ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

BİROL ÇİRKİN ' NE YAPTIN DA İNKAR ETTİK '

 

01 Ekim 2017 15:47
BİROL ÇİRKİN ' NE YAPTIN DA İNKAR ETTİK '

Akçadağ belediye başkanı hizmet götürmediğini değil, muhtarı yalancılıkla suçluyor

 

 

 

Akçadağ belediye başkanlığına seçildiği günden bu güne kadar Akçadağın en büyük beldesi olan Ören e bu güne kadar hizmet götürmekte imtina eden normal rütun olarak gitmesi gereken hizmetleri de geciktirerek yaptırmakta zorlanan Akçadağ belediye başkanı bu kez de Muhtar Birol Çirkinin yapmış olduğu açıklamaların medyaya yansıması ile muhtarı yalan söylemekle itham etmektedir.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Örenin cefakâr iş bilen halkına hizmete kendisini adayan Birol Çirkin yaptığı yazılı açıklama da “ Sayın Başkan bir yorumunda sosyal medya yalanın aracısı oldu artık diye bir cümle kullanmış hangisi yalan hangimiz yalan buna vatandaş karar verir.

Ben yapılan hiç bir şeyi inkâr etmedim hiç bir zamanda nankör olmadım.

 Yaptığın ız işlerde ortada ben Örene kütüphane yaptırdım diyorsun ne hikmetse daha faaliyete koyamadınız.

Park diyorsun 3 adet salıncak ve kaykay geldi tabanını bile kendimiz temizledik her hangi bir düzenleme olmadı. Çocuklar tozun toprağın içinde oynuyor ailelerde gelip bunu nereden getirdiniz diyor.

Hisardere ye su deposu yapıldı sizden önce yani siz göreve gelmeden yapıldı fakat evlere bağlanmadı abone bile olunmadı.

Gotdullar küme evlerinin yolu daha yapılmadı Siz göreve geldiğiniz günden beri hep dile getirdim fakat sizde hiç bir çaba göstermediniz.

 Mahallenin hiç yolu yok.

 Şu anda Hisar dere, çat ve şeker oba da kanalizasyon sıkıntısı var.

Yollara gelince evet 6 km yol yapıldı fakat yine her zaman olduğu gibi Çat, Dağdibi, Yusuf oba, Göl pınar borolar küme evleri yolu kaldı

Bütün bu yapılmayan yollarda yine muhtara mal edildi. Ben sanki sorumluymuşum gibi gösteriliyorum halbu ki beldemizin sorunları nı çözecek merci Akçadağ belediyesi ve büyük şehir belediyesidir.

 Yapılan şeyleri Belediye başkanı yapılmayan şeyleri muhtar yaptırmadı diye lanse edilmeye başlandı. Ben nankör olmadım 6 km lik yol yapımında emeği geçen Büyükşehir belediye başkanına, yol işleri müdürü Mehmet Mert ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.