MTSO BAŞKANI SADIKOĞLU " ÜYELERİMİZİN GÜVENİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ "
Gündem, 31 Temmuz 2026 00:50
MTSO Başkanı Sadıkoğlu: "Üyelerimizin Güveniyle Büyümeye Devam Ediyoruz.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, göreve geldikleri 2018 yılında 6 bin 500 olan üye sayısının bugün yüzde 100 artışla 13 bine yaklaştığını belirterek, "Bu artış yalnızca sayısal bir büyüme değil, üyelerimizin odamıza, ortaya koyduğumuz mücadeleye ve temsil gücümüze duyduğu güvenin en açık göstergesidir" dedi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, görevde bulundukları 8 yıllık süreçte yaşanan tüm zorlu dönemlerde üyelerin yanında olduklarını belirterek, çözüm odaklı çalışmaları ve güçlü temsil anlayışıyla Odaya duyulan güvenin her geçen gün arttığını söyledi.
Göreve geldikleri 2018 yılında 6 bin 500 olan üye sayısının bugün yüzde 100 artışla 13 bine yaklaştığını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, bu tablonun tesadüf olmadığını vurguladı.
"ÜYELERİMİZİN GÜVENİ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ OLDU"
Başkan Sadıkoğlu, "Ülkemizin geçtiği ekonomik dar boğazlarda, pandemi sürecinde ve asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinin ardından üyelerimizin sesi olmak, sorunlarını ilgili makamlara taşımak ve çözüm süreçlerinin takipçisi olmak en temel önceliğimiz oldu. Makamda oturan değil, sahada mücadele eden bir anlayışla çalıştık. Bu kararlı duruşumuz ve çözüm odaklı yaklaşımımız, üyelerimizin Odamıza duyduğu güveni daha da artırdı. Bugün üye sayımızın yüzde 100 artarak 13 bine yaklaşması, yürüttüğümüz çalışmaların ve üyelerimizle kurduğumuz güçlü bağın en somut göstergesidir" dedi.
"MALATYA'NIN SESİNİ HER PLATFORMDA DUYURDUK"
6 Şubat depremlerinin ardından Malatya iş dünyasının tarihinin en ağır sınavlarından birini verdiğini hatırlatan Sadıkoğlu, binlerce işletmenin üretim alanlarını, ofislerini ve iş yerlerini kaybettiğini belirterek şöyle konuştu: "Depremin ilk anından itibaren üyelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Sahada olduk, Ankara'da olduk, bakanlıkların kapısını çaldık, ilgili tüm kurumlarla sürekli temas halinde olduk. Finansmana erişimden vergi ve SGK yükümlülüklerine, kredi borçlarının ertelenmesinden yeni iş yerlerinin yapımına kadar iş dünyamızın her talebini kararlılıkla gündeme taşıdık. Biz sadece sorunları dile getiren değil, çözümün takipçisi olan bir Oda olduk."
"HER YENİ ÜYE, MALATYA'NIN GELECEĞİNE DUYULAN GÜVENDİR"
Üye sayısındaki artışın sadece kurumsal bir başarı olarak görülmemesi gerektiğini ifade eden Sadıkoğlu, "Göreve geldiğimiz 2018 yılında 6 bin 500 olan üye sayımızın bugün 13 bine yaklaşması, Malatya iş dünyasının ortak çatı olarak Odamıza duyduğu güvenin sonucudur. Her yeni üyemiz, ortak akla katılan yeni bir fikir, üretime katılan yeni bir güç ve Malatya'nın geleceğine duyulan yeni bir güvendir. Güçlü temsil, güçlü dayanışmayla mümkün olur. Bugün sahip olduğumuz bu büyük aile, birlikte başarma iradesinin eseridir" ifadelerini kullandı.
"BU GÜVENE LAYIK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Üyelerden aldıkları desteğin en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Sadıkoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz gücümüzü makamdan değil, üyelerimizin güveninden alıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir ayrım yapmadan tüm üyelerimizin hakkını savunmaya, Malatya'nın ekonomik kalkınması için çalışmaya ve şehrimizin sesini en güçlü şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki güçlü bir Ticaret ve Sanayi Odası, güçlü bir iş dünyası, güçlü bir iş dünyası ise güçlü bir Malatya demektir. Birlikte başardık, yine birlikte başaracağız."
