ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

EĞİTİM SEN SALDIRIYI KINADI

 

12 Aralık 2016 22:31
EĞİTİM SEN SALDIRIYI KINADI

 

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM SEN) Malatya Şube Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Tarık Kaya yaptığı basın açıklaması ile İstanbul Dolmabahçe’deki Beşiktaş Vodafone Arena’nın yanında ve Maçka Parkı’nda düzenlenen iki terör saldırısını şiddetle kınadı.

Yedisi sivil 38 kişinin hayatını kaybettiği 166 kişinin ise yaralandığı saldırıyla ilgili açıklama yapan Eğitim Sen Şube Başkanı ve KESK Dönem sözcüsü Tarık Kaya, “Bu ortamı yaratanlar artık hesap vermeli” dedi. “SALDIRIYI LANETLİYORUZ” Eğitim Sen binasında açıklamalarda bulunan Kaya şunları söyledi: “10 Ekim katliamının 14’üncü ayında, anmasını yaptığımız 10 Aralık 2016 tarihinde, İstanbul’da gerçekleşen saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz. Yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Artık yeter! “Huzur Operasyonları”nın huzur getirmediği, OHAL’in halimizi daha da beter hale getirdiği, kaostan en çok bahsedenlerin kaostan beslendiği, her saldırının rejim değişikliğine bahane için kullanıldığı, yandaş medyanın iyice sefilleştiği bir ortam istemiyoruz. Ve bu ortamı yaratanlar artık hesap vermelidir.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.