ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

21 Mart Newroza davet

 

20 Mart 2018 11:08
  21 Mart Newroza davet

Newroz Malatya da emeksiz üst kavşağında kutlanacak

 

 

     Malatya Newroz tertip komitesi tarafından, 21 Mart’ta gerçekleştirilecek olan newroz kutlamalarına çağrı açıklaması yapıldı.

     Halkların Demokratik Partisi Malatya il örgütünde yapılan açıklamada, tertip komitesi adına açıklama gerçekleştiren Nejdet Bali, bütün halkı, emeksiz üst kavşağında gerçekleştirilecek olan kutlamalara davet ederek şu açıklamalara yer verdi; “Bu sene Newroz bayramı, Ortadoğu’da ve dünyada savaşların sürdüğü, Hakların katledildiği bir dönemde gerçekleştireceğiz.

      Özelinde ülkemizde Irkçılığın, gericiliğin, Milliyetçiliğin daha derinleştirildiği OHAL’ in sürdüğü, her gün onlarca insanın, parti yöneticilerinin, sendikacılarının gözaltına alındığı, cezaevlerine tıkıldığı, parti yöneticilerinin, genel başkanlarının, dokunulmazlığının kaldırıldığı ve cezaevlerine atıldığı günde bir nevroz bayramı gerçekleştireceğiz. Onun için bu sene Newroz bayramı daha da anlam kazanıyor.  

     Savaşa karşı, barış taleplerinin yükseltildiği, savaşa karşı mücadelenin yükseltildiği bir gün olacak, bayram olacak.

      Bu anlamda biz tertip komitesi olarak, bütün Malatya halkının Newroz bayramını kutluyoruz ve 21 Mart Çarşamba günü saat 12.00’da emeksiz üst kavşağında yapacağımız Newroz kutlamalarına bütün Malatyalıları davet ediyoruz.

     Program saat 12.00’da başlayacak, saat 13.00’da program Newroz ateşini yakma ile devam edecek. Programımız akşam saat 17.00’a kadar devam edecek. Programımızda müzik dinletisi olacak, Taylan Yıldız sanatçımız bizlerle birlikte olacak”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.