Gündem, 31 Temmuz 2026 00:50
Yorumlar (0)
ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI SELÇUK HAN "BU TİP GERİCI ANLAYIŞLARI ŞIDDETLE KINIYORUZ "
MALATYA'DA YENİ PARTİNİN İL BAŞKANLIĞINA YİNE BARIŞ YILDIZ ATANDII
MALATYA DA ELEKTRİK KESINTİLERİ ARTIK AZALACAK
MALATYA DA ATATÜRK ANITINDA Kİ FİGÜRE PANTOLON GİYDİRMEK İSTEDİLER
ÖREN MAHALLESİNDE AĞBABAYA YOĞUN İLGİ
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERI CHP DE İSTIFA EDİP YENİ PARTİYE GEÇTİLER
FILAŞ FLAŞ FLAS BAKIRCILAR CARŞISINA TUVALET YAPMAYI UNUTMUŞLAR!!!
MALATYA DA AÇ KALMAMAK İÇİN 38 BİN TL YE İHTIYAÇ VAR
MALATYA CHP DE TOPLU İSTİFA VE YENİ PARTİYE KATILMA SÜRECİ BAŞLADI
Malarya 2036 vizyonu -1" MALATYANIN GELECEĞİ NEDEN SAVUNMA SANAYİSİNDA OLMASIN "
AGBABA YENİ PARTI GURUP YÖNETİMINDE " YENİ PARTİ İCIN BİR NEFER GİBİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ "
264 ESKİ MİLLETVEKİLİ CHP DE İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADILAR
MALATYALI KAYISI ÜRETİCILERİNE KRİTIK UYARI! ÜRÜNUNÜZÜ SATMAYIN
AĞBABA " 24 TEMMUZDA KUTLANACAK BİR BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL, MÜCADELE EDİLECEK BİRKARANLIK VAR "
AĞBABA " SOSYAL KONUT DEDİLER DAR GELİRLIYE 4 MİLYON BORÇ ÇIKARDILAR "
ÇGD " SANSÜRE KARŞI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEGIZ "
GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI YEŞILYURT BİLİM MERKEZİNDE YETİŞİYOR
YENİ PARTİ NİN PARTİ MECLİSİNDE MALATYALI DÖRT İSİM YER ALDI
AĞBABA " YENİ BİRUMUT AÇILIYOR "
ÖZGÜR ÖZEL " YENİ PARTİ " Yİ KURDU
ÖZGÜR ÖZEL CHP DE İSTİFA ETTİ
ÇGD " SANSURÜ REDEDİYOR, MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYORUZ "
SERDAR YILDIZ " ATATÜRKE YÖNELİK ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ "
AĞBABA " KAYISIDA FİATLAR DAHA SEZON BAŞLAMADAN ÇÖKTÜ. TMO DERHAL ALIM YAPMALI "
ALİ ASLAN " ATANMIŞLARLA DEĞİL SEÇILMİSLERLE YÜRÜYECEĞİM "
MALATYANIN ALTIN MEYVESİ DÜNYAYA AÇILIYOR
MALATYA CHP DE İSTİFALAR BAŞLADI
ARGUVAN CHP; DEMOKRASİDEN YANA TAVRINI BELIRLEDİ
BASRİ ORHAN " ESNAF AYAKTA KALIRSA MALATYA AYAKTA KALIR "
CHP'NE KONGRELERLE GELDİLER KONGRESİZ GİDİYORLAR!!!
BAKAN YUMAKLI'DAN MALATYA'YA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
BATTALGAZİ BELEDİYE SPORDA YENİ DÖNEM BAŞLADI
MALATYA ÇAMLICA KOLEJ̌İ 6 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI
YEŞİLYURT BELEDİYESINDE ULAŞIMA TARİHİ DOKUNUŞ
SADIKOĞLU " YENİ ÇARŞIDAKİ ESNAFIN RUHSAT SORUNU ÇÖZÜLMELİ "
ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜNER HAVAALANINA İNER İNMEZ GÖZ ALTINA ALINDI
KESKİNDEN BAKAN IŞIKHANA TALEP DOSYASI:
AYDIN " HALA BİR TEBLİGAT ALMADIM "
MALATYA TSO DA ABD PAZARINDA Kİ FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLDİ
