ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Kılıçdaroğlundan Erdoğana BAŞKAN OLAMAYACAKSIN, MİLLETİN KANINDA BOĞULACAKSIN

 

23 Şubat 2016 05:17
Kılıçdaroğlundan Erdoğana BAŞKAN OLAMAYACAKSIN, MİLLETİN KANINDA BOĞULACAKSIN

 

Kılıçdaroğlu’ndan erdoğan’a:

 

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yüklenerek, “Başkan olamayacaksın kardeşim. Bu milletin kanında boğulacaksın” dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, hükümetin Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırıyla ilgili tavrını eleştirerek şunları söyledi: “MİT, önümüzdeki günlerde şu terör örgütü, ismini de veriyor, askerlerin yoğun olduğu illerde eylem yapacak önlem alın diyor. Önlem sıfır. Ankara’nın kalbinde bomba patlıyor.”

 

‘İflas eden bir yönetim var’

 

Hükümetin yeterli önlemi almadığını belirten CHP lideri, “Türkiye Cumhuriyeti iyi yönetilmiyor, daha açıkça söyleyeyim Türkiye Cumhuriyeti yönetilmiyor arkadaşlar. İflas eden bir yönetim var arkadaşlar” diye konuştu.

Cerattepe’de yapılması planlanan maden inşaatını protesto eden Artvinlilere destek vermenin namus borcu olduğunu da belirten Kılıçdaroğlu, “Havuz medyası Artvinlileri terörist ilan etti. Ben bütün Artvinlileri terörist değil Türkiye’nin bir numaralı vatanseveri ilan ediyorum” dedi.

 

‘Teröristin taziyesine gitmek ülkeye ihanettir’

 

HDP’nin Adli Tıp Kurumu tarafından Ankara saldırısını gerçekleştirdiği raporlanan Abdülbaki Sömer için Van’da açılan taziye çadırını ziyaret etmesini eleştiren CHP lideri, “Teröristin taziye çadırına gitmek doğru değildir ve ülkeye ihanettir. Kınıyoruz ve kabul etmiyoruz” diye konuştu.

 

‘Hepimizi fişleyecekler’

 

‘Kişisel verilerin korunması’na ilişki kanunla herkesin fişleneceğini öne süren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi, kılık ve kıyafet, dernek vakıf ve sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat niye merak ediyorlar merak ediyorum, hepsini fişleyecekler.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.