ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

ÖNEMLİ: İŞTE İKTİDARIN 2015 YIL SONU KARNESİ !

 

24 Haziran 2016 14:48
ÖNEMLİ: İŞTE İKTİDARIN 2015 YIL SONU KARNESİ !

 

 

Hangi düşüncede olursa olsun, hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun eğer içinizde Cumhuriyet aşkı, vatan sevgisi varsa halkımızın duygularını hissediyorsanız tüm Cumhuriyet sevdalılarına haykırıyorum , “Lütfen ne olur lütfen artık her biriniz alanlarda, meydanlarda, hatta sanal dünyada günde 5 dakikanızı ayırıp hepimizin bildiği ama kimilerinin unuttuğu, hatırlamadığı bu gerçekleri sabırla sonuna kadar okuyarak çok değerli halkımıza sabırla, sakin bir şekilde inatla ve kararlılıkla anlatın.”

Evet, tüm değerli evlatlarımız yıl sonu karnelerini aldılar. Peki ya İktidarın acaba 2002- 2015 yıl sonu itibariyle karnesi nasıl dersiniz? Çok değerli hassas halkımız hangi siyasi görüşte olursanız olun sizlere saygımız sonsuz ama sizlerden ricamız ne olur bunlara da bir bakın, bir inceleyin ona göre kararınızı verin. Artık sizlerin hassas duyguları üzerinden siyaset yapmalarına izin vermeyin lütfen, gerçekleri görün.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.