ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

AK Partiden çağdaş gazeteciler derneğine (ÇGD ) ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve partili yöneticilerle birlikte Malatya çağdaş gazeteciler derneği Başkanı İbrahim Göçmeni dernekte ziyaret ettiler. 

24 Aralık 2019 03:13
AK Partiden çağdaş gazeteciler derneğine (ÇGD ) ziyaret

     Ziyarette çok memnun olduğunu belirten ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen “ siyasi düşüncelerimiz ne ve nasıl olursa olsun hepimiz bu güzel ülke Türkiye de yaşıyoruz. Ülkemizin birliği beraberliği için mutlaka dayanışmaya barışa doğru yol almaya hep birlikte koşacağız bu ülke bu bayrak ilelebet yaşanılacak bir ülke olarak dalgalanan bayrağımız ilelebet dalgalanmaya devam edecektir.

       Şu günler en çok birliğe beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerdir. Özgürlüklere barışa ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. O nedenle hep beraber birlikte omuz omuza yaşamayı sağlayacağız beraber birlikte yaşamaya devam edeceğiz etmeliyiz “ dedi

         AKP İl başkanı İhsan koca da derneği ziyaret etmekte çok memnun olduğunu belirterek birliğe beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde” ülkemize en çok daha çok sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum.

        Gazeteciler siyasetçiler her meslek sahibi bu düşüncede birleşmeli ve bütünleşmelidir biz AKP olarak bunu sağlamaya ülkemizi en üst refah düzeyine çıkarmaya çalışıyoruz. Tekrar ÇGD başkanı İbrahim Göçmen ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi 

       Son olarak söz alan AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, ta” uzun zamandır çağdaş gazete ciler derneğini ve başkanı namı değer sarı İbo yu ziyarete gelmek istedik ancak gelmek bu güne nasip oldu.

        Ben İbrahim Göçmen ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum İbrahim Göçmen Malatya da duayen bir gazeteci olarak bu güne kadar hep doğruları yazmış kendisine göre doğru işler yapmıştır.

        Türkiye emin adımlarla hedeflerine doğru yürümeye devam etmiştir edecektir. Bu gün bizi burada ağırlayan misafirperverlik örneği gösteren ÇGD Malatya İl başkanı İbrahim Göçmen ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.