“Kiraz Festivalimiz Hareketli, Renkli ve Coşku Dolu Geçecek”
Gündem, 24 Haziran 2022 01:05Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve İstanbul Yeşilyurtlular Derneğinin katkılarıyla gerçekleşen 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali, Melek baba Gençlik Merkezinde düzenlenen el sanatları sergisi, ödül töreni ve müzik dinletisiyle start aldı.

27.Yeşilyurt kültür, spor ve kiraz festivali, melek baba mahallesinde start aldı
Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve İstanbul Yeşilyurtlular Derneğinin katkılarıyla gerçekleşen 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali, Melek baba Gençlik Merkezinde düzenlenen el sanatları sergisi, ödül töreni ve müzik dinletisiyle start aldı.
Malatya Park AVM Yanındaki konser alanında düzenlenecek olan Mustafa Ceceli, Kıraç ve Manga Grubu konserlerinin yanı sıra Çır mıhtı ve Beyler deresi Şehir Parkında gerçekleşecek sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle Malatya’ya farklı bir hareketlilik ve dinamizm getirecek olan 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin ilk heyecanı Melek baba Mahallesinde yaşandı.
Bölgenin en büyük kültür ve spor yatırımı olan Melek baba Gençlik Merkezi düzenlenen etkinliklere; Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçın kaya, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum ve Meslek Örgütleri Başkanları, Mahalle Muhtarları, mahalle sakinleri, sporcular ve antrenörler katıldı.
27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin mahallelerinde başlatılmış olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Melek baba Mahalle Muhtarı Ali Demir, Melek baba Gençlik Merkezi ve TOKİ Konutları başta olmak üzere diğer tüm yatırımlardan dolayı teşekkürlerini sundu.
Melek baba Gençlik Merkezinin Türkiye’nin sayılı kültür ve spor merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ise, “Melek baba’da bugün bir şenlik ve güzellik var.
Kiraz festivalimizin sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde hizmete sunulan Melek baba Gençlik Merkezinde başlaması bizim için çok önemlidir.
Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, festivalimiz hâyırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt’un beş farklı noktasında düzenlenecek etkinliklerle dört gün sürecek olan 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin Yeşilyurt’un tanıtımına büyük bir katkı sunacağını ifade ederken, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ise 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin hâyırlı olmasını temenni etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise konuşmasının başında 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin startını verdikleri Melekbaba Gençlik Merkezindeki etkinliklere büyük ilgi gösteren Melekbaba mahalle sakinlerine teşekkürlerini sundu.
Kültürel ve sportif etkinliklerle festivalin coşkusunu ilçenin dört bir tarafına taşıyacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“ Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtımına büyük bir güç katan Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalimizin bu yıl 27’ncisini düzenliyoruz.
Ülkemizin en geniş kapsamlı; sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan merkezleri arasına giren Melekbaba Gençlik Merkezimizde başlattığımız festivalimize yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun üst seviyede olduğu, doğal güzellikleri, tarihi, kültürü, medeniyeti ve gastronomisi ile farklı zenginliklere sahip Yeşilyurt’umuzun marka değerine yakışan güzel bir programla festivalimize start vermiş oluyoruz.
Melekbaba mahallesindeki bu güzel ve samimi atmosfer inşallah pazar gününe kadar devam edecek olan konserlerimize, sosyal ve kültürel etkinliklerimize yansıyacak ve buradan yayılan güzellikler festivalimizin daha hareketli geçmesini sağlayacaktır.
Melekbaba mahallemizdeki bu coşku ve heyecan örnek teşkil etmektedir. 7’den 70’e herkes burada, bu samimi ve güzel atmosfer festivalimizin ne kadar coşkulu ve heyecanlı geçeceğinin de bir göstergesidir. Festivalimizin başlangıcını burada yaparak bu bölgeye verdiğimiz önemi ve hassasiyeti gözler önüne sermiş oluyoruz.” diye konuştu.
Gündem, 24 Haziran 2022 01:05
Yorumlar (0)

SİLİVRİ CEZA'EVINDEN MİLLETİMİZE

AĞBABA " BU AKP’NİN EN BÜYÜK PİSLIKLERINDEN BİRİ OLACAK "

BABACAN " TÜRKİYE SOSYAL SORUNLARI KENDİ MODELI İLE ÇÖZÜYOR "

MESOB BAŞKANI KESKİN " MALATYA DA DEPREMDEN SONRA EKONOMİ DEPREMİ YASADIK "

MUSTAFA SARIGÜL " CHP GÜNEŞİNİN MALATYA DA DOGDUĞUNU GÖRÜYORUM "

CHP HEYETI YARİN MALATYA DA OLACAK

AGBABA " BU AKP NİN EN BÜYÜK PİSLİĞİ OLACAK "

KIRIK TOPUKLU KONTES..

