Genç Girişimciler Malatya TSO da bir araya geldi
Ekonomi, 03 Haziran 2022 14:30
TOBB İstanbul ve Malatya Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Malatya TSO’da bir araya geldi. Toplantıda gençlere hitap eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Artık çok sermaye değil, doğru fikir iş yapıyor. İyi bir fikir sizi sadece ülkemizde değil, dünyada marka yapabilir” dedi.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu’ndan bir heyet Malatya’ya teknik gezi düzenledi. Üç gün sürecek olan gezinin ilk durağı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) oldu.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Üyeler MTSO’ da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Genç girişimcilerin sektörel tanışma ve bilgi paylaşımı yaptığı toplantıya Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Kemal Karabel, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Networking Çalışma Grubu Başkanı Fırat Karahan, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Gülçin Yıldırım, TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Paşahan, Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel, Genç MÜSİAD ve Genç ANESİAD’ın üyeleri, TOBB İstanbul ve TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.
“ÇOK SERMAYE DEĞİL, DOĞRU FİKİR ÖNEMLİ”
Genç girişimcilerin ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde ve ekonomik faaliyetlerde kritik bir önem taşıdığını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Türkiye’deki nitelikli girişimci sayısının artması ve geleceğin iş insanlarını oluşturacak gençlerin ekonomi ve iş dünyasına katılmasına öncülük eden, tüm illerimizdeki TOBB Genç Girişimciler Kurulları önemli çalışmalara imza atıyor. Malatya TSO olarak biz de Genç Girişimciler Kurulumuzu önemsiyoruz.
Genç girişimciler olarak sizler ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, ekonomik faaliyetlerde kritik bir önem taşımaktasınız. Dünya olarak dönüşüyoruz. Artık eski mantık sanayi ve ticaret kültürü yok oluyor. Bu devirde asıl sermaye artık para değil, iyi fikir ve azim. Sizlerin tamamında bu azim ışığını görüyoruz.
İyi bir fikir ve azim sizi sadece ülkemizde değil, dünyada marka yapabilir. E-Ticarete yönelmeniz gerekiyor. Artık ticaret yapmak için koca koca mağazalar, iş yerleri açmanıza gerek yok. Ürününüzü bir tuş ile dünyaya satabilirsiniz. İstemek, inanmak ve vizyon er bakmak önemli. Genç bir kardeşiniz olarak her türlü konuda sizlerle birlikte hareket etmeye, farklı fikirlere açık ve hazır olduğumu bilmenizi isterim” dedi.
Toplantı sonunda TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Kemal Karabel, Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
Ekonomi, 03 Haziran 2022 14:30
Yorumlar (0)


AĞBABA "YEŞILYURT SPORUN LİGE KATILMAMASINI KABUL ETMİYORUM "

BATTAGAZİDE YERLİ URETİME YEŞİL ALAN SEFERBERLIGI

JAPON VE TÜRK BİLİM İNSANLARI MALATYA’DA " AFET GERONTOLOJİSI " ÇALIŞMALARINA BASLADI.

MALATYANIN IKI İLÇESİNE DOĞALGAZ ALIMI YAPILACAK

BAKAN CHP YE LAF YETİŞTIRECEĞINE DÜKKAN VE KONUTLAR YETISTIRSIN I

SANSÜR NORMALLESTIRILEMEZ ÖRGÜTLÜ MUCADELE ILE YENİLEBİLİNİR

SAMİ ER 23 MİLYAR DEDİ SAYISTAY 3.2 MILYAR GÖSTERDİ..KİM DOGRU SÖYLUYOR!?

MESOB BASKANI KESKİN " MALATYALI ESNAF VE ÇİFTÇİYE POZİTİF AYIRIM ŞART "

.CHP İL BAŞKANI YILDIZ " AKP KALKINMA DEĞİL " KANDIRMA " PARTİSİ OLMUŞ

BASKAN GEÇIT "ÇİLESİZ KÜTÜPHANESİ PROJESİ " ALANINI İNCELEDİ

BASKAN TAŞKIN TALEP ETTI BAKAN TALİMAT VERDİ: KAPALI ÇARŞI IÇİN İYİLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADI.

EKREM İMAMOĞLU " ALTAN ÖYMENI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YASIYORUZ"

ŞEVKET KESKİNİN HEKIMHAN ESNAFINI ZİYARETİ" ESNAFIMIZIN HAK VE HUKUKUNUN TAKİPÇISIYİZ " DEDİ

MALATYA"DA YEREL MEDYA SEMPOZYOMU DUZENLENDİ

CHP MILLETVEKİLI AĞBABA AİLESİNE AİT İŞ YERİNDE NEDENİ HENÜZ BELIRLENMEYENNMEYEN NEDENLE YANGIN ÇIKTI

BARIS YILDIZ "CUMHURIYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN MALATYA HALKINA TESEKKUR EDİYORUM "

BARIŞ YILDIZ " ALTAN OYMEN TÜRKİYE SİYASETİNİN VE BASINININ HAFIZASIYDI :

MESOB BASKANI KESKİN " 7200 PİRIM GÜNÜ VE ÖTV SIZ ARAÇ MÜJDESİ BEKLİYORUZ "

ANKARA HEKİMHANLILAR DERNEĞİ BASKANI VAHAP UZUNOĞLU; SİYANÜRLE ALTIN ARANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

ASLANTEPE DE BİYOARKEOLOJI ÇALIŞTAYI; ÖĞRENCİLER TARİHİ SAHADA ÖĞRENİYOR

CUMHURİYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN TÜM MALATYALILARA TEŞEKKÜR EDIYORUZ

ÖZEL " KÜRT TÜRK ALEVİ SÜNNİ FARK ETMEZ HER YURTTAŞIMIZ KIYMETLİDİR . TÜRKİYE İTTİFAKINI KURACAĞIZ VE.BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ "

MALATYA"DA Kİ O BARAJ 30 YILDIR TAMAMLANAMADI..

CHP Lİ AĞBABA " HIRSIZ ARIYORSAN MALATYA'YA BAK "

ÇALIŞKAN " BU DERNEK HEPİMİZİN SAHİP ÇIKALIM

TEMİNAT ŞARTINA DÜZENLEME YAPILDI MİKTAR 5 KAT ARTTI

İSTANBUL’A VAR MALATYA'YA YOK BU KABUL EDİLEMEZ

MALATYA ESKİ VALİSİ SARAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MALATYA"DA ÇİFTÇİDEN ÖNCE BANKANIN GÖZÜ TARSİM DE YATACAK PARADA

BARIŞ YILDIZ " DEMOKRASIYI AYAKLAR ALTINA ALMA GİRIŞİMLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ "

MUHARREM AYI SADECE MATEM DEĞİL AYNI :AMANDA BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYIDIR "

CHP HEYETİ BASBAĞLARA GİDİYOR

MUHALİF BASIN SUSTURULAMAZ

AĞBABA " ÜRETİCİNİN KASIMA KADAR DAYANACAK GÜCÜ YOK "

ARAPKİR DE ETKİNLIKLER BİTMİYOR

BARIŞ YILDIZ DAN MITINGE DAVET " BU SADECE MİTING DEGİL, ADALET İÇİN DIRENİŞTİR "

BATTALGAZİ'DE HAFTA SONU DOLU DİZGİN GEÇTİİN

CHP MALATYA'DA GECE MİTİNGİ YAPACAK
