTEDİ BOTCLAR ERTELENMEZSE BİNLERCE.ÇİFTCİ İCRALIK OLUR.İ

CHP NİN 102 YIL DÖNÜMÜ MALATYA’DA BUYUK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

BAŞKAN SADIKOĞLU'NDAN 6.BOLGE TEŞVIKLEEI VE DESTEK ÇAĞRISI

" İÇERİDE VE DISARIDA BÖLGEDEN BARIŞ VE DEMOKRASİ İÇİN DİRENECEĞİZ "
