ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmetleri başarı ile sürdürmektedir

 

12 Temmuz 2018 15:43
Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmetleri başarı ile sürdürmektedir

 

 

Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz, 2006 yılında çok küçük bir binada sadece 2 program uygulayacak ölçekte açıldı. Hedefine KURUMSAL kimliğinin gelişimini koyan Özel Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personel, hizmet altyapısı ve uygulanan programlarını geliştirerek hızla büyüdü.

 

Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz, 02.07.2013 tarihinden itibaren KENDİ BİNASINDA hizmete başlamıştır. Engellilerin kolay erişimi yönünden asansör; geniş, ferah, bireysel ve grup odaları, 790 m2 kapalı alanı, 230 m2 oyun alanı ve bahçesi ile engellilere hizmet sunmaktadır.

 

Kuruluşundan bugüne kadar 738 engelliye eğitim hizmeti sunan Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz, 25 personeli ile hizmetlerini başarıyla sürdürmektedir.

El ele özel eğitim ve rehabilatasyon merkezi Eğitim Koordinatörü Uzman Öğretici-Döndü Göçmen kurmla ilgili açıklamalarda bulundu

ÇAKIR; kurumumuzda 2006 yılından buyana Zihinsel Engelliler Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Eğitim Koordinatörü’dür. Eğitimde süreklilik ilkesine inanan öğretmenimiz her fırsatta aile ziyaretleri yaparak eğitimde kurum, aile ve öğrenci işbirliği ile eğitimin kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktadır. Bir anne içtenliği ile çocuklara yaklaşarak eğitim veren

ÇAKIR; “Bir tek görevimiz var, o da engelli bireylere ve ailelerine hizmette sınır tanımamaktır.”diyor. Bu nedenle, Malatya’daki rehabilitasyon merkezleri arasında Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sürekli adından söz ettirmeyi başarmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.