ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC ) Başkanlığına Vahap Güner seçildi.

 

21 Eylul 2019 19:40
Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC ) Başkanlığına Vahap Güner seçildi.

 

      Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ın vefat etmesiyle boşalan Cemiyet Başkanlığı için görevlendirme yapmak üzere Denetim Kurulu gözetiminde MGC Basın Merkezinde toplanan Cemiyet Yönetim Kurulu, oybirliği ile Cemiyet Sekreteri Vahap Güner’i Yönetim Kurulu Başkanlığına seçti.

Cemiyet Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Eren, Ali Er, Cemiyet Sekreterliğine Ali Aladağ, Cemiyet Muhasipliğine Remzi Hayta, Yönetim Kurulu üyeliklerine Esma Karadoğan, Hüseyin Erduran, İsmail Demirci, Hüseyin Karaaslan, Kayhan İnceoğlu, ve Nursel Tokgöz getirildiler.

      Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya Basınını bir araya getirmek için hemen kolları sıvayacaklarını belirterek “Malatya’da basın kuruluşlarımızda çalışan gazetecileri tek çatı altında toplayarak güç birliği oluşturacağız.

       Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak basının sorunlarını biliyoruz ve sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalara hemen başlayacağız. Malatya’nın sorunlarını sahipleneceğiz.

       30 Yılı geride bırakan Malatya Gazeteciler Cemiyetinde vefat eden Başkanımız Haydar Karaduman’ın izinde ve onun bizlere öğretmiş olduğu basın ahlakı ilkeleri çerçevesinde tüm basın mensupları ile birlik beraberlik içinde çalışmalara başlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

      Malatya’da basın olarak iz bırakacak yatırım ve hizmetler yapmayı amaçlıyoruz. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak istiyoruz” dedi.

 

Yeni MGC Haydar Karaduman’ın mezarını ziyaret etti

 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte vefat eden Haydar Karaduman’ın mezarını ziyaret e etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Genel Sekreter Ali Aladağ,  Muhasip  Remzi Hayta, Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan İnceoğlu, Denetim Kurulu üyesi Yılmaz Yaşar ve merhum Haydar Karaduman’ın oğlu Bektaş Karaduman ile birlikte Yeşiltepe Şehir mezarlığında 4 Eylül 2019’da  toprağa verilen eski Başkan Haydar Karaduman’ın mezarını ziyaret ederek dua etti.

MGC Başkanı Vahap Güner, Yönetim Kurulu tarafından göreve gelir gelmez ilk olarak Başkanımızın mezarını ziyarete geldiklerini belirterek “Başkanımız Haydar Karaduman’ın gösterdiği yolda Malatya Gazeteciler Cemiyeti yoluna devam edecektir. Basın tarihimizde iz bırakacak yatırımları gerçekleştirmek için hep birlikte kolları sıvadık. Burada başkanımızın huzurunda söz veriyoruz, hep birlikte çalışacağız. Yapıcı olacağız, tüm basın camiasını kucaklayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.