ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP de hafta sonu iki çok önemli ilçede kongreler yapıldı.

 

03 Aralık 2017 09:51
CHP de hafta sonu iki çok önemli ilçede kongreler yapıldı.

 

 

CHP ilçe kongreleri viraj da bulunan kültür müdürlüğünde yapıldı. Her iki Kongreye de katılım çok fazla olmamakla birlikte delegelerinde yarısının katılmadığı yapılan oylamalardan sonra anlaşıldı.

Kongreye eski milletvekillerinden Muharrem kılıç kadın kolları başkanı Güllü Tuncer Ve bir kaç partili ile birlikte eski il başkanları Celal bektaş ve Haci Demirhan katıldılar.

Cumartesi günü yapılan CHP Battalgazi İlçe Kongresinde iki aday yarıştı. 290 delegenin oy kullanması gereken kongrede sadece 164 oy kullanıldı 124 delegenin yani %45 in oy kullanmazken kullanılan oyların 127 sini Bahattin öner 59 oy da Vahap Altunok alırken CHP Battalgazi ilçe başkanlığına Bahattin Öner seçilmiş oldu

CHP Yeşilyurt İlçe Kongresi de 3 Aralık Pazar günü Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Burada da katılımın özellikle delegelerin çoğunun katılmadığı görüldü.

Ahmet Pektaş ve Oktay Şahintürk ün aday olduğu Yeşilyurt kongresinde 342 delegenin oy kullanması gerekirken kullanılan oy sayısı 201 de kaldı. Ahmet pektaş 150 oy alırken Oktay Şahintürk 49 oy da kaldı.

 İki oy da geçersiz sayılırken Yeşilyurt ilçe başkanlığına il başkanı ve vekilin desteklediği Ahmet Pektaş seçildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.