BASKAN GEÇİT " 2025 YILINDA YEŞİLYUTUN SAGLAM TEMELLERINI HEP BIRLIKTE ATACAGIZ "
Gündem, 01 Ocak 2025 06:54
BAŞKAN GEÇİT, “2025 YILINDA YENİ YEŞİLYURT’UN SAĞLAM TEMELLERİNİ HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yeni yılın ilk saatlerinde konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların yanı sıra İkizce Polis Kontrol Noktasını ziyaret etti. Başkan Geçit, 2025 yılının Yeşilyurt İlçesi için atılım yılı olacağını, teslim edilecek deprem konutları ve işyerleriyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakan Yeni Yeşilyurt’un sağlam temellerini hep birlikte atacaklarını söyledi.
Yoğun çalışma temposuna rağmen bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, bu geleneğini yılbaşı gecesinde de sürdürdü.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdanur Mut ve Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ile birlikte depremzede ailelerin ikamet ettiği konteyner kentleri ziyaret ederek vatandaşların yeni yılını tebrik eden Başkan Geçit daha sonra İkizce Polis Kontrol Noktasını ziyaret ederek 7/24 görev başında olan polis ekiplerine tatlı ikram edip, yeni yıllarını kutladı.
Yeşilyurt’un huzuru, sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan asker, polis ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sunan Başkan Geçit, 2025 yılının tüm dünyaya barış, sevgi, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunurken, “2024 yılının son saatlerinde konteyner kentlerde kalan değerli hemşehrilerimizi ve bizlerin güvenliği için fedakarca çalışan polislerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayıp samimi sohbetlerine dâhil olduk. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için fedakarca çalışan askerlerimize ve polislerimiz başta olmak üzere yeni yıla görevleri başında giren tüm kamu kurum temsilcilerine emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Geçit, konuşmasının devamında yeni yılın yeni umutlar, yeni başlangıçlar olduğuna vurgu yaparken, 2025 yılında Yeşilyurt’u ayağa kaldıracak çok sayıda yatırımı gerçeğe dönüştüreceklerini belirtti. Yeşilyurt Belediye olarak vatandaşların huzur ve refahı için 2024 yılında yaptıkları çalışmalara yeni yılda yenilerini ekleyeceklerinin sözünü veren Başkan Geçit, “2025 yılında yine çözüm odaklı ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ederek toplumun tüm kesimlerinin destekleriyle Yeşilyurt’umuzu daha ileriye taşıyacağız. Bizler gelecekten hep umutlu olduk, birlikte hareket ederek birbirimize inanarak ve güvenerek yaşadığımız sıkıntıları bertaraf edeceğiz. ‘Birlikte Yeniden Yeşilyurt’ diyerek başlattığımız hizmetlerimize yeni yılda daha fazlasını ekleyeceğiz, çok çalışacağız ve beklentilere en güzel yatırımlarla karşılık vereceğiz. 2024 yılın son, yeni yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen bebeklerimize ise sağlık dolu bir ömür diliyorum, çocuklarını kucaklarına alan tüm ailelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gündem, 01 Ocak 2025 06:54
Yorumlar (0)
ARGUVAN DOĞA VE KÜLTÜR PLATFORMU İSTANBULDA KI KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDİ
ÖZGÜR ÖZEL MALATYA DA KONUŞTU: " DEPREMZEDELERDEN PARA ALINMAZ "
VALİ YAVUZ " ÜZÜNTÜMUZ BÜYÜK AMA UMUDUMUZ DAHA BÜYUK "
BU YIKIM TESADÜF DEĞİL REKTÖR AKPOLAT'TAN DEPREMLE YÜZLEŞME ÇAĞRISI
BAŞKAN GEÇIT " KABETTİĞİMIZ HER BİR CAN , YÜREĞİMIZDE SİLİNMEZ BİR İZ BIRAKTI
AĞBABA DAN 6 ŞUBAT DEĞERLENDİRMESİ " ELAZIĞ DEPREMİNDE DERS ALSAYDIK BU KADAR KAYBIMIZ OLMAZDI.
BAŞKAN TAŞKIN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMLERİNIN ÜÇUNCÜ 3. YILINDA ANMA MESAJI
MGTC DE BAŞKAN AYDIN GÜVEN TAZELEDI
MALATYA DA EMEKLİLEİN İSYANI " FİTREYE MUHTAÇ HALE GELDİK "
ARKADAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ
FENDOĞLU'NDAN MALATYADA Kİ REZERV ALAN KURALARI SORULARI
ABDİ İPEKÇİYİ ANARKEN
AGBABA'DAN SANAYİ BAKANINA ÇAĞRI; MALATYA SANAYİ KORİDORUNUN DIŞINDA BIRAKILAMAZ...!
KARADEMİR " SANAYİ KORİDORU İÇİN MİLLETVEKİLLERİ FENDOGLU VE GÜRSEL EROL'LA GÖRUŞTÜK "
ARGUVAN'DA DOĞAL YAŞAMA SES OLANLAR
SADIKOĞLU " ÖRÜMCEK KAFALILAR MALATYA’YI GERİ TUTUYOR "
DOĞANŞEHİR KÖYLÜLERİ KÖYLERİNİ KORUMAK ADINA YARGIYA GİDİYOR
UĞUR MUMCU; BURSADA VE TÜRKİYENIN HER YERİNDE SEVGI SELİ İLE ANILDI
AKP DEN MALATYA ÇIKARTMASI: 10 BİN YENİ ÜYE 300 BİN TEMAS
NIHAYET DİYANET'TEN BİR SES YÜKSELDİ
UĞUR MUMCULAR ÖLMEZ
BATTALGAZİDE KAR SEFERBERLİĞİ
AKP TABUTTAN KORKTU..!!
BATTALGAZİDE MARKET DENETİMLERI HIZLA DEVAM EDİYOR
AĞBABA " EMEKLİYİ YOK SAYAN BU DÜZENIN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ "
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN : AKARYAKIT İSTASYONU KAPATILMADI YASAL PROSÖDUR UYGULANDI
KESKİN: SADECE ESNAFTAN VE MALATYA HALKINDAN DESTEK ALIRIZ
DOGANŞEHİRDE BOKSİT TEPKİSİ: TOPRAĞI KAZMAK DEĞİL YASAMI KAZMAK "
AĞBABA ANKETLERİ PATLATIYOR
DEPREMİN3. YILINDA MALATYA ESNAFI ÇIKMAZDA
YILDIZ " BASIN ÇALISANLARININ HAKKI ÖDENEMEZ "
GÖK " BASIN MİLLETİN ORTAK SESI VE VİJDANIDIR
GOÇMEN " ÖZGÜR BASIN OLMADAN DEMOKRASİ OLMAZ "
MALATYALILAR BIR ARAYA GELEREK FIKİR ALIŞ VERIŞİNDE BULUNDULAR
" KUTLAMIYOR MÜCADELE EDİYORUZ "
AĞBABA " EMEKLİYE MAAŞ DEGIL HARÇLIK VERİLDİ"
DEPREM BÖLGESİNDE ÇİFTÇİYE KREDİ ENGELİ ZİRAAT BANKASINA SERT TEPKİ
TBMM ÇATISI ALTINDA NEFRET DİLİ
METİN GÖKTEPEYİ SAYGIYLA ANIYORUZ