BACIM

AĞBABA" İKTIDAR ÇIFTÇİYI DON VURDUGU GİBİ VURDU "

VOLEYBOL LİSESİ İÇİN 35 DÖNÜM ARAZİ TAHSİS EDİLDİ

CHO KOMİSYONA KATILMASINI İSTEDIKLERI DERNEK VAKIF VE SENDİKALARI AÇIKLADI YENMİLLİ DAYANISMA,KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KOMISYON TOPLANTISINA ÇAĞRILACAKLAR

ÖRGÜTLÜ MÜCADELEYLE İNANIYORUZ VE ÇAĞRI YAPIYORUZ ( ÇGD )

BAŞKAN GEÇİT " BANAZI KONAK VE HORATANIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE 1,5 YILDAYATIRIM ATAĞI

DEPREMİN 30. AYINDA SORUNLAR DEVAM EDIYOR.

" TURKİYE DE HUKUK DEVLETİ ASKIDADIR "

ÜSKÜP ESKİ BÜYUKELÇİSİ AKP LİLERIN SAHTE ÜNİVERSİTE VE DİPLOMA AĞINI İFŞA ETTİ.

İHD MALATYA ŞUBESI 16. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRDİ

BASKAN GEÇIT YAPILAN YATIRIMLAR VE YENI PROJELERI ANLATTI

" ULUSKON "MALATYA'DA AÇILDI.30 ÜLKENİN BÜYÜK ELÇILERİ MALATYA DA BULUSACAK

MALATYA'DA Kİ SORUNLAR 10 BAŞLIKTA TOPLANACAK VE ANKARA'YA SUNULACAK

MALATYA'YI DÜNYA HARİTASINA YERLEŞTİREN HEKIM

BAŞKAN GEÇİT " °KIRSAL GÜÇLENİRSE ŞEHIR DE GUÇLENİR "

BASKAN MİKAİL SÜLÜK, İŞ BULMAKTA ZORLANAN PÜTÜRGELILERI GERİ DÖNMEYE DAVET ETTİ


AĞBABA "YEŞILYURT SPORUN LİGE KATILMAMASINI KABUL ETMİYORUM "

BATTAGAZİDE YERLİ URETİME YEŞİL ALAN SEFERBERLIGI

JAPON VE TÜRK BİLİM İNSANLARI MALATYA’DA " AFET GERONTOLOJİSI " ÇALIŞMALARINA BASLADI.

MALATYANIN IKI İLÇESİNE DOĞALGAZ ALIMI YAPILACAK

BAKAN CHP YE LAF YETİŞTIRECEĞINE DÜKKAN VE KONUTLAR YETISTIRSIN I

SANSÜR NORMALLESTIRILEMEZ ÖRGÜTLÜ MUCADELE ILE YENİLEBİLİNİR

SAMİ ER 23 MİLYAR DEDİ SAYISTAY 3.2 MILYAR GÖSTERDİ..KİM DOGRU SÖYLUYOR!?

MESOB BASKANI KESKİN " MALATYALI ESNAF VE ÇİFTÇİYE POZİTİF AYIRIM ŞART "

.CHP İL BAŞKANI YILDIZ " AKP KALKINMA DEĞİL " KANDIRMA " PARTİSİ OLMUŞ

BASKAN GEÇIT "ÇİLESİZ KÜTÜPHANESİ PROJESİ " ALANINI İNCELEDİ

BASKAN TAŞKIN TALEP ETTI BAKAN TALİMAT VERDİ: KAPALI ÇARŞI IÇİN İYİLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADI.

EKREM İMAMOĞLU " ALTAN ÖYMENI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YASIYORUZ"

ŞEVKET KESKİNİN HEKIMHAN ESNAFINI ZİYARETİ" ESNAFIMIZIN HAK VE HUKUKUNUN TAKİPÇISIYİZ " DEDİ
