BAŞKAN GÜDER: GENÇLİĞE YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR
Siyaset, 15 Şubat 2022 11:13
Orduzu bölgesinde yapımı devam eden Orduzu Spor Kompleksi’ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz için harcadığımız her bir kuruşu ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olarak değerlendiriyoruz” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Orduzu bölgesine yapılan ve 2022 yılında tamamlanması hedeflenen Orduzu Spor Kompleksi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.
5 bin kişilik spor salonu, antrenman salonları, antrenör ve sporcu soyunma odaları, dinlenme salonları, sporcu yemekhaneleri, basketbol sahaları, jimnastik salonu, futbol sahaları, konaklama merkezinin yanı sıra modern çağa uygun spor ihtiyaçlarına cevap verecek olan tesisteki çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Tüfenkci ve Başkan Güder, yapılan yatırımlarla Malatya’nın spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çektiler.
KAYHAN: “DOĞU VE GÜNEY DOĞU ANADOLU’NUN EN BÜYÜK SALONU”
Yaklaşık maliyeti 83 milyon olan tesisi 2022 yılında tamamlamayı hedeflediklerini aktaran Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, “Battalgazi’de yapımı süren 5 bin kişilik spor salonu Doğu ve Güney Doğu Anadolu’nun en büyük Jimnastik salonunda incelemelerde bulunduk. Yaklaşık olarak 83 milyon maliyetli tesisimizi Ekim ayında tamamlanmayı hedefliyoruz. İnşallah burası tamamlandığında hem ulusal hem de uluslar arası birçok müsabakaya ev sahipliği yapacak. Gençlerimiz bu tesiste tüm spor branşları ile tanışma fırsatı bulacaktır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
GÜDER: “BATTALGAZİMİZE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRILIYOR”
Her daim gençlerin emrine amade olduklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’mıza güzel hizmetler kazandırıyoruz. Kapalı spor salonu noktasında Malatya’mızın böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Durumu gerekli yerlere ilettikten sonra güzel bir projenin bölgemize kazandırılması talimatı verildi ve çalışmalara başlanıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın nezdinde ilçemize güzel yatırımlar yapılıyor. Gençlik merkezlerimizden tutunda kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonuna kadar birçok spor branşının yapılacağı tesisler bölgemize kazandırılıyor. Bizim için çok güzel çalışmalar.
Bu çalışmalar direk olarak gençlerimize dokunan çalışmalar. Bizler gençlerimizi seviyoruz, onların her daim emrine amadeyiz. Gençlerimiz için harcadığımız her bir kuruşu ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olarak değerlendiriyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Siyaset, 15 Şubat 2022 11:13
Yorumlar (0)
AĞBABA " BOĞAZIMIZDAN BİR KURUŞ HARAM PARA GEÇMİŞSE ZEHİR OLSUN "
ARAPKİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU YENI PARTİYE GEÇTİ
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE YENİ PARTİYE KATILDI
YENİ PARTİ MALATYA İL BASKAN VE YÖNETIMİ BELİRLENDİ
MALATYANIN SANAYİ DEVRİMİ
YENİ PARTİ MALATYA İL BAŞKANLIĞI KURULDU
ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI SELÇUK HAN "BU TİP GERİCI ANLAYIŞLARI ŞIDDETLE KINIYORUZ "
MTSO BAŞKANI SADIKOĞLU " ÜYELERİMİZİN GÜVENİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ "
MALATYA'DA YENİ PARTİNİN İL BAŞKANLIĞINA YİNE BARIŞ YILDIZ ATANDII
MALATYA DA ELEKTRİK KESINTİLERİ ARTIK AZALACAK
MALATYA DA ATATÜRK ANITINDA Kİ FİGÜRE PANTOLON GİYDİRMEK İSTEDİLER
ÖREN MAHALLESİNDE AĞBABAYA YOĞUN İLGİ
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERI CHP DE İSTIFA EDİP YENİ PARTİYE GEÇTİLER
FILAŞ FLAŞ FLAS BAKIRCILAR CARŞISINA TUVALET YAPMAYI UNUTMUŞLAR!!!
MALATYA DA AÇ KALMAMAK İÇİN 38 BİN TL YE İHTIYAÇ VAR
MALATYA CHP DE TOPLU İSTİFA VE YENİ PARTİYE KATILMA SÜRECİ BAŞLADI
Malarya 2036 vizyonu -1" MALATYANIN GELECEĞİ NEDEN SAVUNMA SANAYİSİNDA OLMASIN "
AGBABA YENİ PARTI GURUP YÖNETİMINDE " YENİ PARTİ İCIN BİR NEFER GİBİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ "
264 ESKİ MİLLETVEKİLİ CHP DE İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADILAR
MALATYALI KAYISI ÜRETİCILERİNE KRİTIK UYARI! ÜRÜNUNÜZÜ SATMAYIN
AĞBABA " 24 TEMMUZDA KUTLANACAK BİR BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL, MÜCADELE EDİLECEK BİRKARANLIK VAR "
AĞBABA " SOSYAL KONUT DEDİLER DAR GELİRLIYE 4 MİLYON BORÇ ÇIKARDILAR "
ÇGD " SANSÜRE KARŞI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEGIZ "
GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI YEŞILYURT BİLİM MERKEZİNDE YETİŞİYOR
YENİ PARTİ NİN PARTİ MECLİSİNDE MALATYALI DÖRT İSİM YER ALDI
AĞBABA " YENİ BİRUMUT AÇILIYOR "
ÖZGÜR ÖZEL " YENİ PARTİ " Yİ KURDU
ÖZGÜR ÖZEL CHP DE İSTİFA ETTİ
ÇGD " SANSURÜ REDEDİYOR, MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYORUZ "
SERDAR YILDIZ " ATATÜRKE YÖNELİK ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ "
AĞBABA " KAYISIDA FİATLAR DAHA SEZON BAŞLAMADAN ÇÖKTÜ. TMO DERHAL ALIM YAPMALI "
ALİ ASLAN " ATANMIŞLARLA DEĞİL SEÇILMİSLERLE YÜRÜYECEĞİM "
MALATYANIN ALTIN MEYVESİ DÜNYAYA AÇILIYOR
MALATYA CHP DE İSTİFALAR BAŞLADI
ARGUVAN CHP; DEMOKRASİDEN YANA TAVRINI BELIRLEDİ
BASRİ ORHAN " ESNAF AYAKTA KALIRSA MALATYA AYAKTA KALIR "
CHP'NE KONGRELERLE GELDİLER KONGRESİZ GİDİYORLAR!!!
BAKAN YUMAKLI'DAN MALATYA'YA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
BATTALGAZİ BELEDİYE SPORDA YENİ DÖNEM BAŞLADI
