ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

“GENÇLER İÇİN, GELECEK İÇİN HAYIR”

 

24 Mart 2017 20:45
“GENÇLER İÇİN, GELECEK İÇİN HAYIR”

 

 

16 Nisan 2017’de gerçekleştirilecek olan referandum seçimlerinde, “Hayır” oyu kullanacak olan Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ülke genelinde alanlara inerek sıkı bir çalışma başlattı. Bu Kapsamda Malatya İl örgütleri de alanlarda, çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

DBP Malatya il eş başkanları Nermin Tuncel, Mahmut Bilginç, HDP Malatya il eş başkanı Özcan Ağdaş ile parti yöneticileri, Paşaköşkü ve zaviye mahallesinde, hayır bildirisi dağıtarak, Yurttaşlara neden hayır denilmesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulundu. Yurttaşların yoğun ilgi gören parti örgütlerinin bu ilgiden memnun oldukları gözlerine yansıdı. Zaviye mahallesinde bulunan Çarşamba Pazarında bildiri dağıtım öncesi bir açıklama yapan, parti yönetiminde yer alan Perihan Yücekaya, şu açıklamalara yer verdi; “Referandum çalışması yapıyoruz, Paşaköşkü esnaflarını ziyaret ettik, birazdan Çarşamba pazarında Yurttaşlarla bildirilerimizi dağıtacağız. Gerçekten olumlu bir tepki var, Hayırı destekliyoruz, hayırda hayır var diyoruz, geleceğimiz için, çocuklarımız için, hayır diyoruz, Hayırı örgütlüyoruz.” Şeklinde konuştu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.