Mehmet Çınar Başkanımız Güzel Projelerin Altına İmza Atıyor
Siyaset, 26 Nisan 2022 14:40
MİAD BAŞKANI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ İNCELEDİ;
Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezini inceleyen MİAD Başkanı Yunus Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın göreve geldiği günden beri sosyal hizmetler konusunda başarılı bir mesafe kat ettiğini ve güzel projelerin altına imza attığını söylediler.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Malatya İş İnsanları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İstanbul Beşiktaş Kızılay Şube Başkanı Sıddık Doğan’ı Yetim Koordinasyon Merkezinde misafir ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler paylaştı.
Yetim Koordinasyon Merkezinin çok özel ve anlamlı bir yatırım olduğunu ifade eden MİAD Başkanı Yunus Aktaş, “ Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz.
Malatya ve Yeşilyurt’a yapılan her yatırım bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bizlerde İstanbul’dan gelen misafirlerimizle sosyal projeleri yerinde inceliyoruz. Şunu açıkça ifade edeyim ki; öncelikle Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden oluşan bir ekip bizi İstanbul’da ziyaret ederek, Yetim Koordinasyon Merkezi ve diğer sosyal sorumluluk projelerinden bahsettiler, malzeme yardımından öte burada yapılan hizmetleri anlatıp, sosyal projeler üzerine fikir alış verişinde bulunduk.
Yeşilyurt Belediyesinin girişimleri ve ortaya konulan fikirleri bizlerde destekleyerek güzel bir hizmetin hep birlikte temelini attık, çok güzel oldu, destek veren herkesten Allah razı olsun. Belediye Başkanımıza ve ekiplerine bu duyarlı hizmetleri ve yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sosyal yardımlaşma kültürümüzün devam etmesi noktasında imkânlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz.
Yetim Koordinasyon Merkezi de çok güzel olmuş, temiz, düzenli ve güzel alanda yetim ve öksüz evlatlarımıza güzel hizmetler sunuluyor. MİAD ve İstanbul Beşiktaş Kızılay Şubesi olarak bizlerde buraya elimizden gelen desteği veriyoruz.
Göreve geldiği bugüne kadar çok güzel projelerin altına imza atan Belediye Başkanımızın çok farklı fikirleri ve projeleri var, İstanbul’da bunları bize anlatmıştı. Güler yüzlülüğü ve enerjisini çalışmalarına yansıtarak toplumun tüm kesimlerine hizmet ediyor. Başkanımıza ve ekiplerine çalışmalarına üstün başarılar dilerim.” diye konuştu.
İstanbul Beşiktaş Kızılay Şube Başkanı Sıddık Doğan ise, Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını çok beğendiğini ifade ederken, şunları söyledi; “ Yetim Koordinasyon Merkezi ve diğer sosyal projeleriniz belediyeciliğin ötesinde çok büyük hizmetlerdir.
Başkanımızı yürekten kutluyorum. Hayırsever ve yardımsever insanlardan kurulu MİAD ile sosyal projelerde birlikte çalışıyoruz. Malatya ile İstanbul Beşiktaş arasında bir köprü oluşturduk. Malatyalıların her daim emrindeyiz, üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Kızılay’ın ana ögesi insandır, insan odaklı sosyal yardım kuruluşuyuz. Din, dil ve ırk ayrımı yapmadan herkesin yardımına koşuyoruz.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, MİAD Başkanı Yunus Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İstanbul Beşiktaş Kızılay Şube Başkanı Sıddık Doğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt’un tarihi kimliği, kültürü ve tabiat güzelliklerine değer katacak çok özel yatırımlarda bulunduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hepimizin tek gayesi, memleketimize, kentimize ve ilçemize en güzel hizmetlerin gelmesini sağlamaktır. Aslında hepimizin tek hedefi bu, sadece görevler farklı oluyor.
Tarihsel ve kültürel hazineleriyle, havası ve suyuyla, doğal zenginlikleriyle, gelenek ve görenekleriyle çok zengin bir kültüre sahip Yeşilyurt’umuzun var olan güçlü potansiyelini ön plana çıkartacak, değer katacak ve bu zenginlikler üzerinde geleceği inşa etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.
Hayata ve insana değer katan, hemşerilerimizin yaşam standardını yükseltecek projeleri her zaman ön plana alıyoruz. Bize emanet edilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.
Temel belediyecilik hizmetleri dışında 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek yatırımlarımızın sayısını her geçen gün artırmaktayız. Sosyal belediyecilik hizmetlerinde bölgesinde takip edilen bir ilçe olduk.
Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüzün bünyesindeki Emanet Çarşı ve Yetim Koordinasyon Merkezimizin dışında vatandaşlarımızın temel sorunlarına kalıcı çözümler getirmek adına 13 farklı proje yürütüyoruz. Yaşlı, engelli ve dezavantajlı gruplara yönelik yerinde ve doğru hizmetler sunuyoruz. Malatya’lı işadamlarımızda İstanbul’da istihdama ve ülke ekonomisine çok önemli katkılar sunuyorlar.
Belediye olarak ta Malatya ve Yeşilyurt ile İstanbul’daki başarılı iş insanlarımız ve orada yaşayan hemşerilerimizle aramızdaki gönül köprülerinin her daim güçlü olması için elimizden geleni yapıyoruz.
İstanbul ziyaretlerimizde sık sık bir araya gelerek yatırımlarımızı ve projelerimizi onlarla paylaşıyoruz. Hizmetlerimize desteklerini esirgemeyen MİAD Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve İstanbul Beşiktaş Kızılay Şube Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler sizlerden razıyız, İstanbul’da kentimizi başarıyla temsil ediyorsunuz, Allah yardımcınız olsun.” diye konuştu.
Siyaset, 26 Nisan 2022 14:40
Yorumlar (0)

