ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

HAYIRLI OLSUN SELAHATTİN GÜRKAN BAŞKAN

 

22 Kasım 2018 13:07
HAYIRLI OLSUN SELAHATTİN GÜRKAN BAŞKAN

Malatya büyük şehir belediye başkanlığında sona doğru gelindi.

 

 

 

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde AKP nin Malatya büyük şehir belediye başkan adayı kim olacak sorusu günlerdir hatta aylardır Malatya halkı arasında konuşuluyor tartışılıyordu.

Mevcut büyük şehir belediye başkanı Hacı uğur Polat Av. Ali bakan ve diğer bazıları aday adayı olarak isimleri dolaşırken esas yarışın Hacı uğur Polat ve Selahattin Gürkan arasında geçeceği de daha çok öne çıkmıştı.

AKP özellikle aday belirleme sistemini temayül yoklaması ile her ne kadar yapıyor olsa da asıl karar AKP genel başkanı ve yanında ki birkaç kişinin kararı daha çok geçerli ve son noktayı koyuyor.

Şu günlerde de her ne kadar bir temayül yoklaması yapılmış olsa da sonucunu hiç kimse bilmiyor bu güne yapılanlar gibi o da torbalarla genel merkeze gitti ancak akıbeti ne olacak belli değil.

Son gelen haberlerde her ne kadar resmi olmasa da gayrı resmi açıklamalara göre Malatya büyük şehir belediye başkanlığına aday olarak dört dönemdir Battal gazi belediye başkanlığı yapan Selahattin Gürkan ın atanmış olduğu anlaşılmaktadır.

Her ne kadar Resmi açıklama değilse de sonnokta olarak şimdiden Sayın Selahattin Gürkan beyin adaylığını kutluyorum hayırlı olsun başarılarının devamını diliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.