ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

ÇGD: TRT emekçilerinin haklı mücadelelerinin her zaman yanındayız

 

21 Kasım 2018 07:08
ÇGD: TRT emekçilerinin haklı mücadelelerinin her zaman yanındayız

 

 

 

(ÇGD )Çağdaş gazeteciler derneği(ÇGD )genel yönetim kurulu kısa ve öz olarak bir bildiri yayınlayarak TRT de ki emekçilere karşı yürütülen faşizan baskıları şiddetle ve nefretle kınadığını belirtirken TRT de ki emekçilere yapacakları yaptıkları her türlü demokratik taleplerinde yanlarında olduklarını yanlarında olacaklarını belirttiler.

Mesleğimize yönelik sistematik hale dönüşen baskılardan biri de uzun zamandır Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nda (TRT) yaşanmakta.

Çeşitli yollarla doğrudan vatandaşın cebinden çıkan ödemelerle finanse edilen TRT’deki emekçilere karşı yürütülen sürgün ve emeklilik baskılarına karşı kurumda örgütlü sendika Haber-Sen öncülüğünde Ankara’da TRT Genel Müdürlüğü, Diyarbakır, İzmir, İstanbul ‘da ise TRT Bölge Müdürlüklerinin önünde bugün saat 12.30’da eş zamanlı basın açıklaması yapılacaktır.

TRT emekçilerinin haklı mücadelesinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.

 

Çağdaş Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.