ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Galibiyetin kahramanı İstanbul il başkanı Kaftancıoğlu

 

24 Haziran 2019 09:30
Galibiyetin kahramanı İstanbul il başkanı Kaftancıoğlu

 

 

      CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde seçimi takip eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 23 Haziran değerlendirmesini sosyal medya hesabından paylaştı.

       Ne ektiysek onu biçtik biz. Baskıya rağmen umut ektik, kavgaya rağmen tebessüm ektik, hem de aylarca ektik. Biz bu adalet suyu eksik kalmış toprağa adalet ektik, demokrasi ektik. Bağırmalara karşı sevgi ektik. Kazandık, bir orman kazandık, biz mevsimini ilan ettik. Yüreğinize sağlık.

Kaftancı oğlu : Sevgili İstanbullular. Bu zafer demokrasinin zaferi, bu başarı hepimizin başarısı. Sandıkta verdiğimiz demokrasi dersini sevinçlerimizde ve kutlamalarımızda da göstereceğiz. Sağduyuyu elden bırakmadan 16 milyon İstanbullu kucaklaşacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.