" ADALET " İSTİYORUZ

ÇGD DEN GAZETECILERE 1 MAYIS ÇAGRISI

BAŞKAN TAŞKIN "TALEPLERI SAHADA DİNLİYORUZ :

AGBABA " TÜRKİYEDE EMEĞİN DURUMU "

AĞBABA " ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR "

MALATYA"DA ATICILIKTA SPOR KULÜBÜNDE BÜYÜK BAŞARI

MALATYA GUNEY KUŞAK YOLU TAMAMLANMAK ÜZERE

BAŞKAN TAŞKIN " MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

MALATYA DA ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

MALATYA SARSILMAYA DEVAM EDİYOR. DEPREM DON ŞIMDİDE SULAMA SUYU YOK!!!

CHP DE 23 NİSAN YÜRÜYÜŞÜ " MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ "

BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4.5 MİLYONLUK DESTEK

TASKIN " EGEMENLİK MİLLETİMİZİN İRADESİYLE ŞEKİLLENEN EN GÜÇLÜ MİRASTIR "

BAŞKAN GEÇİT " 23 NİSAN MİLLİ İRADENİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI TARİHİ BİR GUNDÜR "

İLHAN GEÇİT " HERKESİN HAYRANLIK DUYACAĞI BİR ÇIRMIHTI İNŞA EDİYORUZ "

AGBABA"TARIM BİTERSE URETİM BİTERSE ÇIFTÇİ BİTERSE BİTER "

MALATYA YEŞİLYURT SPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

1978 MALATYA KATLİAMI

MALATYALI ÇİFTÇİLER: " VERİLEN DESTEKLE AYAĞA KALKMAK MÜMKÜN DEĞİL "

MALATYA DERHAL AFFET BÖLGESİ İLAN EDİLSİN "

MALATYA DA CUMHUR İTTİFAKI " DON " İÇİN TOPLANDI

KESKİN CUMHURBASKANINA SESLEND MALATYAYA POZİTIF AYRIMCILIK YAPILMALI "İ:

MALATYA KATLİAMI (17 - 20 NİSAN 1978 )

ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN " 1YIL DA NELER YAPTIK

BAŞKAN TAŞKINDAN 17 NİSAN MESAJI " ÖZAL VE FENDOĞLU UNUTULMADI "

YMP İL BAŞKANI AHMET YALÇIN'DAN ÖZAL VE HAMİDO'YA ANLAMLI MESAJ

İMAMOĞLU " ETKİLİ ÖNLEMLERİN ACİLEN DEVREYE SOKULMAASI GEREKİR "

AĞBABA " ÇIFTÇİYE İCRA GÖTÜRURSENİZ İKİ ELİM YAKANIZDA OLUR "

CHP LI AYAZ " CHP NIN REDDİ YEŞİLYURT BELEDİYESİNE MİLYONLUK YÜK GETİRMEYECEK "

AĞBABA" MECLİSE ARAŞTIRMA KOMİSYONU TEKLİFI GETİRECEĞİZ "

BARIŞ YILDIZ " MALATYA DERHAL AFFET BOLGESİ İLAN EDİLSİN "

VALİ YAVUZ " TARIM BAKANLIĞI VE TARSIM DEVREDE "

SERDAR YILDIZ " GÖRECEĞİZ MALATYANIN GERÇEK SAHİBİ VAR MI? "

AGBABA " DEPREMİN VURDUĞU MALATYA YI BU KEZ DON VURDU "

" BASKANLARIM YANIMDA TOPLANTILARI YERİNDE YÖNETIME ORNEKTİR "

SADIKOĞLU’NDAN ACİL DESTEK ÇAĞRISI

CGD DEN BAŞARILI GAZETECİLERE YILIN ÖDÜLÜ VERİLDİ

SURİYEDE Kİ KADIN KATLİAMLARINI KINIYORUZ

DEPREM BİLİMCİ GÖRÜRDEN YOL HARİTASI
