ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

HDP MALATYA DA 27 MARTTA YAPACAĞI KONGRE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI.

 

06 Mart 2016 16:28
HDP MALATYA DA 27 MARTTA YAPACAĞI KONGRE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI.

 

 

HDP Malatya il örgütü 27 Martta yapacağı il kongresi için bütün örgütüyle hızlı bir çalışma içerisinde hareket ederek hazırlıklara başlamış ve devam ettirmektedir.

27 Martta yapılacak kongre çalışmaları Parti meclis üyesi Aziz Tunenin başkanlığında oluşturulan ve bileşenlerin de katılımı ile organize edilen komisyonca yürütülmektedir.

Komisyon başkanı ve HDP parti meclisi üyesi Aziz tune  ile komisyon üyeleri ilk etapta Malatya da bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütleri demokratik kitle örgütlerini ziyaret ederek bu kurum ve kuruluşlarla kongre hakkında görüş ve düşüncelerini aktardıktan sonra kendilerinin de görüş ve düşüncelerini alarak bütün düşünceleri bir havuzda toplayarak daha sonra genel bir çalışma ile sonuca doğru gideceklerini söylediler.

Komisyon başkan ve üyeleri çağdaş gazeteciler derneği başkanı İbrahim Göçmen ve pir Sultan abdal derneği başkanı Songül Tunç demir ile görüştükten sonra Malatya da ilçeler bazında birçok çalışmalara katılırken akşamları da merkez de ki Mahalleleri de ziyaret ederek komisyon çalışmalarına halkı da katarak çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Konu ile ilgili konuşan seçim kongresi komisyon başkanı ve parti meclis üyesi Aziz Tune çağdaş gazeteciler derneği Malatya şubesi ziyareti sırasında yaptığı açıklama da” Birkaç gündür sürdürdüğümüz 27 Mart kongre çalışmalarımız bütün hızıyla halkımızın parti tabanımızın gayretleri ve destekleri ile devam etmektedir. 27 Marta kadar bu çalışmalarımızı en verimli ve sağlıklı bir şekilde tüm düşünceleri katarak Malatya da Malatya yı kucaklayacak partimizin bu dönem en azında Malatya da bir vekil çıkaracak güçte bilgili birikimli saygın ilkeli kararlı bir yönetim oluşturacağımıza inanıyoruz. Bu gün Türkiye özellikle doğu ve güney doğuda aylardır katliamlar bombalamalar devam etmektedir. HDP olarak bizler bu ülkede hiç kimsenin ölmesini istemiyoruz o nedenle hep barış diyoruz barış demeye de devam edeceğiz. Yeni seçilecek il başkan ve yöneticiler ininde barış tan yana halkların kardeşliğinden yana olacak bir yönetim olması için çalışmalarımızı en sağlıklı ve hızlı bir şekilde devam ediyoruz seçim tarihine kadar tüm Malatya da ki demokrasi güçleri ile diyaloglarımızı devam ettirerek hep beraber hep birlikte demokrasi ve insan hakları barış üzerine kurulu çalışmalarımıza devam edeceğiz“ dedi 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.