Hatice Akbaş Milli Gururumuzdur
Spor, 01 Haziran 2022 05:00
Başkan çınar, dünya boks şampiyonu Hatice akbaş’ı evinde ziyaret edip tebrik etti
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Dünya Boks Şampiyonu olarak tarihi bir başarının altına imza atan hem şehrimiz Hatice Akbaş, milli gururumuzdur.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Dünya Boks Şampiyonu Hatice Akbaş’ı Akçadağ’da ki evinde ziyaret ederek, elde ettiği büyük başarıdan dolayı tebrik etti.
Hatice Akbaş’ın Dünya Boks Şampiyonu olarak tarihi bir başarının altına imza attığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya olmasından iftihar ettiğimiz Hatice Akbaş kardeşimizin Dünya Boks Şampiyonu olması hepimizin göğsünü kabartmıştır.
Uzun yıllardır antrenörlüğünü yapan babasıyla birlikte çok yoğun bir hazırlık döneminden geçen, katıldığı şampiyonalarda güzel başarılar elde eden Hatice Akbaş kardeşimizin Dünya Boks Şampiyonasından altın madalya ile dönmesi hepimizi gururlandırmıştır.
Final maçını takip ederken bizlerde heyecanlandık ve sonunda gelen altın madalya ile büyük bir gurur yaşadık. Hatice Akbaş artık gençlerimiz için rol modeldir, Malatya’dan inşallah çok sayıda Hatice Akbaş’lar çıkartarak hem dünya hem de inşallah olimpiyat şampiyonu olan sporcularımızın sayısını artıracağız.
Yeşilyurt Belediyesi olarak ta şehrimizden yeni Hatice Akbaş’ların çıkması için ilçemizin dört bir tarafına yeni nesil spor sahaları inşa ettik, 3 bin 700’ü lisanslı olmak üzere 22 bine yakın sporcuyu farklı branşlarda yetiştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde attığımız bu güzel adımların karşılığını mutlaka alacağız.
Yaz Spor Okullarımızı da bu yıl faaliyete sunacağız, kurslarımıza katılacak yetenekli sporcularımızı keşfedip onların hayallerine kavuşmaları için tüm desteğimizi vereceğiz. Kentimizden ve ilçemizden çok sayıda Türkiye ve Dünya Şampiyonu çıkartmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Biz gençlerimize inanıyoruz.
Yeter ki bir insan istesin ve çalışsın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Hatice Akbaş’ın bu başarısı da gençlerimize verilecek en güzel örnektir. İnancın, azmin ve mücadelenin karşılığında Malatya’ya ve evine Dünya Şampiyonu olarak dönüş yapan Hatice Akbaş kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum, kendisiyle gurur duyuyoruz.
Bundan sonra ki spor hayatında üstün başarılar dilerim, inşallah olimpiyat şampiyonluğu sevincini de ülkemize ve bizlere yaşatacaktır, buna yürekten inanıyoruz.
Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Hatice kardeşimizi yetiştiren, ona rehberlik eden, çalışmalarında desteklerini eksik etmeyen annesini, babasını ve aile fertlerini de tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Hatice Akbaş’ta ziyaretinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.
Spor, 01 Haziran 2022 05:00
Yorumlar (0)

TEMİNAT ŞARTINA DÜZENLEME YAPILDI MİKTAR 5 KAT ARTTI

İSTANBUL’A VAR MALATYA'YA YOK BU KABUL EDİLEMEZ

MALATYA ESKİ VALİSİ SARAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MALATYA"DA ÇİFTÇİDEN ÖNCE BANKANIN GÖZÜ TARSİM DE YATACAK PARADA

BARIŞ YILDIZ " DEMOKRASIYI AYAKLAR ALTINA ALMA GİRIŞİMLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ "

MUHARREM AYI SADECE MATEM DEĞİL AYNI :AMANDA BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYIDIR "

CHP HEYETİ BASBAĞLARA GİDİYOR

MUHALİF BASIN SUSTURULAMAZ

AĞBABA " ÜRETİCİNİN KASIMA KADAR DAYANACAK GÜCÜ YOK "

ARAPKİR DE ETKİNLIKLER BİTMİYOR

BARIŞ YILDIZ DAN MITINGE DAVET " BU SADECE MİTING DEGİL, ADALET İÇİN DIRENİŞTİR "

BATTALGAZİ'DE HAFTA SONU DOLU DİZGİN GEÇTİİN

CHP MALATYA'DA GECE MİTİNGİ YAPACAK

FİKRİ SAĞLAR " KEMAL KILIÇDAROĞLUNA AÇIK ÇAGRIMDIR

OYUNU GÖRMEK VE BİRLİKTE BOZMAK ZAMANI

KILIÇDAROĞLU'NA BİR ÇAĞRIDA ALEVİLERDE: BU KİRLİ OYUNU BOZABILIRSINIZ

BAŞKAN GEÇİT "MUHARREM AYI HÜZNÜN İBADETİN ŞÜKRÜN VE PAYLASMA AYIDIR

BATTALGAZİ BELEDİYESİ GELECEGIN SANATCILARINI YETİSTİRİYOR

BATTALGAZİ BELEDIYESİ GELECEĞİN SANANATÇILARINI YETİSTİRIYOR

Keskin " Muharrem ayı sabrın teslimiyetin ve kardeşliğin zamanıdır "

CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ " MUHARREM AYI KERBELA ADALET VE DİRENİŞİN EVRENSEL SEMBOLÜDÜR"

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AİLE YILINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE PARKLARA " YAZ" DOKUNUŞU

MEDYA DAYANIŞMA GURUBU: " GAZETECİLIK SUÇ DEĞİLDİR " FATİH ALTAYLININ TUTUKLANMASI GAZETECILIGE VE DÜŞUNCEYE AĞIR DARBEDİR

İL İL TESLİM EDİLEN KONUT VE İŞ YERİ SAYISI

TSO BASKAN YARDIMCISI BASRİ ILHAN " KURU KAYSIDAKİ ÐÜŞÜS TÜM ÜLKEYİ İLGİLENDİRİYOR "

CÜBBELİ AHMET ZİRAI DON OLAYINI " ZİNAYA " BAĞLADI CHP DEN TEPKİ GELDİ " MALATYALILARDA ÖZÜR DILESİN "

YEŞİLYURT TA YOLLARI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

T.Ö.T MERKEZİN AVRUPA’DA UMUTSUZ VAKASINI HAYATA DÖNDÜRDÜ

YILDIZ " KÜRECİK RADAR ÜSSÜ DERHAL KAPATILMALI

GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR

CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ FERDİ ZEYREK İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

CHP DE GELENEKSEL BAYRAMLASMAYA YOGUN İLGİ

ŞEHİR SEL VEE DOLUYA TESLİM OLDU ALT YAPI SINIFTA KALDI.

27.OLAGAN GENEL KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

AĞBABA " TARSİM DAHA NEYİ BEKLİYOR "

YEŞILYURT BELEDİYESİ YETİM ÖKSÜZ, İHTIYAÇ SAHİPLERİ İÇIN " KURBAN BAĞIŞ " HİZMETİ BASLATTI

ÇGD GENEL BASKANI KIVANÇ EL GÜVEN TAZELEDİ

SADIKOĞLU TOBB EKONOMİK ŞURASINA KATILDI
