ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Alçakça yapılan kundaklamayı ve saldırıyı nefretle kınıyoruz

 

13 Mayıs 2019 17:29
Alçakça yapılan kundaklamayı ve saldırıyı nefretle  kınıyoruz

T.Ö.T.M de Beyin cerrahına beyinsizler tarafında yapılan;

 

 

 

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr Selami Çağatay Önal'ın Odası meczup beyinden tetkik edilmesi ve tedavi edilmesi gereken Bir Hasta Yakını Tarafından Kundaklandı.

Bir Sağlık Çalışanına Hayatını Ailesinden Kendinden Önce İnsan Sağlığına Adamış Bir Cerraha Yapılmış Olan Bu Hain şerefsiz adice yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz.

Başta siyasiler ve yöneticilerin İnsanımız Üzerindeki baskı ve Bu Şiddet Psikolojisinin Biran Önce Kontrol Altına Alınmasını Temenni Ediyoruz.

Başta Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr Selami Çağatay Önal olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çok geçmiş olsun diyoruz.

Olayı yapan kişi ya da kişilerin yakalanarak Bu sapıkların bir an önce hukuk önünde yargılanarak cezalandırılmalarını temenni ediyoruz.

 

İbrahim GÖÇMEN

Çağdaş gazeteciler derneği ( ÇGD ) Malatya şube başkanı

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.