ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Songül Tunçdemir derhal serbest bırakılsın!

 

12 Şubat 2019 15:56
Songül Tunçdemir derhal serbest bırakılsın!

 

 

PSAKD Genel Merkezi bu sabah evinde gözaltına alınan eski Kartal PSAKD şube başkanı Songül Tunçdemir in apar topar götürülerek gözaltına alınmasına anlam veremediklerini ve bu olayı sert dille eleştirerek kınadıklarını belirttiler.

      PSAKD Genel Merkezi yöneticileri yaptıkları yazılı açıklama da “ AKP iktidarının tüm ilerici-demokrat muhalif toplum kesimlerine dönük baskı politikaları bütün hızıyla devam ediyor. Pir Sultan Abdal örgütlülüğümüz de bu baskı politikalarından nasibini fazlasıyla almıştır.

        Bugüne kadar birçok yöneticimiz ve üyemiz hakkında hukuksuz ve keyfi davalar açıldı. Yine birçok yöneticimiz ve üyemiz asılsız suçlamalarla gözaltına alınıp tutuklandılar.

       Bunun en son örneğini bugün Pir Sultan Abdal örgütlülüğümüzde GYK üyeliği, Malatya ve Kartal Şube Başkanlıkları görevlerinde bulunan Songül Tuncdemir canımızın gözaltına alınmasıyla yaşıyoruz. Songül Tunçdemir aynı zamanda haksız ve hukuksuz bir şekilde KHK ile işine son verilen bir emekçi öğretmendir. Bu şekilde işini ve ekmeğini elinden aldıkları yetmezmiş gibi bir de hukuksuz ve keyfi bir şekilde gözaltına alındı. Bu zulme derhal son verilsin. Baskılar, gözaltılar ve tutuklamalar bizleri yıldıramaz.

Songül Tuncdemir derhal serbest bırakılsın!” dediler

PSAKD Genel Merkezi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.