reklam
DOLAR49,22
EURO55,05
BITCOIN4.071.246
19° MALATYA
Gündem

Başkan Ersoy Eren Duyurdu: Yeni Mahalle’de Doğalgaz Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren’in göreve gelmesinin ardından ilçeye doğalgaz kazandırılması için yürütülen çalışmalar hızla devam ediyor.

09 Ekim 2026 9 okunma 1 dk okuma
47e0ddc5-6fd6-4de4-be70-30dcdcb5d6b8
47e0ddc5-6fd6-4de4-be70-30dcdcb5d6b8

Daha önce Tepebağ Mahallesi’nde doğalgaz hizmeti vatandaşların kullanımına sunulurken, şimdi de ilçenin merkez mahallelerinden Yeni Mahalle’de doğalgaz altyapı çalışmalarına başlanıyor.

 

Başkan Ersoy Eren, gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Eren paylaşımında, “Yeni Mahallemizde doğalgaz altyapı çalışmaları yarın itibarıyla başlıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede doğalgaza kavuşulacak. Yeni Mahallemize ve Arguvan’ımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Uzun yıllardır Arguvan’ın önemli ihtiyaçları arasında yer alan doğalgazın ilçeye kazandırılması için yoğun girişimlerde bulunan Arguvan Belediyesi, AKSA Doğalgaz Malatya Müdürü Güngör Ateş başta olmak üzere ilgili kurumlarla yürüttüğü görüşmeler sonucunda süreci adım adım ilerletti. Tepebağ Mahallesi’nde doğalgaz kullanımının başlamasının ardından Yeni Mahalle’de de altyapı çalışmalarının hayata geçirilmesiyle ilçedeki doğalgaz ağı genişlemeye devam edecek.

 

Yeni Mahalle’de başlayacak çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgedeki vatandaşların da doğalgaz hizmetinden yararlanması hedefleniyor. Böylece Arguvan’ın modern altyapı yatırımlarına bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.