BAŞKAN GEÇİT " ÖĞRENCİLERE YAPILAN YATIRIM SAĞLIKLINESİLLERİN YETİŞMESİNE KATKIDIR "M YAPAN
, 27 Şubat 2025 07:20
BAŞKAN GEÇİT, “ÖĞRENCİLERE YAPILAN YATIRIM, SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİNE KATKIDIR”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kırsal mahallelerdeki öğrencilerin eğitimlerine destekte bulunmak amacıyla başlatılan “Okusun da Büyüsün” projesi kapsamında Cumhuriyet Örnekköy Mahallesindeki İlkokulu ziyaret ederek, öğrencilere kitap ve kırtasiye setlerini dağıttı.
Başkan Geçit, “Okullara ve çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine yapılan önemli bir yatırımdır.” diye konuştu.
Gençlerin ve öğrencilerin eğitim hayatlarını daha kaliteli ve nitelikli bir seviyeye ulaştırmak amacıyla bugüne kadar ‘Yeşilyurt Genç Meclis’ ile ‘Ücretsiz YKS ve LGS’ kursları başta olmak üzere çok sayıda hizmetin başlangıcını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kırsal mahallelerde ki okulların eğitim hüviyetini zenginleştirmek ve öğrencilerin derslerine katkı sunmak amacıyla başlatılan ‘Okusun da Büyüsün’ projesi kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ediyor.
Cumhuriyet Örnekköy Mahallesindeki İlkokulu ziyaret eden Başkan Geçit, okul müdürü ve öğretmenlerden okulun eğitim durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra sınıfları tek tek ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Geçit, kitap ve kırtasiyelerin dağıtımını yaptı.
Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, eğitime yapılan yatırımının çok kıymetli ve değerli olduğunu söyledi. Okullara ve çocuklara yapılan yatırımların sağlıklı nesiller yetiştirilmesine yapılan en önemli yatırım olarak gördüklerini bir kez daha ifade eden Başkan Geçit, “Kırsal mahallelerimiz de ikamet eden kıymetli evlatlarımızın eğitimine destek olmak, onların daha iyi şartlarda öğrenim görmesini sağlamak adına başlattığımız ‘Okusun da Büyüsün’ projemiz çerçevesinde kitap, kırtasiye malzemeleri ve geleneksel çocuk oyun materyallerinden oluşan hediye setlerimizin dağıtımına devam ediyoruz. Yaşadığımız deprem felaketlerinden sonra hayatın normale dönmesinin yanı sıra özellikle de gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim hayatlarında aksamama olmaması için her türlü çaba ve gayreti gösteriyoruz. Gençliğe ve eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bu bilinçle çalışıyoruz, yeni projeler üretiyoruz, destekler sağlıyoruz. Seçim vaatlerimizden ‘Yeşilyurt Genç Meclis’ ile 300 öğrencimizin yararlandığı ‘Ücretsiz YKS ve LGS’ kurslarımızı başlattıktan sonra ilçemizin dört bir tarafında eğitim hayatını sürdüren evlatlarımızın derslerine katkıda bulunacak hizmetleri ön plana aldık.” dedi.
“Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, onlara yapılan yatırım sağlıklı nesillerin yetişmesine yapılan yatırımdır.” sözlerine konuşmasına devam eden Başkan Geçit, “Eğitim, bir toplumdaki tüm yaraları tüm sorunları, tüm problemleri çözen en önemli konudur ve biz de göreve başladığımız günden itibaren heyecanla eğitim desteğimize devam ediyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek biz aslında geleceğimizi inşa ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim hizmetlerimize verdiğimiz önemi yeni projeler ve hizmetlerle geliştireceğiz, ilerleteceğiz ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Eğitim hizmetlerimizin başarıyla yerine gelmesinde emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum, öğrencilerimize iyi dersler diliyorum.” diye konuştu.
Yorumlar (0)
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
