BASKAN GEÇİT " 2025 YILINDA YEŞİLYUTUN SAGLAM TEMELLERINI HEP BIRLIKTE ATACAGIZ "
Gündem, 01 Ocak 2025 08:05
BAŞKAN GEÇİT, “2025 YILINDA YENİ YEŞİLYURT’UN SAĞLAM TEMELLERİNİ HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yeni yılın ilk saatlerinde konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların yanı sıra İkizce Polis Kontrol Noktasını ziyaret etti. Başkan Geçit, 2025 yılının Yeşilyurt İlçesi için atılım yılı olacağını, teslim edilecek deprem konutları ve işyerleriyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakan Yeni Yeşilyurt’un sağlam temellerini hep birlikte atacaklarını söyledi.
Yoğun çalışma temposuna rağmen bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, bu geleneğini yılbaşı gecesinde de sürdürdü.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdanur Mut ve Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ile birlikte depremzede ailelerin ikamet ettiği konteyner kentleri ziyaret ederek vatandaşların yeni yılını tebrik eden Başkan Geçit daha sonra İkizce Polis Kontrol Noktasını ziyaret ederek 7/24 görev başında olan polis ekiplerine tatlı ikram edip, yeni yıllarını kutladı.
Yeşilyurt’un huzuru, sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan asker, polis ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sunan Başkan Geçit, 2025 yılının tüm dünyaya barış, sevgi, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunurken, “2024 yılının son saatlerinde konteyner kentlerde kalan değerli hemşehrilerimizi ve bizlerin güvenliği için fedakarca çalışan polislerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayıp samimi sohbetlerine dâhil olduk. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için fedakarca çalışan askerlerimize ve polislerimiz başta olmak üzere yeni yıla görevleri başında giren tüm kamu kurum temsilcilerine emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Geçit, konuşmasının devamında yeni yılın yeni umutlar, yeni başlangıçlar olduğuna vurgu yaparken, 2025 yılında Yeşilyurt’u ayağa kaldıracak çok sayıda yatırımı gerçeğe dönüştüreceklerini belirtti. Yeşilyurt Belediye olarak vatandaşların huzur ve refahı için 2024 yılında yaptıkları çalışmalara yeni yılda yenilerini ekleyeceklerinin sözünü veren Başkan Geçit, “2025 yılında yine çözüm odaklı ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ederek toplumun tüm kesimlerinin destekleriyle Yeşilyurt’umuzu daha ileriye taşıyacağız. Bizler gelecekten hep umutlu olduk, birlikte hareket ederek birbirimize inanarak ve güvenerek yaşadığımız sıkıntıları bertaraf edeceğiz. ‘Birlikte Yeniden Yeşilyurt’ diyerek başlattığımız hizmetlerimize yeni yılda daha fazlasını ekleyeceğiz, çok çalışacağız ve beklentilere en güzel yatırımlarla karşılık vereceğiz. 2024 yılın son, yeni yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen bebeklerimize ise sağlık dolu bir ömür diliyorum, çocuklarını kucaklarına alan tüm ailelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gündem, 01 Ocak 2025 08:05
Yorumlar (0)
CHP DE İNÖNÜ ANMASI
AĞBABA " İNONÜ ONURLU,CESUR VE DAHİANE BİR DEVRİMCIYDİ
CHP MALATYA DA İNÖNÜYÜ ANDI
AĞBABA " BİZ RAKAM KONUŞUYORUZ EMEKLİ TENCERE ÇIFTÇİ MAZOT GENÇLIK GELECEK KONUSUYOR "
MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ
İŞTE CHP NİN SEÇİM SONUÇLARJ
BATTALGAZİDE BELEDİYE HİZMETLERİ PLANLI BİR ŞEKILDE DEVAM EDIYOR
YEŞİLYURT"TA SOZ VERILEN YATIRIMLAR TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
PLAN BÜTCEDE AGBABA RÜGARI: AĞBABA HEM TÜRKİYE HEM MALATYA GÜNDEMİNİ BELİRLEDİ
DENİZ ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ
ALİ KAPISI VE CEMEVİ" SULTAN ABDAL MUSA LOKMASI YAPTI :
ÇGD BURSA DAN OZAN KAPLANOGLU AÇIKLAMASI." GAZETECİLİK SUÇ DEĞILDİR "
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
ÇGD DEN FATİH ALTAYLIYA VERİLEN CEZAYA TEPKİ
AĞBABA " YONCALININ SULAMA KANALI YOK. ÇAT BARAJ̌I SU TUTMUYOR "
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
