reklam reklam reklam
BIST14.501
DOLAR48,08
EURO56,09
ALTIN7.165
BITCOIN3.784.650
30° MALATYA
Gündem

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

"GÜZEL BİR HİZMET OLMUŞ"

10 Eylül 2026 7 okunma 1 dk okuma
1dd08413-7490-4a92-a3d9-06ee4adb623d
1dd08413-7490-4a92-a3d9-06ee4adb623d

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na belediye binası içerisinde yapılan ve bölgenin en kapasitelisi olan Şehir Kütüphanesini gezdirdi.

Başkan Er, belediye içerisindeki boş alanı kütüphane olarak değerlendirdiklerini ifade ederek, öğrencilerin açıldığı günden buyana yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.

Kütüphanenin elektrik, ısıtma, soğutma gibi bütün özelliklerini belediye binasından bağımsız olduğunu aktaran Başkan Er, özel bir yazılımla hizmet verdiklerini belirtti.

Kütüphanede öğrencilerin fotokopi ve diğer hizmetlerden ücretsiz olarak faydalandıklarına dikkati çeken Başkan Sami Er, "Kütüphanemizde öğrencilerimize ücretsiz çay, su, kahve ve çorba ikramı yapıyoruz" dedi.

Başkan Sami Er'e kütüphane projesinden dolayı teşekkür eden Bakan Abdulkadir Uraloğlu, güzel ve en hayırlı proje olduğunu söyledi. Bakan Uraloğlu, kütüphaneye ders çalışmaya gelen öğrencilerle de sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, makamda ağırladığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na günün anısına hediye takdim etti.

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.