BAŞKAN GEÇİT " ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ , SAHADA ÇALIŞIYORUZ "
Siyaset, 28 Şubat 2026 10:33
BAŞKAN GEÇİT, “ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ, SÜREKLİ SAHADAYIZ”
“Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” buluşmaları kapsamında Dilek Uğrak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip talep ve önerileri dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt’u topyekûn ayağa kaldırmak için çıktıkları hizmet yolunda şeffaf, hesap verebilir ve çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini vurguladı.
Sürekli sahada olduklarını ifade eden Başkan Geçit, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak sorunları yerinde tespit ettiklerini ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak için ekiplerle birlikte yoğun mesai harcadıklarını belirtti.
VATANDAŞLAR TALEP VE İHTİYAÇLARINI PAYLAŞTILAR
Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Dilek Uğrak Mahallesi’nde, Hilanlılar Dernek Binası’nda düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantısına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda ilk olarak söz alan Hilanlılar Dernek Başkanı Turan Ortaç ile Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı, mahallenin su, kanalizasyon, içme suyu, yol ve doğalgaz başta olmak üzere öncelikli ihtiyaç ve taleplerini dile getirdi.
Toplantıya katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ise, Dilek bölgesindeki alt yapı yatırımları üzerine mahalle sakinlerine bilgiler paylaştılar.
YAYLACI, “SORUNLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise, 6 Şubat depremlerinin ağır hasarlar bıraktığı 11 kentte olduğu gibi Malatya’nın dört bir tarafında yeni yatırım hamlelerinin tek tek hizmete girdiğini, milletçe el ele vererek deprem yaralarını hep birlikte sardıklarını söyledi. Yeşilyurt’un merkez ve kırsal yaşam alanlarındaki sıkıntıların teker teker çözüme kavuştuğunu hatırlatan Yaylacı, güçlü bir devlete sahip olmalarından dolayı hayal gibi gözüken çok sayıda yatırımın Malatyalılarla buluştuğunu hatırlattığı konuşmasında, “Mahallelerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz, çözüme kavuşması için her türlü gayreti gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GEÇİT, “TALEPLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN KARARLI ADIMLAR ATILIYOR”
Yeşilyurt Belediyesi Belediye Başkanı İlhan Geçit, Yeşilyurt’un her mahallesine eşit ve adil hizmet götürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Haftanın 7 günü, günün 24 saati hemşehrilerinin hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Geçit, mahalle toplantılarında iletilen talepleri titizlikle takip ettiklerini ve bu taleplerin çözüme kavuşması için kararlı adımlar attıklarını söyledi. Çözüm odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Geçit, mahalle toplantılarının hizmet planlamasında önemli bir rehber olduğunu dile getirdi. Belediyecilik anlayışlarının masa başında değil, sahada yürütülen bir anlayış olduğunu kaydeden Geçit, vatandaşlarla sürekli iç içe olmaya büyük önem verdiklerini ifade etti.
Vatandaşların taleplerinin kendileri için son derece kıymetli olduğunu belirten Başkan Geçit, “7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin ilettiği talep ve ihtiyaçları tek tek not alıyor, sorunların çözüme kavuşması için gereken adımları kararlılıkla atıyoruz. Dilek bölgemize bugüne kadar dokuz ziyaret gerçekleştirdik. Bölgenin tüm talep ve beklentilerine hâkimiz. İçme suyu, kanalizasyon, yol ve doğalgaz gibi temel altyapı sorunlarının kalıcı çözüme kavuşması için gerekli planlamalar yapıldı. Etaplar halinde bu sorunları çözüme ulaştıracağız.” dedi.
Belediyeyi ilgilendiren konuların yanı sıra diğer kurumların sorumluluğundaki talepleri de yakından takip ettiklerini belirten Geçit, ilgili birimlere gerekli talimatların verildiğini, planlamaların tamamlandığını ve uygulama sürecinin kararlılıkla sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
Siyaset, 28 Şubat 2026 10:33
Yorumlar (0)
MALATYA AMATÖR SPORLAR KULÜPLERİ İÇIN BİR MİLAT!!
