Battalgazide yeni imar yolları açılıyor çamurlu mahallesine 5.kilometrelik yeni imar yolu
Siyaset, 06 Aralık 2021 06:08
Büyüyen ve gelişen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, Çamurlu Mahallesinde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışmalarını tamamladı. Çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ve ekibine çok teşekkür ettiler.
Battalgazi Belediyesi, her geçen gün vatandaşlar için cazibe merkezi haline gelen Battalgazi’de yeni imar yolları açmaya devam ediyor. Ulaşım yatırımları kapsamında Battalgazi’de açtığı 70 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışmaları ile vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştıran Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Çamurlu mahallesinde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışması gerçekleştirdi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla her geçen gün büyüyen ilçenin dört bir yanına yeni imar yolları kazandıran ekiplerin bu hummalı çalışmaları, hem trafik ağının genişletilmesi hem de bölgede yapılacak olan yapılaşmalar için büyük önem arz ediyor. İmar planına uygun olarak gerçekleştirilen bu çalışmalar, vatandaşlardan da tam not aldı.
“BATTALGAZİ’DE HİZMETE AŞIK BİR BAŞKANIMIZ VAR”
Battalgazi’deki hizmetlerin hiçbir zaman durmadığına dikkat çeken Çamurlu Mahallesi sakinlerinden Bayram Kaya isimli vatandaş, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açıldı, kanalizasyonumuz yapıldı. Yeni yollarımız açıldı. Üst yapı çalışmaları da devam ediyor.
Allah razı olsun. Eski ile yeni Çamurlu arasında çok fark var. Battalgazi’deki hizmet ve yatırımlar dur durak bilmiyor. Battalgazi’de hizmete âşık bir başkanımız var” derken, bir başka mahalle sakini Hikmet Kaya isimli vatandaş ise şunları söyledi: “Çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediyelerimizin çalışmalarından gayet memnunuz. 1965 yılından beri bu mahallede ikamet ediyorum. Özellikle son 3-4 yılda mahallemizde çok büyük değişimler oldu.”
MUHTAR POLATBAŞ: “BATTALGAZİ’DEKİ HER SORUNU BAŞKANIMIZ ÇÖZÜYOR”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e iletilen her sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayan Çamurlu Mahallesi Muhtarı Aziz Polatbaş, “Çamurlu mahallemizde yoğun bir çalışma var.
Büyükşehir Belediyemiz, Battalgazi Belediyemiz ve MASKİ’miz mahallemizde gerekli çalışmaları yapıyor. Mahallemizde alt yapımız yetersizdi. Yeni yollara ihtiyacımız vardı. Yeni imar yolu demek; su demek, konutlaşma demek, alt yapı demek, üst yapı demek ve hizmet demek.
Bizde sorunumuzu Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ilettik ve çalışmalar hemen başladı. Başkanımız ilçedeki her sorunu çözüyor, mücadelesinden alnının akıyla çıkıyor. Allah yardımcısı olsun ve başarıları daim olsun.
Bugünde mahallemizde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışması gerçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Siyaset, 06 Aralık 2021 06:08
Yorumlar (0)
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ'DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUS YIL DÖNEMÜ MESAJI
MALATYA İHRACATINDA ALARM : YÜZDE 22 LİK SERT DÜŞÜS
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODSLARI İLE BULUŞTU " ÇARŞI KISA SÜREDE HAYAT BULACAK "
MAGİNDER MALATYANIN GELECEĞİNI ŞEKİLLEDİRECEK ADIMLARI ATIYOR
BAŞKAN YILDIRIM " HEKİMHAN ÇOK GÜZEL OLACAK "
4×4 LÜK ŞEHİR OLABILDIKMI
ERSOY EREN İKİ YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI..
AYDIN " KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR "
CHP Lİ AYAZ : İKTİDAR MALATYA'NIN STRATEJİK NOKTASINDAN VURDU
BATTAL GAZİDE TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞTAYI YAPILDI
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BİZİM MÜCADELEMİZ KAVGA DEĞİL YAŞAM MÜCADELESİDİR..
MALATYA 2030 ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI BAŞLADI
Esenlik eski Genel MÜDÜRÜ VEYSEL TAY ' HERKES HESAP VERECEK
BELEDİYE BAŞKANI TAŞKIN ESNAF ODA BASKANLARINI ZİYARET ETTİ
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR VE ENGELLENEMEZ
BASIN MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN ORTAK ACIKLAMA
MALATYA HAYVANCILIKTA TÜRKIYE'NİN MERKEZİ OLUYOR
MALATYA TSO DA İSTİHDAMA VE YENİDEN İNŞAYA GÜÇ VERECEK PROJE
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR
TESLİM ABDAL CEM EVİ İNŞAATI TEMEL BETONU ATILIYOT
BAŞKAN GEÇİT " BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLIĞIMİZIN GÜÇLENDİĞİ MÜSTESNA ZAMANLARDIR "
HALKIMIZ YİĞİT BİR EVLADINI KAYBETTİ
HASAN BASRİ ORHANDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI
EMİRCAN EREN " BAYRAMLAR DAYANIŞMANIN CÜÇLENDİĞİ GÜNLERDİR "
CHPİL BAŞKANI BARIS YILDIZDAN BAYRAM MESAJI
ESOB BAŞKANI KESKİN: ASIL BAYRAMI ÇARŞILARIMIZIN DOLUP TASTIGINDA YASAYACAĞIZ
AĞBABA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJİ: " BİZLERE YOL GÖSTEREN EN BUYÜK DEĞER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EMANET ETTİĞİ LAİK VE DEMOKRATİK CUMHURİYETTİR "
CHP İMAMOĞLU İÇİN SAHADA: DURMAYACAGIZ , SUSMAYACAĞIZ, BİR AN BİLE YORULMAYACAĞIZ
ARGUVAN BAYRAMA HAZIRLANIYOR
ESENLİKTE SKANDALIN FATURASI KESILDİ: VEYSEL TAY GÖREVDE ALINDI
MTÜ DEN BÜYÜK BAŞARI: KANSER ARAŞTIRMALARINA KATKI SAĞLAYACAK
MALATYA VALİLİGİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
MALATYA'DA NEWROZ COŞKUYLA KUTLANDI
ÇADIR CEM EVİ GERÇEK OLDU
AĞBABA " BİR BAŞKA ÜLKENIN ÜRÜNÜNÜN MALATYA KAYISISI GİBİ TANITILMASI CİNAYETTİR "
MESOB BAŞKANI KESKİN ESNAFIN TALEPLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA İLETTİ
BATTALGAZİ'DE 8 MARTA ÖZEL KADIN EMEĞİ SERGİSİ
