Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.
Siyaset, 09 Mart 2022 10:54
İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Görevi Genel Merkez Tarafından Kendisine tebliğ edilen İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarında Malatya’nın sevilen sayılan kanaat önderlerini ve mesleklerinde ve işlerinde başarılı olan bir çok önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek iktidar yürüyüşüne emin adımlarla ilerliyor.
Kısa bir zaman önce Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına Malatya’nın çok iyi tanıdığı geçmişiyle örnek isimlerinden Serdar Yıldız’ın İlçe Başkanı olarak atanmasından sonra yine Malatya'nın sevilen sayılan iş ve siyaset insanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı Genel Merkez tarafından İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı olarak atandı.
İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı olarak atanan Abdulvahap Erhan Yağlıcı mazbatasını İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz'ın elinden alarak göreve resmen başladı.
Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Çok kısa bir zaman önce Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Meral Akşener’in oluru ile Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın’ın imzasıyla görev ben ve yol arkadaşlarıma tebliğ edildi.
Ben ve ekibim İYİ Parti'yi çok kısa bir zaman içerisinde toparlayarak Malatya'nın bir birinden kıymetli, kanaat önderi, İş İnsanları, akademisyenler ve kendi alanlarında başarılı Malatya'da her zaman kabul görmüş insanlarıyla Her Şey Malatya ve Türkiye İçin İYİ olacak sloganıyla İYİ insanlarla İYİ bir yola çıktık. Rabbim bizi bu yolda inşallah mahcup etmez. Yol ve Dava arkadaşlarımla çıktığımız bu yol Türk Milletinin yeniden Diriliş yolu olacaktır dedi.
Başkan Hakan Yılmaz, bir kaç gün önce Yeşilyurt İlçe Başkanı olarak Kardeşimiz, Yol arkadaşımız Serdar Yıldız’ın mazbatasını takdim etmiştik. Şimdide Diğer Büyük Merkez İlçemiz Battalgazi İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirdiğimiz Abdulvahap Erhan Yağlıcı kardeşimizin Mazbatasını kendisine taktım ettik. Allah Başkanımızı ve ekibini çıktıkları bu yolda Allah İnşallah muvaffak ve muzaffer kılar diyerek Battalgazi İlçe Başkanlığı mazbatasını takdim edip başarılar diledi.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine atanan ve mazbatasını alan Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Allah bizi çıktığımız bu yolda hep İYİ insanlarla İYİ günlerle karşılaştırsın.
Partimizin ismi gibi hep bir birinden İYİ yol ve Dava arkadaşlarımla teşkilatımızı kurup en kısa zamanda sahalara ineceğiz. Bundan sonra bu cefakâr ve kadir Şinas milletimizi yalnız bırakmayarak onlarla yoldaş, sırdaş ve kader arkadaşı olacağız. Milletimizin derdiyle dertlenip onların sorunlarıyla sıkıntılarıyla yakından ilgileneceğiz.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Başta bu görevi bizlere layık gören Türkiye'nin Kurtuluş umudu Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye , Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın Beye ve İYİ Parti Malatya İl Başkanım Hakan Yılmaz ve ekibine şahsım ve yol arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, İYİ Parti Çatısı Altında Çıktığımız Bu İYİ'lik Yolu İnşallah Başta Battalgazi'miz, Malatya'mız , Ülkemiz Dünya Mazlumları ve Tüm Türk Dünyası İçin Hayırlı Olur ve İYİ olur diyerek sözlerini tamamladı.
Siyaset, 09 Mart 2022 10:54
Yorumlar (0)
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GURESLERİ BASLIYOR
ARGUVANLI ÖGRENCİLERE BESLENME DESTEĞİ
Anadolu’dan Çıkan Lezzet Hikâyesi Ulusal Markaya Dönüşüyor
CHP MALATYA 39. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AGBABA " REZERV MAĞDURİYETİ SONLANDIRILSIN "
ARGUVAN BELEDIYESINDE YENI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GOREVE BASLADI
MALATYA HEKIMHAN'LILAR ANKARA'DA PILAV KAŞŞIK'LATTILAR
HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ
AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "
BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR
MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR
ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI
ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ
YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :
AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "
CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI
MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR
MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET
