Şair Hamza Ergen'in Katılımıyla: Nefes-i Harput İrfan Meclisi Düzenlendi
Elazığ’da kültür, sanat ve irfan geleneğini yaşatmak amacıyla düzenlenen Nefes-i Harput İrfan Meclisi, Şair Hamza Ergen’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Harput’un köklü kültür mirasının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasının amaçlandığı Nefes-i Harput İrfan Meclisi, önemli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
Bu kapsamda bu hafta “Ayetten Edebiyata, Edebiyattan Musikiye” anlayışıyla düzenlenen programda; edebiyat, şiir ve irfan geleneği üzerine sohbet gerçekleştirildi. Şair Hamza Ergen’in konuk olduğu gecede, katılımcılara kültürel ve edebi birikim üzerine değerlendirmeler aktarıldı.
Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kürsübaşı Salonu’nda gerçekleştirilen programa, yoğun katılım gerçekleşti.
Program, gerçekleştirilen müzik dinletisiyle sona erdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kültür kategorisindeki diğer haberler

Kültürel Mirasın İzinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Malatya Tarım, Hayvancılık Ve Gıda Fuarı 7 Yıl Sonra Yeniden Kapılarını…

Battalgazi Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Tarih Ve Kültür Gezi…

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz Sanat Kursları: Ney ve Resim Kayıtları …

Büyükşehir Kursiyerleri Yüzde Yüz Başarı Elde Etti

