ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Malatya spor da Sergen Yalçın dönemi

 

09 Haziran 2019 04:42
 Malatya spor da Sergen Yalçın dönemi

 

             Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatya spor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, seçimli genel kurulda tek aday olarak yeniden seçildi

      Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında günlerdir devam eden teknik direktör kim olacak sorularına da noktayı koydu. Malatya sporseverlere müjde vererek teknik direktör Sergen Yalçın ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

      Gevrek, kulübün genel kurulunda yaptığı konuşmada, sezona bu sene erken başlayacaklarını, hem Avrupa kupalarında hem de ligde mücadele edeceklerini söyledi.

       Bu süreçte en büyük güçlerinin taraftar olacağını anlatan Gevrek, "Teknik direktör konusu da çok önemli bir seçenekti. Bizde Malatya spora yakışan bir teknik direktör olsun dedik ve Prensipte anlaştığımız Sergen Yalçın hocamızla kulübü daha iyi yerlere taşıyacağız. Prensipte anlaştık, önümüzdeki günlerde de resmi imzayı atacağız. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.