" GAZETECİLERE ÖZGÜRLÜK " DEMEK İÇİN BULUSUYORUZ
TMO alım fiyatlarını açıkladı MALATYALILAR BUĞDAY VE ARPAYI KAÇA SATACAK
KILIÇDAROĞLUNUN İHRAÇ İSTEDİĞI VELİ AĞBABA İMZAYI ATTI
ÖNCEKİ DÖNEM CHP Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN ( 221 MİLLETVEKİLİ ) KAMU OYU AÇIKLAMASI
CHP Lİ TANAL'DAN MALATYA VALİLİĞİNE ÇAĞRI
HEKİMHAN TARAFINI BELLİ ETTİ
MESOB BASKANI KESKİN " 3 YIL BİTTİ ARTIK ANAHTARLAR TESLİM EDİLMELİ "
DEMİR YOL-İŞ HEYETİNDE MESOB a TEBRİK ZİYARETİ
MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLK 50’YE GİRDİ
"KONUSAN GAZETE " OSMAN ÖZDEMİR VEFAT ETMİŞ
MALATYA VALİSİ SERDAR YAVUZ'A " YILIN VALİSİ : ÖDÜLÜ
BAŞKAN TAŞKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN GEÇİT " BAYRAMLAR SEVGİ VE KARDEŞLIĞİN EN GÜZEL YANSIMASIDIR "KARDESLİĞİN
AĞBABA " NE YAPTIYSAM MALATYA İÇİN YAPTIM "
BATTALGAZİ BELEDİYESİNDEN YIL BOYU SÜREN SOSYAL DESTEK
KESKİNDEN DÜKKAN KİRALARINA TEPKİ : ESNAF YOKSA ÇARŞI YOK ÇARŞI YOKSA ŞEHİR YOL "
ATTARLAR ODASI BAŞKANI ORHAN " BAYRAMLAR DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRİR :
CHP MALATYA’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI ARİFE GÜNÜNE ALINDI
YILDIZ" BU KARAR TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞ BİR DAR EDİR "
MALATYA MUTFAĞI DÜNYA SAHNESİNDE
BİZ BU YOLA ÇIKARKEN " İŞİMİZ AKÇADAĞ SEVDAMIZ AKÇADAĞ "
TSO dan MSOB'a ziyaret BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
EREN'DEN YILDIZ'A GÖREV TESLIMİ
VALİLIĞİN EMEKTARI EMEKLİ OLDU
AĞBABA " HİÇ BİR ZORLUK 19 MAYIS ÖNCESINDEN DAHA BUYÜK DEĞILDİR. BU ÜLKENİN EVLATLARININ UMUTSUZ OLMAYA HAKKI YOK "
Ağbaba’dan Tbmm’de Sert Ekonomi Eleştirisi: “Millet Aç, Kiracılar Perişan”
CHP İl başkanları ortak açiklama: " HALKIN DEDİĞİ OLACAK TÜRKİYE KAZANACAK "
DEMOKRASİYE HUKUKA VE HALKIN İRADESINE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BURDAYIZ " VELİ AĞBABAYA ÇAMUR BULASMAZ "
BAŞKAN GEÇİT " VERDİĞİMIZ SÖZLERI BİR BİR YERİNE GETİROYORUZ "
MHP İL BAŞKANI GÖKHAN GÖK'TEN HEKİMHAN VE KULUNCAK ILÇELERİNE ZİYARET
BAŞKAN TAŞKIN TAŞTEPE REZERV ALANINDA İNCELEMELER DE BULUNDU
MALATYA VEKİLLERİNİN PERFORMANS KARNESİ
MALATYA'NIN TANINMIŞ İŞ İNSANI İBRAHİM GÜNGÖR VEFAT ETTİ
MALATYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DOĞAYA NEFES OLACAK ÇALIŞMA
MALATYA DA ADELET İÇİN GAZİANTEP YOLCULUGU TARİH OLUYOR
ARGUVAN'DA 23 NİSAN COŞKUSU ATMALILAR DERNEĞINDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK
CHP 23 NİSANDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU
MHP MALATYA İL BASKANI GÖKHAN GÖK " ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZIN AYDINLIK YÜZÜDÜR "
