ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

'BASIN TRİBÜNÜNÜ YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ'

 

30 Nisan 2018 20:34
'BASIN TRİBÜNÜNÜ YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ'

TSYD Malatya Temsilciliği Yeni Malatya spor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’i ziyaret etti:

 

 

 

     Yeni Malatya spor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatya Stadına bulunan basın tribününü yeni sezon öncesinde yeniden düzenleyeceklerini söyledi.

    TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner ve TSYD üyeleri Yeni Malatya spor Başkanı Adil Gevrek’i tesislerde ziyaret etti. TSYD İl Temsilcisi Vahap Güner, Süper Lige çıkan Yeni Malatya spor’un başarılı bir sezon geçirdiğini ancak yeni yapılan stadın ve özellikle de basın tribünündeki eksikliklerin giderilmesini istedi.

      Basın tribününün Malatya’nın prestiji için önemli olduğunu kaydeden Güner “Basın tribününde elektrik, televizyon, çalışma odası ve oturma gurupları konusunda önemli eksiklikler var. Bunların çözümünü bekliyoruz” dedi.

“BASIN TRİBÜNÜNÜ YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ”

       Malatya Stadında yer alan basın tribünü gibi diğer eksiklikleri de gidermeye çalıştıklarını kaydeden Yeni Malatya spor Başkanı Adil Gevrek “TSYD Malatya temsilciliğimizin uyarılarını önemsiyoruz. Yeni sezona kadar basın tribünündeki eksiklikleri tamamen gidermek ve yeniden düzenleme yapacağız. Tüm eksiklikleri gidererek basın mensuplarının en rahat şekilde çalışmaları için arkadaşlarımı görevlendireceğim. Basın tribünü Yeni Malatya spor’un prestiji içinde önemlidir. TSYD Temsilciliğimiz eksiklikleri bizlere bildirdi. Diğer statlardaki basın tribünlerini de inceleyerek Malatya stadında eksiksiz bir tribün yapmak istiyoruz” diye konuştu. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.