Genç Girişimciler Malatya TSO da bir araya geldi
Ekonomi, 03 Haziran 2022 08:00
TOBB İstanbul ve Malatya Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Malatya TSO’da bir araya geldi. Toplantıda gençlere hitap eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Artık çok sermaye değil, doğru fikir iş yapıyor. İyi bir fikir sizi sadece ülkemizde değil, dünyada marka yapabilir” dedi.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu’ndan bir heyet Malatya’ya teknik gezi düzenledi. Üç gün sürecek olan gezinin ilk durağı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) oldu.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Üyeler MTSO’ da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Genç girişimcilerin sektörel tanışma ve bilgi paylaşımı yaptığı toplantıya Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Kemal Karabel, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Networking Çalışma Grubu Başkanı Fırat Karahan, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Gülçin Yıldırım, TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Paşahan, Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel, Genç MÜSİAD ve Genç ANESİAD’ın üyeleri, TOBB İstanbul ve TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.
“ÇOK SERMAYE DEĞİL, DOĞRU FİKİR ÖNEMLİ”
Genç girişimcilerin ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde ve ekonomik faaliyetlerde kritik bir önem taşıdığını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Türkiye’deki nitelikli girişimci sayısının artması ve geleceğin iş insanlarını oluşturacak gençlerin ekonomi ve iş dünyasına katılmasına öncülük eden, tüm illerimizdeki TOBB Genç Girişimciler Kurulları önemli çalışmalara imza atıyor. Malatya TSO olarak biz de Genç Girişimciler Kurulumuzu önemsiyoruz.
Genç girişimciler olarak sizler ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, ekonomik faaliyetlerde kritik bir önem taşımaktasınız. Dünya olarak dönüşüyoruz. Artık eski mantık sanayi ve ticaret kültürü yok oluyor. Bu devirde asıl sermaye artık para değil, iyi fikir ve azim. Sizlerin tamamında bu azim ışığını görüyoruz.
İyi bir fikir ve azim sizi sadece ülkemizde değil, dünyada marka yapabilir. E-Ticarete yönelmeniz gerekiyor. Artık ticaret yapmak için koca koca mağazalar, iş yerleri açmanıza gerek yok. Ürününüzü bir tuş ile dünyaya satabilirsiniz. İstemek, inanmak ve vizyon er bakmak önemli. Genç bir kardeşiniz olarak her türlü konuda sizlerle birlikte hareket etmeye, farklı fikirlere açık ve hazır olduğumu bilmenizi isterim” dedi.
Toplantı sonunda TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Kemal Karabel, Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
Ekonomi, 03 Haziran 2022 08:00
Yorumlar (0)
CHP DE İNÖNÜ ANMASI
AĞBABA " İNONÜ ONURLU,CESUR VE DAHİANE BİR DEVRİMCIYDİ
CHP MALATYA DA İNÖNÜYÜ ANDI
AĞBABA " BİZ RAKAM KONUŞUYORUZ EMEKLİ TENCERE ÇIFTÇİ MAZOT GENÇLIK GELECEK KONUSUYOR "
MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ
İŞTE CHP NİN SEÇİM SONUÇLARJ
BATTALGAZİDE BELEDİYE HİZMETLERİ PLANLI BİR ŞEKILDE DEVAM EDIYOR
YEŞİLYURT"TA SOZ VERILEN YATIRIMLAR TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
PLAN BÜTCEDE AGBABA RÜGARI: AĞBABA HEM TÜRKİYE HEM MALATYA GÜNDEMİNİ BELİRLEDİ
DENİZ ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ
ALİ KAPISI VE CEMEVİ" SULTAN ABDAL MUSA LOKMASI YAPTI :
ÇGD BURSA DAN OZAN KAPLANOGLU AÇIKLAMASI." GAZETECİLİK SUÇ DEĞILDİR "
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
ÇGD DEN FATİH ALTAYLIYA VERİLEN CEZAYA TEPKİ
AĞBABA " YONCALININ SULAMA KANALI YOK. ÇAT BARAJ̌I SU TUTMUYOR "
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
