ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Ali Aslan İle rağmen tekrar ipi göğüsledi

 

28 Kasım 2017 02:22
Ali Aslan İle rağmen tekrar ipi göğüsledi

Akçadağ CHP ilçe kongresinde seçimler yapıldı

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede İlçe Başkanlığına Ali Aslan seçildi.

Akçadağ Öğretmen Evinde gerçekleştirilen kongreye Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğlulları, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları ile partililer katıldı.

CHP Akçadağ İlçe Kongresi Akçadağ da ki CHP lilerin katılımı ile Akçadağ Öğretmenevinde yapıldı. Kongre ye toplam 94 delege katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve 3 adayın yarıştığı kongrede CHP Akçadağ İlçe eski Başkanı Ali Aslan 54 oy alırken, mevcut başkan Muhiddin Şahin 34, Cihangir Solak ise 6 oy aldı.

Bu sonuçların ardından Ali Aslan CHP Akçadağ İlçe Örgütü’nün yeni başkanı oldu.

Kongre sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Aslan, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek kongrenin kazananının CHP ve demokrasi olduğunu söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.