ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

PSAKD Malatya Şube Başkanı ve üyeleri serbest bırakıldı

 

12 Temmuz 2019 03:53
PSAKD Malatya Şube Başkanı ve üyeleri serbest bırakıldı

 

 

     Malatya’da yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan ve 2 gün sorguda kalan PSAKD Malatya Şube Başkanı Latife Ulutaş ve dernek üyeleri İbrahim Ulutaş, Hasan Kaya çıkartıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

      Malatya’da 9 Temmuz Salı günü sabah erken saatlerde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Malatya Şube Başkanı Latife Ulutaş eşi İbrahim Ulutaş ve dernek üyesi Hasan Kaya bu sabah saat:9.30 sıralarında Malatya Adliyesi’ne götürülerek savcılık ifadeleri alındıktan sonra savcı şartlı tahliye kararı istemiyle 2’nci Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk etti. Burada alınan ifadelerinin ardından Latife Ulutaş eşi İbrahim Ulutaş ve Hasan Kaya adli kontrol şartı ile tahliye edildiler.

        Adliye çıkışında tahliye olan PSAKD Malatya Şubesi Başkanı Latife Ulutaş’ı ve dernek üyelerini, PSAKD Genel Başkanı Gani Kaplan ve beraberindekiler alkışlar eşliğinde karşıladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.