ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Kadınlardan daha çok korkuyorlar

 

01 Temmuz 2019 09:51
  Kadınlardan daha çok korkuyorlar

Kaftancıoğlu’ndan Akşener’e destek:

 

 

       CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, FETÖ soruşturmasına gizlilik kararı verilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

       CHP’li Canan Kaftancıoğlu’nun “Cumhurbaşkanına hakaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılama, halkı kin ve düşmanlığı tahrik etmek ve terör örgütü propagandası yapmak” suçlarından yargılandığı dava İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. CHP üyeleri, sanatçılar ve vatandaşlar İstanbul Adliyesine gelerek Kaftancıoğlu’nu yalnız bırakmadı.

      Mahkeme heyeti, Kaftancıoğlu’nun süre talebini kabul etti. Mahkeme savunmaların hazırlaması için sonraki duruşmaya kadar son kez süre verilmesine hükmetti. Tekrardan süre verilmeyeceğini söyleyen heyet, duruşmayı 18 Temmuz’a erteledi.

 Ancak gördüğümüz bir şey varki, o kadınlardan sözünü sakınmayan gözü pek kadınlardan daha çok korkuyorlar bence de korkun 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.