17 bin istihdam Sadıkoğlu’na ödül getirdi
Gündem, 26 Eylul 2022 09:58Görev süresi boyunca Malatya’daki istihdam sayısının artması için nitelikli yatırımcıları davet eden ve 4 yılda 17 bin ek istihdam alanları oluşmasını sağlayan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, Altın Kayısı Ödül töreninde “Üreten Malatya Özel Ödülü” verildi.
Görev süresi boyunca Malatya’daki istihdam sayısının artması için nitelikli yatırımcıları davet eden ve 4 yılda 17 bin ek istihdam alanları oluşmasını sağlayan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, Altın Kayısı Ödül töreninde “Üreten Malatya Özel Ödülü” verildi.
Spikerler Platformu tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Altın Kayısı Ödülleri Malatya’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Malatya’nın istihdamına katkılarından dolayı “Üreten Malatya Özel Ödülü” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na takdim edildi.
“BİR HEMŞERİMİZİN DUASI BİZE YETER”
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ödülünü Spikerler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Kaya’nın elinden alan Başkan Sadıkoğlu, “Peygamber Efendimizin ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ sözü ile konuşmama başlamak istiyorum.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak en önemsediğimiz konu her daim istihdam oldu. İç göçün, olumsuz olayların ve terörün önünü kesebilecek en önemli unsur istihdamdır. Göreve geldiğimizde 33 yıl önce kurulmuş OSB’mizde 22 bin istihdam vardı.
Gayretlerimizde 4 yılda 17 bin ek istihdam sağladık. Birçok insanın evine ekmek götürmesine vesile olduk. Bizler Allah’ın rızası için bu işleri yapıyoruz. Bir hemşerimizin duası bize yeter. Koltuktan güç almak değil, güç vermek hedefiyle Malatya ekonomisini büyütme gayreti içerisindeyiz” dedi.
“MALATYA’MIZ ÖZEL BİR ŞEHİR”
Ödül alan herkesi kutlayan Başkan Sadıkoğlu, “Malatyalılar olarak bizler sanata ve sanatçıya değer veririz. Malatyalılar özellikle kayısıdan aldığı zekâyla sanat, siyaset ve iş dünyasında çok başarılı işlere imza atıyor. Malatya’mız iki Cumhurbaşkanı çıkarmış, birçok siyasetçi ve sanat insanı çıkarmış özel bir şehir.
Bizler de bununla gurur duyuyoruz. Siz değerli misafirlerimizi de Malatya’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Ödül alan herkesi kutluyor, emeklerinden dolayı başta Spikerler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz han Kaya Bey’e, Spikerler Platformu Malatya Temsilcisi Akif Kaplan’a ve tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Gündem, 26 Eylul 2022 09:58
Yorumlar (0)
BAŞKAN GEÇİT GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI İLE BULUŞTU
YILDIZ DAN TFF YE ÇAĞRI " AMATÖR FUTBOLA KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN "
MALATYA'DA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE İLK 7 YE GİRDİ
VALİ YAVUZ BÜTÜN MALATYAYI ASLANTEPEYE ÇAĞIRDI. İŞTE SEBEBİ
MALATYANIN LEZZETLERİ FESTİVALLE VİTRİNE ÇIKACAK
MALATYA'DA 43 YILLIK TARTISMAYI BİTİREN KARAR BAŞKAN TAŞKIN'DAN GELDİ
HASANÇELEBİDE TAŞKIN RİZKİNİ AZALTACAK PROJE TAMAMLANDI.
POYRAZ " ALIN TERİ İLE ÇALISAN HER ESNAFIN YANINDA OLACAĞIZ "
AĞBABA " BOĞAZIMIZDAN BİR KURUŞ HARAM PARA GEÇMİŞSE ZEHİR OLSUN "
ARAPKİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU YENI PARTİYE GEÇTİ
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE YENİ PARTİYE KATILDI
YENİ PARTİ MALATYA İL BASKAN VE YÖNETIMİ BELİRLENDİ
MALATYANIN SANAYİ DEVRİMİ
YENİ PARTİ MALATYA İL BAŞKANLIĞI KURULDU
ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI SELÇUK HAN "BU TİP GERİCI ANLAYIŞLARI ŞIDDETLE KINIYORUZ "
MTSO BAŞKANI SADIKOĞLU " ÜYELERİMİZİN GÜVENİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ "
MALATYA'DA YENİ PARTİNİN İL BAŞKANLIĞINA YİNE BARIŞ YILDIZ ATANDII
MALATYA DA ELEKTRİK KESINTİLERİ ARTIK AZALACAK
MALATYA DA ATATÜRK ANITINDA Kİ FİGÜRE PANTOLON GİYDİRMEK İSTEDİLER
ÖREN MAHALLESİNDE AĞBABAYA YOĞUN İLGİ
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERI CHP DE İSTIFA EDİP YENİ PARTİYE GEÇTİLER
FILAŞ FLAŞ FLAS BAKIRCILAR CARŞISINA TUVALET YAPMAYI UNUTMUŞLAR!!!
MALATYA DA AÇ KALMAMAK İÇİN 38 BİN TL YE İHTIYAÇ VAR
MALATYA CHP DE TOPLU İSTİFA VE YENİ PARTİYE KATILMA SÜRECİ BAŞLADI
Malarya 2036 vizyonu -1" MALATYANIN GELECEĞİ NEDEN SAVUNMA SANAYİSİNDA OLMASIN "
AGBABA YENİ PARTI GURUP YÖNETİMINDE " YENİ PARTİ İCIN BİR NEFER GİBİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ "
264 ESKİ MİLLETVEKİLİ CHP DE İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADILAR
MALATYALI KAYISI ÜRETİCILERİNE KRİTIK UYARI! ÜRÜNUNÜZÜ SATMAYIN
AĞBABA " 24 TEMMUZDA KUTLANACAK BİR BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL, MÜCADELE EDİLECEK BİRKARANLIK VAR "
AĞBABA " SOSYAL KONUT DEDİLER DAR GELİRLIYE 4 MİLYON BORÇ ÇIKARDILAR "
ÇGD " SANSÜRE KARŞI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEGIZ "
GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI YEŞILYURT BİLİM MERKEZİNDE YETİŞİYOR
YENİ PARTİ NİN PARTİ MECLİSİNDE MALATYALI DÖRT İSİM YER ALDI
AĞBABA " YENİ BİRUMUT AÇILIYOR "
ÖZGÜR ÖZEL " YENİ PARTİ " Yİ KURDU
ÖZGÜR ÖZEL CHP DE İSTİFA ETTİ
ÇGD " SANSURÜ REDEDİYOR, MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYORUZ "
SERDAR YILDIZ " ATATÜRKE YÖNELİK ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ "
AĞBABA " KAYISIDA FİATLAR DAHA SEZON BAŞLAMADAN ÇÖKTÜ. TMO DERHAL ALIM YAPMALI "
