ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Kurultay için iki imza da Malatya da!

 

26 Temmuz 2018 13:07
Kurultay için iki imza da Malatya da!

 

İl başkanı ve bazı çevreler 400 imzayı bulamazlar diye yalan yanlış konuşurken:

 

 

CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı ile Battalgazi İlçe Başkanı da 'değişim' istedi.

Her ne kadar toplanan imzaları inkar eden hatta görmemezlikten gelen yalana ve aldatmaya alışık olan genel merkez yöneticileri ve özellikle Malatya il başkanlığı olayları küçümseyerek ve inkarcı hatta yalan yanlış bilgiler verselerde güneş balçıkla sıvanmıyor ve DEĞİŞİM ateşi kor halinde istemeyenleri yok ederek yakarak yoluna devem ediyor devam edecektir.

       CHP'de yaşanan olağanüstü kurultay talebinde sona yaklaşılıyor. Bu sabah CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ile Battalgazi İlçe Başkanı Bahattin Öner de kurultay istemli dilekçelerini CHP Genel Merkezi'ne gönderdi.

Konu ilgili açıklama yapan imza toplama komisyon üyeleri Böylece kurultay için gereken 625 imzanın tamamlandığını hatta geçtiğini belirtirken hedeflerinin 700 delege olduğu belirtildi.

30 Temmuz saat 17 ye kadar bekleneceğini ve imzaların beklenenin çok üstünde olacağını o tarih ve saat 17.00'ye kadar başka delegelerin de imza vereceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.