ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

FLAŞ FLAŞ FLAŞ CHP DE DİSİPLİN KURULU BAŞKANINA DİSİPLİNSİZLİK İHBARI.

 

03 Kasım 2018 12:23
FLAŞ  FLAŞ FLAŞ    CHP DE DİSİPLİN KURULU BAŞKANINA DİSİPLİNSİZLİK İHBARI.

 

 

       CHP Malatya İl delegesi Aktan Yazlak Malatya il disiplin kurulu başkanı Tayyar büyüğü disiplinsizlikle suçlayarak genel merkeze şikâyet dilekçesi gönderdi.

        Adnan Yazlak’ın iddialarına göre disiplin kurulu başkanı şu an yerel seçim sürecinin başladığı ve aday adaylarının müracaatlarının devam ettiği bu günlerde tarafsız ve disipline en çok uyması gerekirken kendisi disiplinsizlik yaparak rakı masalarında siyaset yaptıktan sonra sorumluluğunu bir kenara bırakarak partide ki adaylar arasında ayırım yapmış ve özellikle Arguvan belediye başkanına destek verdiğini vermeye devam edeceğini sanal medya da yazılı olarak beyan ederek tartışmaya açmıştır.

    Bu durum CHP tüzük ve programına ters düşen ve özellikle disiplin kurulu gibi disiplini tesis etmeye çalışan bir kurumun başında ki kişiye yakışmamış ve partimize de zarar vermiştir.

İddialarında bulunarak yapılan bu haksız ve disiplinsiz hareketi delilleri ve belgeleri ile birlikte genel merkeze göndermiştir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.