ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

"Suat Arslanboğa nın haklarını tekrar iade edin"

 

01 Kasım 2019 00:32

Gerekçesiz olarak sözleşmesi iptal edilen;

 

 

 

MHP Malatya milletvekili Mehmet fendoğlu - Suat Arslanboğa olayını meclise taşıdı

     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Merkez Hakem Kurulu'nun önerisiyle Türkiye Futbol Federastonu tarafından Profesyonel Hakem Sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa'yla ilgili gündem dışı söz alarak bu haksız durumun düzeltilmesini istedi.

        Fendoğlu yaptığı gündem dışı konuşma da  "VAR (Video Yardımcı Hakem Sistemi) kayıtları açıklanmadan, gerekçesiz olarak sözleşmesi iptal edilen bu hakem arkadaşımızın haklarının tekrar verilmesi veya kamu vicdanında aklanması için VAR kayıtları açıklansın" dedi.

         Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gündem dışı söz alan Fendoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sözleşmesi feshedilen üst klasman hakemi Suat Arslanboğa ile ilgili konuşma yaptı.

       Milletvekili Fendoğlu, "Buradan Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) seslenmek istiyorum; geçtiğimiz aylarda Beşiktaş-Başak şehir maçının hakemi bir gerekçeyle görevinden alındı. Sözleşmesi feshedildi. Hakemimiz Suat Arslanboğa, Eskişehir bölgesini temsilen gidiyor. VAR (Video Yardımcı Hakem Sistemi) kayıtları açıklanmadan, gerekçesiz olarak sözleşmesi iptal edilen bu hakem arkadaşımızın haklarının tekrar verilmesi veya kamu vicdanında aklanması için VAR kayıtlarının açıklanmasını rica ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.