Başkan çınar’ın yeni dönem vaatlerinden ‘ şahin tepe macera parkı ve sosyal tesisleri’ projesi hızla yükseliyor
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’umuzun en güzel noktalarından olan Şahin tepe’sini Macera Parkımız ve Sosyal Tesislerimizle birlikte daha cazip ve tercih edilen bir merkeze dönüştüreceğiz.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 2019 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatleri arasında yer alan ‘Şahin tepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri’ hızla yükseliyor.
Seçim vaatlerini teker teker vatandaşların hizmetine sunmaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un tarihi bölgelerinden Çırmıhtı’ da doğa harikası bölgelere tepeden bakan bir noktada bulunan Şahin tepe’sini sosyal tesisler, yöresel ürün satış noktaları, spor ve oyun alanlarıyla cazip ve tercih edilen bir hüviyete ulaştıracaklarını söyledi.
Şahin tepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri’ projesiyle Yeşilyurt’un tanıtımına dev bir destek daha sunacaklarını ifade eden Başkan Çınar, “ Seçim taahhütlerimiz arasında yer alan Şahin tepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerimizde ki inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Kaba inşaatı tamamlanan sosyal tesislerimizin iç ve dış kısımlarındaki imalatlar yapılıyor. Malatya ve Yeşilyurt’un en güzel noktalarından biri olan Şahin tepe’sinin tüm güzelliklerini ön plana çıkaracak özel bir yatırımı bölgemize kazandırıp tanıtım atağımıza bir katkı daha sunmuş olacağız. Yeşilyurt’un her noktası ayrı özel, ayrı bir değerdir. Bizlerde bu zenginliklerini özel yatırımlarla ön plana çıkartıp, daha fazla turistin Yeşilyurt’umuza gelmesini sağlıyoruz. Çırmıhtı’nın doğal zenginliklerine tepeden bakan bir noktada bulunan Şahin tepesini sosyal tesislerimiz ve macera parkımızla birlikte daha fazla tercih edilmesini sağlayacağız. “ diye konuştu.
Şahin tepe’sine yeni bir yaşam alanı kurarak yerli ve yabancı turistlerin ilgisini bu bölgeye çekeceklerini ifade eden Başkan Çınar, “ Şahintepesi’nde 33 bin metrekarelik bir alanda hizmete sunacağımız sosyal tesis, yöresel ürün satış noktaları ve oyun alanlarının yanı sıra bölgemizde başka bir örneği olmayan macera sporlarının yapılacağı özel bölümler oluşturacağız.
Doğa sporlarına meraklı yerli ve yabancı turistlerin dikkatini de Yeşilyurt’umuza çekmiş olacağız.7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden alanlar kurarak buranın cazibesini artıracağız.
Ailelerimiz çocuklarıyla birlikte buraya gönül rahatlığıyla gelip hem doğanın tadını çıkartacak hem de farklı doğa sporlarına katılıp yeni deneyimler yaşayarak bölgenin güzelliklerini doyasıya yaşayabilecek. Şahin tepesine kuracağımız sosyal ve sportif aktive alanlarıyla birlikte buranın hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız. Malatya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası artık Şahin tepesi olacaktır, buna inanıyoruz.
İç ve dış tasarımı, mimari yapısı, sosyal tesisleri, oyun alanları ve aydınlatmalarıyla bölgenin güzelliklerini ön plana çıkartacak olan bu yeni yatırım alanımızla birlikte yeni bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacağız. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Şahin tepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerindeki inceleme ziyaretine; Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu, Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Numan Özcan, Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Tosun ile Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun’da katıldı.
Yorumlar (0)
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GURESLERİ BASLIYOR
ARGUVANLI ÖGRENCİLERE BESLENME DESTEĞİ
Anadolu’dan Çıkan Lezzet Hikâyesi Ulusal Markaya Dönüşüyor
CHP MALATYA 39. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AGBABA " REZERV MAĞDURİYETİ SONLANDIRILSIN "
ARGUVAN BELEDIYESINDE YENI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GOREVE BASLADI
MALATYA HEKIMHAN'LILAR ANKARA'DA PILAV KAŞŞIK'LATTILAR
HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ
AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "
BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR
MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR
ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI
ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ
YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :
AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "
CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI
MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR
MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET
